Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Nyomtató topik
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
válasz
ftomi74
üzenetére
Hello!
Én 8-8 as szárnnyal mentem az időt Monacoban.
Sajnos a többi beállítás lehetetlenné teszi, hogy lejjebb vegyem a hátsó szárnyat pedig jól jönne még egy kis topspeed.
A váltóval trükköztem egy nagyot, majdnem 1mp.et hoztam a régebbi időmön.
A pontos setupot holnap felteszem ide, azért holnap mert amilyen balfék vagyok nem mentettem el a legvégsőt, amivel megfutottam de nagyjából emlékszem rá és még le kell tesztelnem.
Csinálnék videót is de nekem a patch óta nem működik a replay TT-ben, realtime-ban meg nekem is fps problémám van.
Sziszifusz, neked hogy-hogy működik a replay? Van rá valami javítás?
Én úgy gondolom 1:10 elejét is, vagy még jobbat is meg lehet futni de az első és utolsó kanyar trükkjére még nem jöttem rá és az alagút utáni sikán sem szokott büntetés nélkül hibátlanul sikerülni..:: VixenishDrop25 ::.
-
Cobb
tag
válasz
ftomi74
üzenetére
Én is ezzel a szárny állással megyek!
Letöltöttem a szellemautódat, gyakorlatilag az első kanyar ahol megversz, és a célig tartod az előnyt!Az a baj,hogy a sok mod miatt pont Monaco-ban nem látom az első kanyart annyira sötét...!
Kár volt feltelepíteni a modokat...! Nagyon sok türelemmel, biztosan lehet még bőven javulni!
Hétvégén neki fexem majd! 
Addig is sok sikert és jó időeredményeket!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Lexus, Toyota topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assassin's Creed: Valhalla
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kár volt feltelepíteni a modokat...! Nagyon sok türelemmel, biztosan lehet még bőven javulni!
Hétvégén neki fexem majd!