- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
Trihorn #5696 üzenetére
Köszönöm a tippet! De sajnos full experten kezdtem játszani, és azóta is csak flashbacket raktam bele, ennyiben lett custom. Lehet akkor megpróbálok egy reinstallt, hátha...
Amíg Formula Force Ex volt 200 fokkal nem zavart a dolog, mert ahhoz nem is árt, de nemrég cseréltem dfgt-re és napi szinten rfactorozok, teljesen lineáris irányítással, és néha funolnék ezzel singleben, de iszonyat zavaró, a két játék között így a váltás. Mert magában nem elég egy WTCC autó és egy F1 között ugrálni, még ez is -
KaraDani
addikt
válasz
ftomi74 #5692 üzenetére
Sajnos az nem az. 50%-on ad lineáris kormányzást. (beállítom a kormányt 180 fokra, akkor állóhelybe szépen látszik, hogy úgy mozog együtt a virtuális meg a rendes kormány)
A gond az, hogy minél nagyobb a sebesség annál kisebb a max kerékelfordulás, míg a kormányforgása ugyanaz. (ugyanazt a kanyart ha beveszed gurulva 50-el, meg rendes tempóban mondjuk 150-el teljesen más kormányelfordításra lesz szükség) A legtöbb játékban ez benne van, hogy a kisebb elfordulású kormányosokat, meg billeseket segítse, de a simekben ki is lehet venni (rFactor, Race sorozat, GTR sorozat), gondoltam hátha itt is ki lehet valahogy iktatni valami file buherálással, de nem találtam semmi ilyet. Codemasters forumon is találtam ilyen kérdést, de választ hónapok óta nem kapott az illető, gondolom akkor nem lehet. -
KaraDani
addikt
Sziasztok!
Meg lehet szabadulni valahogy a speed sensitive steering-től a játékban?
-
KaraDani
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5064 üzenetére
Japánban mit használtál? Kíváncsivá tettél
Amúgy félre ne értsd, nem vezetek különösebben jól, és nem is gondolom magamról. Egy szintet megütök azért, de egy rendes online ligába pl. biztos, hogy közöm nem lenne az élmezőnyhöz.(majd most kiderül, PH WTCC TEAM bajnokságon indulok, majd jól kullogok a végén, max a billesekkel jót küzdök ha nagyon béna leszek, a lényeg, hogy küzdelem legyen)
-
KaraDani
addikt
válasz
hermanyi #5043 üzenetére
Több pályán is van minimális eltérés nálam az alaptól, de tényleg minimális, pl. egy- két pályán nem 1-es, hanem 2-es hátsó szárnyállás jött be jobban karrier módban, de valószínűleg TT-re azokon is 1 lenne. Túl keveset számít a gyors kanyarokban a szárnyállás, mintha kicsit el lenne túlozva a mechanikus tapadás.
-
KaraDani
addikt
válasz
Rototti #5035 üzenetére
"de megsúgom, hogy a pályák nagy többségénél ugyanazt az alap setupot kell használni (sztem csak monaco kivétel)."
Akkor ezek szerint nem csak én érzem úgy, hogy a setupolás része komolyabb szinten kb. felesleges a játéknak. Az elején furcsálltam, hogy minden pályán a setupolásom vége, kb. ugyanaz lesz, gyakorlatilag csak a saját vezetési stílushoz hangolt autót kell csinálni minimális szárnyállássokkal és kész. Remélem azért jövőre ezt a részt kicsit jobban kidolgozzák (elég sok minden hiányzik, nekem legjobban egy steering lock jönne jól a finomabb irányítás miatt, és ami van azok hatása is elég furcsa néha), mintának ott lennének a jól bevált F1 játékok már 10 éve.
-
KaraDani
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4855 üzenetére
Dehogy bántasz meg. Tudom, hogy nem vezetek olyan jól, én ezzel tisztában vagyok. Csak én naiv gondoltam, hogy mondjuk egy ilyen autóval nem a dobogó a cél ahhoz, hogy egy kicsit jobb autóba kerülj mondjuk. Végig bosszantott, hogy mit keresek az első 10-ben, ennek így semmi értelme. Ha a legszarabb autókkal is kb. bajnokságot kell nyerni, hogy beülhess egy kevésbé szar autóba, mi értelme a karrier módnak
Pont a single mód miatt érdekelt ez a játék, ha multizni akarnék, biztos nem ezzel játszanék
-
KaraDani
addikt
Apám ez a játék... Bugtengert, patch után is seggfej nyalókásembert, idétlen köridőket menő ai-kat már szinte megszoktam így az első (és utolsó) single szezon végére, de... Lenyomom Koreát Lotussal Experten 6. hely.(már ugye ez vicc, de már ezt is megszoktam) Állok 5. helyen a pontversenyben, erre a drága agent közli, hogy minden szerződésajánlatot visszavontak jövőre. Mondom ok lepörgetem az utcsó két futamot úgy, hogy versenyen rajtnál falhozvágom csak, hogy lássam mi lesz így szezon végén(savegames-t kimásoltam előtte) Hát így hogy utolsó 2 futamon falhozcsaptam végeztem összetettben 6. helyen egy Lotussal , és beülhetek a Virginbe, vagy a HRT-be jövőre.
Egész szezon alatt a Virgin és a Lotus tett ajánlatot, és érdeklődött (de ajánlatot nem tett) a Force India, a Sauber, a Torro rosso, meg a 3 fos csapat. Most akkor mi is itt a lényeg, ahhoz VB dobogón kell végezni egy Lotus/HRT/Virgin kombóval, hogy beülhess egy év után egy nyamvadt Sauberbe pl. Na ne! Inkább visszarakom az Rfactort a jó kis F1RFT2006 moddal, aztán játszok a random képességű aikkal, de az legalább szimulátor.
Bocs a kirohanásért csak ez most egy "csöppett" felbosszantott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest