Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
''Csak a Giga vett a régebbi si ostáyból mert olcsobb volt szal felesleges pánikeltés....PH! AMD válaszát elfelejtette megirni...''
Lehet, de akkor az ASUS és az MSI is miért rendelte vissza az első szállítmányokat? Csak óvintézkedés volt? Ha igen akkor ők nem tudták, h csak a Gigabyte kapott belőle? Túl sok itt a miért...
De legyen igazad. Én mindenesetre megvártam amíg tudok egy ASUS-t szerezni, és megérte, legalábbis eddig. Egy fagyás nem volt, nem akasztja ki semmi, max nem működik, pl. AtiTool. Azért arra kív. leszek, h ezek a kártyák produkálnak-e hasonló hibákat mint a Sapphire és az ExpertVision. Én a tényeknek hiszek, nem a sajtónak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE RTX 3060TI 8GB VISION OC
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest