Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Egyszerűen ez az ember hihetetlen...
Miatta néztem sokáig az F1-et, a legjobb arc volt a mezőnyben,
-
Steady74
addikt
-
Szevasztok!
Megvettem a játékot. Ti hol játszotok? Steam-en?
-
_kovi_
aktív tag
válasz
--Lorant-- #6190 üzenetére
Az aláírásodban levő oldalon ha regisztálok lehet is indulni a köv. futamon?
-
Steady74
addikt
válasz
--Lorant-- #6188 üzenetére
HA jól rémlik kpal 8600ultra néven, vagy ehhez hasonló nick.kel futott, és jellemzően késő éjjel vagy hajnalban csatlakozott
Jó futamok voltak azok korábban!!! Nosztalgiából Pepi-vel (
) a pénteki F1 csapatás után grid-eztünk egyet, hát mit nem mondjak, nagyon nagyon kellemes élmény volt annak ellenére, hogy totál béna voltam
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #6189 üzenetére
Ez még így segítségekkel is nagyon erős idő
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant-- #6188 üzenetére
Ma így jártam, és valahol le kellett vezetni a feszkót! [link]
-
kpal
nagyúr
válasz
--Lorant-- #6172 üzenetére
És mi lesz ha Grid 2 kijön az is legalább 2év de talán 3 -ig is leköt .
-
hermanyi
addikt
Sziasztok lenne egy nagy kérdésem
Újra raktam a rendszert egy SSD re (win7 Prof X64 )telepítettem a játékot és az istenért nem akar elindulniHibaüzi :
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: F1_2010_game.exe
Alkalmazásverzió: 1.1.1.129
Alkalmazás időbélyegzője: 4cbea443
Hiba – modul neve: KERNELBASE.dll
Hiba – modul verziója: 6.1.7600.16385
Hiba – modul időbélyegzője: 4a5bdbdf
Kivételkód: c06d007f
Kivétel – eltolás: 0000b727
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 -
ftomi74
tag
Ha valakit érdekel, elég jó race edit készült a legutóbbi futamunkról:
Legalsó videó.
Catalunya Race -
Steady74
addikt
válasz
Hát ilyen az élet! Futottam egy remek időmérőt (7 tizeddel előtted), utána a 3. körben feléredt a kisebbik lányom, köhög mint az állat, mennem kellet, így kiléptem. Kár, mert a 3. körben volt már vagy 6 mp az előnyöm
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
De lesz még legalább 2 szezon, ugyanis addig vette meg egyenlőre a licenset a Codi.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #6169 üzenetére
Én is várom,de remélem ha kijön a 2011 akkor min.2 évig nem jön több
.. féradság? Hát igen,RCDGridbe nem volt olyan hogy fáradság meg ilyen misz masz, max az ujjaim fáradtak el. Most meg lenyomtam 2x20% meg egy 10%-t és ténylegesen kivagyok dőlve!
Kár Steady hogy elmentél,azt hittem meccs lesz a végére!kénytelen voltam egyedül behuzni az első helyet
-
--Lorant--
aktív tag
Hát nem tudom....azért a Grid az engem oda láncolt 2évig! de legalább sok jó versenyzőt megismertem
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #6166 üzenetére
Hát ha engem egy játék mininum fél évig leköt, akkor érdemes megvennem...
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #6166 üzenetére
Azért én már nagyon várom pirellis, kerses drs-es verdákat. Amilyen fan vagyok tuti megveszem, és ezt se tudom megunni. Hatalmasat fejlődtem, jobban érzem a kocsit, mint korábban. Persze változik a teljesítmény, ha az ember fáradt.
-
Srácok, tud valaki segíteni?
A játék nem menti el a dolgaimat. Indultam szezonban 4-5 pályát megcsináltam, már többször is és sose menti el, mindig elölről kell kezdenem. Mi lehet a baj? -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #6165 üzenetére
Akkor én se rakom fel,majd a 2011 az olyan lesz. Gondoltam hogy ráuntál,meg elég sokan. de azért kicsit sajnálom mivel egyre jobb mindenki és a jobbnál jobb versenyek elmaradnak ..mivel sokan ki száltak már a játékbol....
Ezért azon is elgondolkodnék hogy meg vegyem e majd a 2011es verziót, mert k.o ha ott is el mullik fél év és sokan nem fognak játszani mert már ráuntak? akkor értelmetlen lenne(számomra)legalábbis
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
--Lorant-- #6163 üzenetére
Dehogyis, nekem még a 2010-es Abu Dhabi pack van fent félig-meddig, nem szeretem keverni a kocsikat, így nem raktam fel a 2011-est, de amúgy ha ésszel rakod fel, akkor tudsz online menni azzal is. Pl rakd fel csak a skineket, sisakokat, akkor nagy gond nincs, bár így látatlanba nehéz tippeket adni
, próbálkozni kell, persze csak biztonsági mentésekkel egybekötve.
Kétlem, hogy nagyobb gépigény kell hozzá, maximum 1-2 fps-t vesz le...
Szóval, nem is próbáltam ki, mert már engem nem izgat ez a játék, meguntam, idegesítenek a hülye dolgai, eleget játszottam már vele, várom a 2011-et. Addig is Dirt3 meg Race07
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #6158 üzenetére
Persze légkondi, meg szalmaszoknyás lányok legyezővel.
Nyilván az lenne a megoldás, de azért légkondit beszerelni, hogy tudjak a melegebb napokban is játszani, nem éri meg. -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #6161 üzenetére
Te is fel raktad? én még nem mertem nehogy ne engedjen online!! de ha müködik akkor leszedem! (vagy esetleg gépigény több kell hozzá?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #6161 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
hoffman_ #6160 üzenetére
Racedepartment-en van egy mod (2011 szezon, festésekkel, pilótákkal) azt hiszem, bár annyira nem vagyok benne a témában, de profi kézből került ki, így kevesebb az esély a problémákra. Meg is kerestem, íme: [link]
Regisztrálsz, letöltöd, beilleszted a megfelelő helyre, ha van kérdésed, privátban vagy itt nyugodtan írj... -
Steady74
addikt
válasz
hoffman_ #6155 üzenetére
A multi részben az autók teljesítményét kétféleképpen lehet beállítani egymáshoz viszonyítva multiban. Vagy a 2010-es erőviszonyok szerint szerepelnek az autók a futamban, vagy egyforma minden autó teljesítménye. Így utóbbi esetben gyakorlatilag a kasztni a festése a különbség, semmi más.
Remélem segítettem. -
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Tudnátok segíteni? Elég fura kérdésem lenne
Két cimborával szeretnénk lanban tolni pár versenyt, hogy ne csak hétvégente legyen meg az izgalom. Mindenkinek van ugye kedvence. Ebből adódik, hogy unfair lenne kicsit a küzdelem, tekintve, hogy Hamilton, Schumi és Heidfeld autója nem pont ugyanaz a liga. Azt szeretném kérdezni, hogy erre van valamiféle megoldás? Valahogy "egy szintre hozni" az autókat? Vagy elenyésző a különbség? Netán törődjünk bele, és így válasszunk kocsit? Akkor pont az eszme veszne oda
Nem igazán vagyunk otthon a lan és multi részében a dolognak, illetve az idevágó beállításokban sem
Előre is köszönöm ha kapok választ
-
Rototti
senior tag
válasz
--Lorant-- #6153 üzenetére
Volt egy kis szünetem valóban, bár amikor f1-eztem, akkor sem lehet engem tt-ben látni, mert nem igazán szimpatizáltam vele. De most valahogy megjött a kedvem hozzá.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rototti #6145 üzenetére
Itt nálunk most kis lehülés van
lehet arra tart felétek ..... TT re alkalmas lessz az idő. ez hogy eléd kerültünk csak azért történhetett meg mert sokáig nem lehetett hallani felőled
na meg persze mert StarDirt nagyon felemelte a fejlécet! s amennyire de próbáltam vele tartani
-
benjoe1
aktív tag
Sziasztok
Ti melyik cockpit kamera modifikációt használjátok?
Gondolom nem az eredeti CM kamerát... -
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
Rototti #6145 üzenetére
A hőség sajnos télleg itt van, esetleg be kell szerezni egy olyan hűtést, mint ami a pilótáknak van a lába között, miközben a boxban ülnek
Tegnap elég jó csapat jött össze, és törökországban és koreában sikerült vixent megszorítanom, utóbbi helyen sajnos a verseny utolsó szakaszában ki kellett szálljak a versenyből, felébredt a kisebbik lányom, egy barom motoros állat éppen előttünk túráztatta a motorját. Kár volt érte, mert késhegyre menő előzések voltak, nagyon élveztem
Valenciában volt még egy tanulságok verseny, amit sikerült behúznom: itt sosem jó P1-ből rajtolni, Pepi komám tudna erről mesélni a Force Indiától
-
ЯΞD
senior tag
Nos én nem régen vettem egy egy logitech MOMO-t. Előtte egy genius speed wheel 5-tel toltam. Azért a kettő között óriási különbség van ez főleg az időmön látszik. De sokkal jobb és precízebb az irányítás is. Na de ha már a kormányoknál vagyunk. a MOMO-t mért kell mindig windowsban mindien gép elindulásnál bekalibrálni? gondolok a pedálokra és a kormány centerére is. nem menti el valahol automatikusan?
-
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #6139 üzenetére
Hát nem tudom, sztem nincs nagy különbség két kormány között. Persze vannak szélsőséges esetek, de pl az én Force EX-emnek köze sincs a G27-hez, mégis ugyanazt tudtuk RollyDy-vel gridben és itt is. Durvább szimek-ben valszeg nagyobb eltérések lennének.
Am kár, hogy ilyen meleg van, mert valahogy nincs kedvem szó szerint izzadni a TT-ben. Pedig nagyon zavar, hogy Melbourne-ban BGYLorant és StarDirt2 előttem vannak...
sziszifusz is zavar, de haladjunk lépésénként! -
ЯΞD
senior tag
válasz
--Lorant-- #6140 üzenetére
Hali engem érdekelne. vegyél fel LIVE-on. tag: baxXxad
-
--Lorant--
aktív tag
Akkor senki sehol? igaz itt nem lenne akkora lökdelőzés mint idegenek ellen lehet ez a gond
. szerencsét próbállok máshol
(ha esetleg mégis érdekelne valakit akkor itt [link] találja aválaszokat
-
Steady74
addikt
a kedvenc 5 pályámra voltak klassz beállításaim, amik egy Win7 frissítés következtében mentek a levesbe. azóta nekem a beállítás minden pályára a quicksetup leggyorsabb (legjobboldalibb) beállítása nemi korrigálással, és kész.
A vezérlők valóban jelentenek különbséget, sokszor nem is keveset. Egyik barátom egy 10 éves no-name kormányról váltott G27-re, koreában 2 mp-et javult 1 nap alatt.
-
fagy53
nagyúr
Igaz, nem vagyunk egyformák ráadásul nem azonos feltételekkel vezetünk / különböző vezérlők /. Szerintem is mindenki maga állítsa be az autóját az adott pályára, megéri már a begyakorlás szempontjából is. Nemcsak a versenyzés okozhat örömet, hanem az előkészületek is...
-
_kovi_
aktív tag
-
Steady74
addikt
de legalább látni, hogy van hová fejlődni és van kitől tanulni. egyik srác sem olyan, hogy megtartja a titkokat, ftomi rendszeresen kiteszi ide a setup-jait, onnantól kezdve már csak ügyesség és gyakorlás kérdése az egész.
TT-ben be kell tenni a ghost car-ját és menni utána. ennyi.
-
--Lorant--
aktív tag
Versenyzőket kerestetik
Van-e valakinek kedve részt venni bajnoki futamokon ami Kedd és Csőtörtök este 21:00-órától zajlana? az időpont még nem végleges! Ha minden összejönne akkor jövő 7en kezdés!
-
Steady74
addikt
hát nem tudom, de ma megint az történt, amit leírtam. Indítom a gammát, kiírja, hogy ha nem lépek be a live-ba, akkor nem lesz automentés. mivel utána történik meg a live bejelentkezés, így nem lesz automentés. ha nem figyelek, nem lesz tényleg. Ma még faragok majd az időből, szeretnék bemenni 1:18 alá, utána kis lépésekkel 17 eleje. ftmoihoz képest már az is nagyon jónak számítana
-
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #6128 üzenetére
Az is igaz!
-
Steady74
addikt
válasz
Steady74 #6123 üzenetére
Tegnap néztem, hogy nincs mentve az időm, amit futottam. Néztem, hogy a pics@ba lehet ez, és tegnap rájöttem... mióta az új acc-om van, ha belépek a játékba a live automatikus bejelentkezés később kezdődik, mint ahogy kiírja, hogy jelentkezzek be, mert nem lesz autosave. Meg szoktam várni, hogy a live bejelentkezzen, de így lehet, hogy az autosave nem lesz aktív, szóval ezt az időmet elvesztettem.
Lóránttal mentünk tegnap meg StarDirt2-vel meg még egy magyar sráccal spanyol versenyt, azt vettem észre, hogy TTs beállításokkal lehet menni, ez a pálya annyira nem érzékeny erre. 1:22 volt a legjobb időm azt hiszem.
-
Rototti
senior tag
válasz
--Lorant-- #6121 üzenetére
"A nyilak az assistot, a fogaskerék a megbuherált setupot jelenti."
Na most akkor nekem miért van fogaskerekem? Alappal megyek. Vagy azt is buherálásnak veszi, hogy felraktam a motort fastra?
Mert akkor sok értelme van...
-
_kovi_
aktív tag
válasz
--Lorant-- #6121 üzenetére
Kiváncsi leszek nekem mennyi lesz a Melbourne, este megnézem McLarennel.
-
--Lorant--
aktív tag
A kedvenc csapatommal
minden körülmények között! de az nem lényeg ,az első hozzászólásom azon alapszik hogy kb 4 mp-vel gyorsabb lehetsz TT-n mint GP-n. nem akarok róla többet témázni. (nálam ez így van, ugy látszik csak nálam)
(olyat hogy manual váltó a kormányom nem játsza,vagy is bekreppolt)
-
_kovi_
aktív tag
válasz
--Lorant-- #6118 üzenetére
Milyen autóval mész? Manual váltó?
-
benjoe1
aktív tag
Elkészült a RaceDepartment által kreált 2011-es szezon MOD!
További info: itt -
plaschil
aktív tag
Megoldva.
-
plaschil
aktív tag
válasz
plaschil #6111 üzenetére
A másik dolog, meg hogy be van kapcsolva a profilomban az automentés. Mentem single-be egy versenyt, kiléptem a game-ből, és baszott elmenteni. Na lefutottam mégegyszer a versenyt, de már elmentettem manuálisan. Ma reggel indítom, megint nem mentett el semmit. Az az egyetlen 1 darab árva patch is fent van.
Ötletek? -
plaschil
aktív tag
Üdv!
Van egy olyan problémám, hogy mikor csatlakozom egy játékhoz, ezt írja ki:
[link]
"Nincs elég játékos..."Ezelőtt az üzenet előtt pedig felvillan, hogy az emberkék szépen lelépnek ( XY left the game).
Pedig mikor csatlakozom, ott vannak a listában (tudjátok, ott ahol lehet állítani hogy Ready/Not ready).Ez miféle hiba lehet? Mióta feltettem kb. egyszer tudtam online játszani, előtte hónapokig nem játszottam, mert folyamatosan ezt a hibát dobta indításkor:
[link]Most az utóbbi hiba valami oknál fogva eltűnt (hogy mitől, passz). De most meg online nem tudok játszani.
Esetleg valami portbeállításom szar? (kolis vagyok, játszottam már koliból, szokott lenni portkorlátozás, most nincs). -
_kovi_
aktív tag
válasz
--Lorant-- #6109 üzenetére
Akkor a kedves fórumtársak Schumacher utódok?
Vagy hol a 4mp?
Na majd rárakatom a duplafedeles diff-et.. -
ftomi74
tag
válasz
benjemin1994 #6105 üzenetére
pH-s nick: Trihorn.
-
fagy53
nagyúr
válasz
benjemin1994 #6105 üzenetére
Vixen gondolom az a valaki, aki 1.16.4xx alatt futja TT-ben a spanyol pályát, sejtem, hogy nem Lotus-szal.
-
ftomi74
tag
Ezzel sikerült ma megcsípnem Vixent (1:16.4xx)
:
Catalunya setup:
Wings 3/1
Brakes 52:48 High Large
Balance 60:40 8/11 antiroll
Height 1/1
Springs 8/8
Gears: 133 165 197 231 264 298 335
Engine: Fast
Alligment: -1,5 -3,5 0,09 0,35 -
Motion_Blur
félisten
Barcelona-hoz tudtok valami jó setupot?
1:17.225-öt tudtam magamból kipréselni, és max. 1-1,5 tized van már csak benne. Jó lenne 17-en belülre kerülni
-
polonic
félisten
Itt is ugyanaz a hiba állhat fenn, mint dirt 2-nél.
Ha achievement megszerzése után lépünk ki a játékból, akkor a következő indításnál elszáll a mentés.
Ha szerzünk achievementet, akkor utána ne lépjünk ki egyből, hanem csináljunk valami mást, hogy legyen egy újabb automentés.
Ez dirt 2-nél így volt, ott direkt kipróbáltam. -
ЯΞD
senior tag
válasz
drevin_71 #6100 üzenetére
Nem! nem is tudtam róla pedig a winfos magától szokta updateelni. mikor volt pontosan? mert nem olyan régen frissült kb néhány hete.
nekem ez volt az utolsó:
Games for Windows Software V3.5
Telepítés dátuma: 2011.05.06. 20:03
Telepítés állapota: Sikeres
Frissítés típusa: Ajánlott
This release is the latest version of the Games for Windows software, which includes an updated version of the Games for Windows Marketplace client and the Games for Windows – LIVE in-game experience. This is a minor update that improves the downloading capabilities and includes fixes to improve overall stability and reliability. For more details on what’s included in this update, please click on the “More Information” link below.
További információk:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=127755Súgó és támogatás:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=127762
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest