- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabis
őstag
Nagyon régen volt már, de a kameralencse miatt indítottam egy szervizigényt a Oneplus fiókomon keresztül, és talán csak az Imei számot kellett (nem 100% hogy jól emlékszem) . Persze azért megvolt minden papír, meg hivatalos helyről volt a telefon. Van is ilyen lehetőség az oldalukon, ahol az Imei alapján rá tudsz nézni bizonyos infókra.
-
Arween
senior tag
Ha használt telefont veszek és nincs hozzá vásárlásról számla,attól még lehet rá gyártói garanciát érvényesíteni?Ha igen ezt hol tudom megtenni az OP oldalán?( Kerestem de nem találtam 😔)
-
kbyte1024
veterán
Nekem már rég fent van hasonló
-
konczy3
senior tag
Sziasztok Btelnel van 150 ezerért [12/256 fekete], vettem már pár xiaomit tőlük, semmi gondom nem volt a bolttal, igaz egyik telefonnal se volt gondom, így az ügyintézést nem ismerem ott.
-
L4mie
veterán
Sziasztok!
Azt, hogy a telefon ne értesítsen, ha nyílt wifit talál azt hol tudom kikapcsolni? Nagyon zavaró, hogy folyamatosan csipog, rezeg. Azt esetleg be lehet állítani, hogy ne is keressen ilyent? Legutolsó frissítés óta folyamatosan jelez ha free wifit talál+ smartbandem is persze...
-
Arween
senior tag
Sziasztok partnero gsm -től vásárolt készüléket be tudok regisztrálni az oneplus aplikációba a gyártói garancia miatt,vagy az felejtős?
-
Gabis
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
-
-
konczy3
senior tag
válasz
gentlemanus #423 üzenetére
Én a Nord 2 65w warp charge fejével töltöm, elég gyorsan feltolti, és írja is a supervooc töltest.
-
kbyte1024
veterán
válasz
gentlemanus #423 üzenetére
Én is az alirók rendeltem 80w-os de jól,gyorsan tölti.
-
gentlemanus
csendes tag
válasz
gentlemanus #422 üzenetére
Ez akart lenni....
Üdv Mindenkinek !
Jelenleg egy Xiaomi 20w-os töltőm van amivel csak normál töltés van.
Szerettem volna gyorsabb töltést, de belefutottam az [aliexpress eredeti töltőbe](azóta visszakaptam a vételárat)
Mielőtt újra mellé fognék, azt akarom kérdezni hogy az oneplus WARP vagy DASH töltőkkel van-e gyors töltés? -
kbyte1024
veterán
válasz
gentlemanus #420 üzenetére
Jesszus kodólva írsz???
-
gentlemanus
csendes tag
<p>Üdv Mindenkinek ! </p>
<p></p>
<p>Jelenleg egy xiaomi 20w-os töltőm van amivel csak normál töltés van .</p>
<p>Szerettem volna gyorsabb töltést, de belefutottam az <a href="https://www.aliexpress.com/item/1005007405477705.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.53.37ce1802qMSzqD" target="_blank" rel="noopener">[ aliexpress eredeti töltő]</a> -be. (azóta visszakaptam a vételárat).</p>
<p></p>
<p>Mielőtt újra mellé fognék, azt akarom kérdezni hogy az oneplus WARP vagy DASH töltőkkel van-e gyors töltés?</p>
<p></p>
<p></p> -
gyozoetz
csendes tag
Sziasztok! Ez tűnik élő csoportnak, így itt kérdeznék. kb 9 évet húztam ki 2 telóval, OPX, majd OP7T bírta a strapát jó sokáig magán és céges használatban is. Most ismét kellene cserélnem, s a NORD 4 teljesen jónak tűnik, bőven elég az én igényeimnek. A probléma viszont az, hogy a cég közben áttért digitális telefonközpontra, a Bria alkalmazással valósul meg a VPBX és az infók szerint a Bria nem támogatott a OP-nál. Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata? Jelenleg főleg Samsungok vannak a cégnél, de azokon is ugyanúgy vannak problémák,mint a 7T-n, ennek ellenére egy S25 az ajánlott alternatíva, én viszont maradnék a OP-nál, ha lehet. Ehhez nyilván valahogy bizonyítani kellene, hogy épp annyira megfelelő a Nord (esetleg OP12? ), mint az S25. Tud valaki okosat mondani erre?
THX!
-
kbyte1024
veterán
Uraim,tudom már kérdeztem de nem hagy nyugodni na
miért nem tudom beállítani az oldalsó képernyő megvilágítást ????beállított és semmi. Vagy valamit még csinálni kéne?
-
edward2
addikt
Egész jónak tűnik. Ez tud PPS-t igaz csak max 3A-en tehát 27W-on tölti a telefont.
Hogy a szabvány maxot tudja ahhoz PPS kéne 5A-en. Egyedül a ugreentől találtam olyat ami tud PPS-t 4.5A-en ami 40W-ra jön ki.
Mindenki döntse el maga, hogy ez megér-e +8000 forintot. Ráadásul minimum 5A-es C-C kábel is kell hozzá.
Amúgy utána olvasva a 100W superVOOC sem 100-on tölti a telefont...
-
Snowcat
tag
Töltőre én ajánlom az ikea 45w-osat, lehet nem hangzik soknak, de támogat minden gyorstöltés szabványt, ha rádugom a telefonra, supervooc chargingnak jelzi... és meglepően gyorsan tölt, olyan ~35 perc, mire 20% körülről feltölt, de ezt sosem mértem. Kis pénzért szerintem a legjobb ajánlat, nem mellesleg egy t14 thinkpad-el is gond nélkül megbírkózik, ha ilyesmire lenne szükség
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Villanyszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest