- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
ftomi74 #5692 üzenetére
Sajnos az nem az. 50%-on ad lineáris kormányzást. (beállítom a kormányt 180 fokra, akkor állóhelybe szépen látszik, hogy úgy mozog együtt a virtuális meg a rendes kormány)
A gond az, hogy minél nagyobb a sebesség annál kisebb a max kerékelfordulás, míg a kormányforgása ugyanaz. (ugyanazt a kanyart ha beveszed gurulva 50-el, meg rendes tempóban mondjuk 150-el teljesen más kormányelfordításra lesz szükség) A legtöbb játékban ez benne van, hogy a kisebb elfordulású kormányosokat, meg billeseket segítse, de a simekben ki is lehet venni (rFactor, Race sorozat, GTR sorozat), gondoltam hátha itt is ki lehet valahogy iktatni valami file buherálással, de nem találtam semmi ilyet. Codemasters forumon is találtam ilyen kérdést, de választ hónapok óta nem kapott az illető, gondolom akkor nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Búvárkodás
- Path of Exile 2
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest