Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Túljutottam a Spanyol Nagydíjon. Esős időmérőn slick gumikkal 2mp-el vittem a pole-t (ugye milyen ügyes vagyok?
), a versenyt is vezettem, elsőként jöttem ki a kerékcserére és a csodálatos 17. helyre sikerült visszacsavarodnom, gondoltam ok nincs gond, majd szépen mindenki kiáll előlem. Hát kurvára maradtam a 17. helyen és a végére már annyira felhúztam magam, hogy a kockás zászló előtt eldobtam a sikánban és a csoda tehetség Vitantonio Liuzzi is elment mellettem
Monaco-ban vigasztalódtam egy 1/1-el, de egyelőre nehezebbek érzem ezt a szezont mint amit a Torro Rosso-val csináltam. Ez az autó (Sauber) számomra vezethetetlen..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Fanatec GT DD Pro (8Nm) + Mclaren GT3 v2 + QR2 csatlakozók (Kifogástalan állapot!)
- Fanatec CSL elite v2 pedál (szinte új!)
- NextGen Gamer PC - Intel Core ultra 7 - RTX 5070 - 32GB DDR5 - Új,számlás,3év garanciával.
- Audio Physic CLASSIC 30
- Edifier S2000 MKIII 5 hónapos-Patika állapot-Másfél év garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest