Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobb
tag
Monza TT
1:16.544
Sec1 25.942
Sec2 25.485Annyi hiba volt a körben,hogy kijönne belőle egy Monaco első szektor
-
Cobb
tag
Monza TT Setup:
Wings: 2(3)-1
Brake: 50-50 High Large
Balance: 90-10 1-11
Suspension: 1-1 11-3
Gear: 137-172-203-235-272-316-376
TM: FAST
Alignment: 1,5-3,5 0,11-0,50Idő: 1:16:830 Kb még 4 tized van a körben!!!
-
Cobb
tag
-
Cobb
tag
válasz
Trihorn #7203 üzenetére
Sajnos nem hinném!
Motion-nal pont ezt beszélgettük,ha akartak volna már régen a győzelemért lennének harcban nem pedig talán a dobogó elérhető helyzet van....!
A Merinek bőven elég,hogy a Forma 1-ben szerepel Schumacher pedig kitűnő reklám...!
Teszteken odavernek,hogy meg legyen a szponzorok azt vége...!Ha egyszer nyernének, onnantól hatalmas lenne az elvárás feléjük és annyi pénzt pedig nem akarnak belölni...mint írtam bőven elég a jelenlétük és így hatalmas pénzeket kaszálnak...!Egyébként grat a Monzában futott idődhöz!!
A héten el kéne mozdulnom 16.9-ről...! -
Cobb
tag
válasz
Motion_Blur #7014 üzenetére
Igen!!
Végre én is befértem 1:38.7-be!!!
KGyörgynek: Link!
Mellesleg azt gondoltam azért egyszerűbb lesz ezzel az új Online tapadás hack-elővel top időt futni...nem szabad feltűnően állítani...!
-
Cobb
tag
válasz
Trihorn #6985 üzenetére
Szépek a körök Vixen!
Kipróbáltam a setupodat,egész jó csak szokni a grifiske után!Sok minden meggátol abban,hogy bemenjek 1p38,8-alá,nemrég ezt egy KÉK ablak tette,de legfőképp az,hogy nem tudom összerakni a kört rendesen!Mire Belgiumba ér az F1 szeretnék én is felétek tanyázni a ranglistán!
Gyuri pedig egy kurv@ elvetemült ember,nem hiszem,hogy itt bárkit is számon kérhetne,illetve,hogy bárki is bizonygatással és beszámolásokkal tartozzon neki!!!
-
Cobb
tag
Van valakinek SPA ra TT setupja?
Hungaroring nem tudok bemenni 1:14.7 alá
-
Cobb
tag
válasz
JoceeHunt #6483 üzenetére
Hát lehet,hogy defekt-el fog járni,ha nem mész ki időben + nagyon rossz tapadással sok pozíciót veszíthetsz, akárcsak az F1 2011-es szezonban!
Az aero állítás sokat számít!!Szektorokban kell állítani! PL.: Valencia első szektor 3/1-es aero, második és harmadik szektor már 1/1-es aero-val nyomjuk,persze ez Time Trial
-
Cobb
tag
válasz
Steady74 #6481 üzenetére
Érdekes,hogy emberek élvezni tudják a Controlleres játékot!Én G25-el nyomom...el sem tudnám képzelni anélkül!!!G27-ben gondolkodom meg egy frankó Cockpit-et is kinéztem a Hardverker oldalán!Elég sokat játszom,de inkább főleg TT-t!
Blaumann77 a Live nevem,ha gondolod nézz rám!
-
Cobb
tag
válasz
Steady74 #6479 üzenetére
Miután megelőzted és próbált helyezkedni,illetve pozíciót találni, az sem volt már igazán helyén való részéről...!Azon gondolkodtam, hogy én milyen módon reagáltam volna le, de te a legjobban csináltad, 1 kör alatt kapott 3-4 tizedet és ezért ment fel a pumpa..!Nagy volt neki a tempó...!
-
Cobb
tag
válasz
ftomi74 #5684 üzenetére
Én is ezzel a szárny állással megyek!
Letöltöttem a szellemautódat, gyakorlatilag az első kanyar ahol megversz, és a célig tartod az előnyt!Az a baj,hogy a sok mod miatt pont Monaco-ban nem látom az első kanyart annyira sötét...!Kár volt feltelepíteni a modokat...! Nagyon sok türelemmel, biztosan lehet még bőven javulni!
Hétvégén neki fexem majd!
Addig is sok sikert és jó időeredményeket!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- World of Warships
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest