Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
válasz
Trihorn #7290 üzenetére
Basszus, ez tényleg nem vicc?
Rákeresve azt találtam a racedepartmenten, hogy sauberrel is elő lehet hozni a bugot néhány pályán, ha az elejét magasabbra állítod, mint a végét.Meg is néztem most a suzukai setupomat, és front 11, rear 1, akkor ezek szerint ez az "elvárt, normális" működés
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #7237 üzenetére
Grat, nagy idő
Én is kipróbáltam de kb. 20-25 kör után annyira felbasztam az agyam az egészen hogy inkább abbahagytam. Összesen két olyan mért kört tudtam futni ahol nem tartottak fel féktávon és kanyar közben (csak kigyorsításon..), egyik 19.4 lett a másik 19.5
Ja és azzal a setuppal nyomulok amivel TT-t tolom
-
MC HOBO
aktív tag
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #7230 üzenetére
Gratula, nagy kör lehetett
Arra megkérhetnélek hogy ha futsz még TT-ban, vedd már fel légyszi egy köröd mert kíváncsi vagyok hogy veszed az első szektort. Nekem az egész játékban ez a két sikán az achilles-ínam.
Kipróbáltam 3-4 féle setupot is, de egy 16.8-nál nem nagyon látok tovább
Előre is thx
-
Cobb
tag
-
Cobb
tag
válasz
Trihorn #7203 üzenetére
Sajnos nem hinném!
Motion-nal pont ezt beszélgettük,ha akartak volna már régen a győzelemért lennének harcban nem pedig talán a dobogó elérhető helyzet van....!
A Merinek bőven elég,hogy a Forma 1-ben szerepel Schumacher pedig kitűnő reklám...!
Teszteken odavernek,hogy meg legyen a szponzorok azt vége...!Ha egyszer nyernének, onnantól hatalmas lenne az elvárás feléjük és annyi pénzt pedig nem akarnak belölni...mint írtam bőven elég a jelenlétük és így hatalmas pénzeket kaszálnak...!Egyébként grat a Monzában futott idődhöz!!
A héten el kéne mozdulnom 16.9-ről...! -
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #7155 üzenetére
Én is nekifutottam és kurva nagy idő lehetett volna ha... az utolsó szektor előtt majdnem 2 tizedes előnyöm volt de a sikán előtti hosszú balosnál túlságosan leszélesedtem és elvette a kört
Azóta se tudok olyan két első szektort futni, a második mérési pontnál 1:11.318-as időm volt...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Trihorn #7078 üzenetére
Üdv itt is!
Gyurihoz inkább nem fűzök semmit hozzá, szerintem mindannyian ismeritek már a mentalitását és az értelmi képességeit.
Igazán nics mit, valamilyen szinten magamra is vettem egy kicsit, pedig sehol nem vagyok hozzád képest... ezért gondoltam, hogy megér egy misét... Hát, tanulságosnak atnulságos volt, az tuti
A csúszkát küldöd, ha megvan???
-
Steady74
addikt
válasz
Trihorn #7027 üzenetére
Jelenleg csak a fórumot követem, meg néha az idióta Gyuri gyerekkel privátozok, valamiért nagyon akar velem találkozni, de Vixen ideje meg a többiek jó idejei miatt viszket a tenyerem
. Most családozom (Gyurikának ez sem jutott, gondolom a bohócot azért minden este kifényezi), de utána nekiállok megközelíteni Benneteket!
Lóri: Barmokkal sose foglalkozz, nem hiszem, hogy itt bárki is számon kért, hogy a magyarod nem tökéletes.
Vixen: Én felajánlottam a saját kecómat, a saját technikámat, Pityu is hozhatná a sajátját meg valami ellenőr félét is akár, de csak a szájkarate megy a részéről gondolom a saját kis sz@métdombján, hiába no, ott ő a legnagyobb kakas.
Viszont a saját PC mellé hozhat ipari porszívót is, mert amikor egy 30%-os versenyen másodjára körözöd le a ringen, tuti kihullana az összes hajaMa 18:06 kor volt itt a félisten, éreztétek a jelenlétét? Én éreztem valami meleget odalent, de csak behugyoztam a röhögéstől
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #7006 üzenetére
Ott lesz, ebben biztos vagyok, szépen felsorakozunk Grisfiske mögé
Most néztem ezt a Gyurikát, szegénykém 2mp körül kap Hungaroringen.
Én a helyében még tanulgatnám kicsit a játékot mielőtt megszólalnékmod: ahogy nézem most Spa leaderboardot első 7-ben 5 magyar és mindenki PH!-ról
természetesen a valóban kamu illetve segítséggel futott időket (mondjuk utóbbiból 1 ilyen van) időket nem számítottam
-
Cobb
tag
válasz
Trihorn #6985 üzenetére
Szépek a körök Vixen!
Kipróbáltam a setupodat,egész jó csak szokni a grifiske után!Sok minden meggátol abban,hogy bemenjek 1p38,8-alá,nemrég ezt egy KÉK ablak tette,de legfőképp az,hogy nem tudom összerakni a kört rendesen!Mire Belgiumba ér az F1 szeretnék én is felétek tanyázni a ranglistán!
Gyuri pedig egy kurv@ elvetemült ember,nem hiszem,hogy itt bárkit is számon kérhetne,illetve,hogy bárki is bizonygatással és beszámolásokkal tartozzon neki!!!
-
jozsi252
veterán
válasz
Trihorn #6999 üzenetére
Minden este szoktatok versenyezni vagy csak néha néha? illetve hányan szoktatok lenni?
Illetve ezt mire érted pontosan?
"Jelenleg este 9 körül átlagban kb.15 új szerver indul 5 percen belül"
Azt hogyha rámegyek arra hogy find session akkor 9 órakor kb 15 szerver van ahova feltudok csatlakozni játszani? Amúgy mióta van hozzá pach azóta csak azokat a szerókat látom mi amik újak tehát ahol épp verseny megy azt nem látom.
-
jozsi252
veterán
válasz
Trihorn #6994 üzenetére
Mármint games for win live-on belül csinál valaki szobát ( home gombot kell lenyomni és itt csinál szobát? ) vagy pedig multiplayeren belül kell csinálni sessiont vagy sima futamot és csatlakozhatnak a többiek hozzád invite után?
Amúgy hogy menjen lemez nélkül ti hogy mentettétek le a gépre? csak simán isoként adat aztán annyi?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Trihorn #6995 üzenetére
Én is ugy beraknám a videót kgyurcinak,hogy azt nem hiszitek el! annó mikor rátaláltam az oldalra(f1gh) na mondom milyen király ...tetszett az oldal,és még birok f1hez tölteni kiegészítőket is. örültem!! aztán,na mégis megkérdezem ,hogy müködnek e ezek a dolgok esetleg próbálta e valaki? magyarok,magyar fórum én is magyarul beszéllek stb. erre a válaszra várva kapom a fórumon a választ !! Tanuljak meg helyesen írni magyarul vagy különben le leszek tíltva.valami ilyesmit válaszként! oké ...gondoltam annyira spéci az oldal,hogy oda kell figyelni!!! hát próbálkoztam,de csak voltak hibák. hát kilettem dobva! szipka! mekkora gec....ség gondoltam! ilyenért!!? tudom én is ,hogy nem tökéletes a szövegem,de hát még is csak szerbia.,kisebbség! vajdaság! egyáltalán ,hogy nem szerbül tanítottak vagyis nem csak szerbül! Szóval ez a KGyuri szemtelen egy alak! ezek után ,hogy betelt a pohár lehet majd én lépek,ki! (pedig összetartásban volna az erő ,(meg a jó játék))is!
-
ftomi74
tag
válasz
Trihorn #6985 üzenetére
Itt is megtalálja
De sem ez, sem más nem változtat azon hogy KáGyurikát, nem lehet elverni, csak csalással. (Majd nézd meg milyen marhaságokat hord össze amikor "kielemzi" a videót)
2 ligáját döntötte romba ez a nagyformátutmú ember, ugyanezzel a habitussal.
Egy megnemértett zseniAzért tudom hova járjak majd röhögni, ha megint ligát szervez
Szép idő!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6875 üzenetére
Gratula, szépen hozzuk le az időt
Az a 378-379 az nálam csak 370-371. Grisfiske setupjával megyek.
Én is voltam megint 2 tizedes előnyben, mert az első szektorom meg az azt követő kombináció elég spórolósra sikeredett, de a Pouhon után mindig elbukom. Rápihenek most aztán hétvégén nekiállok
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6860 üzenetére
Köszi!
G27-el szerintem le tudod vinni 38.2-beftomi74: tegnap 'tanultam meg' kör közben állítani az első szárnyat, de még nem megy rutinszerűen... második mérési pontnál már le kéne venni a szárnyat, de közben még tartani kéne erősen jobbra + felváltogatni... G27-en gondolom ezt már lehet csinálni kormányról nem kell kinyúlkálni oldalra..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6785 üzenetére
Kíváncsi leszek én is, főleg hogy milyen bugok lesznek benne
Én most azt fedeztem fel, hogy a legtöbb pályára nekem 0-100 az ideális balansz.. érdekes, mert grisfiske pont ellenkezőleg használja, feltehetően azért tudja így cibálni az autó elejét. Nálam viszont a kigyorsítás fontosabb, főleg most Szingapúrban sokat hozott nagyon meg Monzában is. Érezni hogy farnehéz az autó
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6781 üzenetére
"Ha van még rá gari, akkor sem javítják hanem egyből cserélik."
Ez így van, mindent cserélnek Logiék. Viszont ha elromlik a garis G25, már nem nagyon tudnak belőle cserélni és valszeg G27-et küldenek helyette. Ami mondjuk nem rossz dolog
(hallottam már ilyet)
Grisfiske... hát igen... megörültem a 14.5-ös időnek Ringen de amikor betöltöttem a Te ghost car-odat és láttam hogy az első szektort rontottad, tudtam hogy még benned van 2 tized, és azt szépen le is hoztad. Viktor Anderssen úr meg ment egy 14.0-át csak hogy ne is reménykedhessünk
de tényleg durván vezet. Én se tudnék úgy menni. Meg a short cut-okat se ismerem, hogy melyik pályán hol kell a fűről fordulni stb... de nem is nagyon érdekel, amit a saját stílusomból ki tudok (szeretnék) hozni az a pályák nagy részén egy 3-5. hely a tabellán. Persze a hab és assist on-os időket leszámítva.
Neked pedig sok sikert és pénzt az új kormányhoz!
ftomi74: köszi, grat Neked is, jó lenne 34.5-öt hozni. miközben a svéd csodagyerek már 33 felé tart
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6774 üzenetére
Ez sajnos típushiba, nálam fél évenként előjött, mindig megcsináltam de egy idő után meguntam és kib*sztam a kukába, nagyon szar az a kormány...
Milyen időt mennél G25-el bakker?
Amúgy grat az idődhöz Ringen, szépen összeraktad
Várunk vissza Szingapúrban, 1:34.xxx a limitidő -
Rolly Dy07
senior tag
-
-
Steady74
addikt
válasz
Trihorn #6590 üzenetére
természetesen nem a 10 fps és a 120 fps közötti különbségre gondoltam. Szerintem ha két konfig között van 20% eltérés úgy, hogy a lassabb is bőven játszható szintet hoz, akkor ott már nincs különbség sztem.
Többihez nem tudok mit mondani, lassú vagyok és kész, de élvezem
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6585 üzenetére
"Szakállas trükk már szerintem, hogy először mindig a quick setup leggyorsabb beállíást kell betölteni és utánna változtatni a többi beállításon."
Ezt most nem igazán értem. Minden esetben amikor játszotok, megcsináljátok ezt? Nem a mentett setupotokat töltitek be? Illetve ha először max. downforce-ot töltök be és onnan állítgatok, nem ugyan olyan viselkedést kapok mintha min. downforce-ról lőném be ugyanúgy a verdát?
Grat a körhöz, kíváncsi vagyok ha TT-nek nekiálltok mit mentek majd.
Nekem elsőre 1:12.0-át sikerült, de talán 3 tizedet ha tudok még faragni, onnantól kakukk -
Steady74
addikt
válasz
Trihorn #6585 üzenetére
Halvány fogalmam sincs ki az, akiről vitatkoztok, de véleményem szerint a gép fizikai összetevői nem határozzák meg, nem lehetnek befolyással a köridőkre.
980X 4,4 GH-en, 6990, RevoDrive, G27 és egyebekkel is koreában 1,5 mp-vel lassabb vagyok, mint ftomi a TTs időmet figyelembe véve, pedig úgy érzem kitolom a szemét a gépnek, és mégsem tudom megérteni, hogy a egyes szakaszokon miért kapok 5-6 tizedet. Nekem ezt ugyanolyan nehéz elhinni, mint nektek Grifiske idejeit.
Jó autóbeállítás, a játék ismerete (mit enged a szoftver), és jó képesség is kell egy egy jó eredményhez szerintem, és igaz ami igaz, Vixen, ftomi és Rolly idejei abszolút mérvadóak.
-
ftomi74
tag
válasz
Trihorn #6585 üzenetére
Nem véletlen vártam a te időd, mert ha benne nem is, benned megbízom, de inkább online időt tegyél fel, mert Meki GPmodban gyorsabb. De legalább látszik, hogy más is képes arra amire ő, én nem állok neki komolyabban ennek a pályának inkább nyaralok egyet
Szép kör
(Arról a szakállas trükkről még nem hallottam)
-
-
paramparya
őstag
válasz
Trihorn #6271 üzenetére
nem is az a mod kell inkább, hanem ez:
http://www.youtube.com/watch?v=VVEF94o5Dv4(#6280) polonic:
sorry, már elszoktam tőle, hogy a linkek nem konvertálódnak automatikusan -
paramparya
őstag
válasz
Trihorn #6271 üzenetére
megkeresem, köszi!
Közben a maradék segítségek eltűntetésével kapcsolatban:
Egyelőre még benzin- és gumiszimuláció hiánya, automata váltás, ideális ív, törés kikapcsolva, amit ide sorolhatók.
Hogy, milyen sorrendben (esetleg együtt, ha függetlenek) érdemes kikapcsolgatni ezeket, hogy megmaradjon a kihívás, de ne legyen túl sok egyszerre?
Ismétlem, hogy 1 hónapja van kormányom, előtte sosem volt, így tök új vagyok az egészben -
KaraDani
addikt
válasz
Trihorn #5696 üzenetére
Köszönöm a tippet! De sajnos full experten kezdtem játszani, és azóta is csak flashbacket raktam bele, ennyiben lett custom. Lehet akkor megpróbálok egy reinstallt, hátha...
Amíg Formula Force Ex volt 200 fokkal nem zavart a dolog, mert ahhoz nem is árt, de nemrég cseréltem dfgt-re és napi szinten rfactorozok, teljesen lineáris irányítással, és néha funolnék ezzel singleben, de iszonyat zavaró, a két játék között így a váltás. Mert magában nem elég egy WTCC autó és egy F1 között ugrálni, még ez is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest