Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
''Csak a Giga vett a régebbi si ostáyból mert olcsobb volt szal felesleges pánikeltés....PH! AMD válaszát elfelejtette megirni...''
Lehet, de akkor az ASUS és az MSI is miért rendelte vissza az első szállítmányokat? Csak óvintézkedés volt? Ha igen akkor ők nem tudták, h csak a Gigabyte kapott belőle? Túl sok itt a miért...
De legyen igazad. Én mindenesetre megvártam amíg tudok egy ASUS-t szerezni, és megérte, legalábbis eddig. Egy fagyás nem volt, nem akasztja ki semmi, max nem működik, pl. AtiTool. Azért arra kív. leszek, h ezek a kártyák produkálnak-e hasonló hibákat mint a Sapphire és az ExpertVision. Én a tényeknek hiszek, nem a sajtónak
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi