Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPC
tag
K.Gyuri
Már pont ideje volt hallatni magáról valami szokásos baromsággal.
-
HPC
tag
válasz
Rolly Dy07 #6637 üzenetére
Nm.
Igen nekem is csak emiatt van bent. Pocsolya fix nélkül az ideális ív sem gumizódik.
-
HPC
tag
válasz
Rolly Dy07 #6618 üzenetére
A pocsolya fix zabálja az fpst. Minap állítgattam és tesztelgettem pont. DX11 pocsolya fix nélkül: min-75 avg-85 és ugyan ez csak pocsolya fixxel: min-52 avg-58
. Még ha visszarakod DX9be az dobhat rajta úgy min-79 avg-100. Mindezt a játékban lévő benchmarkkal mértem természetesen minden maxra húzva.
-
HPC
tag
válasz
Motion_Blur #6628 üzenetére
Igen ott is érvényes.
-
HPC
tag
Ma este volt az RD liga Silverstone-i futama ahol a végén hatalmasat csatáztam Italianred-el. Ő a lágyon kezdett én a keményen a végén értelemszerűen fordított volt a helyzet. Kemény és tiszta volt a harcunk. Itt a videó
-
HPC
tag
válasz
Steady74 #6423 üzenetére
Racedepartment. Röviden egy oldal ahol zárt körű versenyeket rendeznek. Ajánlom mindenkinek aki tiszta és kemény csatákat akar.
-
HPC
tag
válasz
Patrick #6368 üzenetére
Röhej ez a KGyuri! Apropó sompir. A féknyomonlinetv oldaláról le lehet tölteni F1RFT futamokat. Nézzetek bele párba rohadt izgalmas szokott lenni és kőkemény meccseket vívnak!
-
HPC
tag
Srácok!
Gondolom nem én vagyok az egyetlen itt aki unja a carrier módot amint egy jobb autóban ül (még a leggyengébb autókban is de ott legalább vannak futamok ahol küzdeni kell). Akik így vannak ezzel azoknak ajánlom ezt a modot. Számomra visszahozta az élvezetet a carrier módba! -
HPC
tag
válasz
--Lorant-- #5661 üzenetére
Szerintem ne sajnáld!
-
HPC
tag
válasz
Motion_Blur #5621 üzenetére
polonic: a linkért bocsi, és mi van ha holnap pl lesz? Akkor ne linkeljem be csak holnap v mi?
Itt vannak a fizetési módok. Anno amikor én vettem a CoD4-emet a boltban még 8 körül volt innen meg akciósan vettem 1900-ért.Lehet h nem soká feltöltik de persze a dobozosnak megvan a varázsa a kérdés h megéri e neked azt a plusz pénzt.
-
HPC
tag
válasz
Motion_Blur #5618 üzenetére
http://www.onlinekeystore.com/F1-2010-RETAIL.html
Pont ma néztem az árakat. Az oldal megbízható én is és már több ismerősöm is vett innen. 1x volt probléma de segítőkészek voltak és adtak új kulcsot.
-
HPC
tag
válasz
Unbaised-Ben #5568 üzenetére
Az ilyenek miatt nem lehet csak úgy leülni és élvezni a játékot!
Teljesen megértelek és kezd bennem is hasonló ösztön kialakulni!
-
HPC
tag
válasz
Rolly Dy07 #5556 üzenetére
Amit Lorant linkelt most az all assist off!
-
HPC
tag
válasz
Unbaised-Ben #5434 üzenetére
Zomacher
-
HPC
tag
válasz
Unbaised-Ben #5431 üzenetére
Élvezetes volt a bajnokság!
-
HPC
tag
válasz
--Lorant-- #5318 üzenetére
Támogatom az ötletet.
Szerintem mindenképpen külön oldal kéne. Egy topicban nem lenne elég áttekinthető a sok hozzászólás miatt.
-
HPC
tag
Kemény volt Montreal köszi!
-
HPC
tag
válasz
Rolly Dy07 #5189 üzenetére
Rolly jó lett a videó! Voltak kemény meccsek.
Sajna csak a végére értem oda.
-
HPC
tag
Kezd megőrjíteni ez a játék komolyan mondom. Csinálgatnám a karrier módot és állandóan "f1 2010 executable has stopped working". Már ott tartok h egy 20%-os versenyt is csoda ha betudok fejezni. Tegnap a Dirt2 is kivágott ugyan ezzel. Volt/van hasonló problémátok?
-
HPC
tag
Sziasztok!
Nem rég tettem szert az eredeti F1 2010-emre és olvastam, hogy valamiféle versenyt szerveztek mostanság. Jönnék én is szívesen ha beférek még!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szemüveges topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Corsair RM850x - 850W - 80PLUS Gold - Full modularási használt tápegység
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- CORSAIR K100 AIR
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest