- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
efegyke
tag
Hello!
Szerintem 2 féle hűtőt érdemes megvenni hozzá:Zalman VF-700 vagy VF-900.A VF-900 rámegy simán(nekem is az van)
VF-700asból 2 féle van Van egy amelyik félig réz félig alumínium és van egy teljes rézből készült is.Mindkettőnek reszelgetni kell a felfogatóit hogy a kártya lyukaihoz illeszkedjenek mert eredetileg nem jó rá.Ezen kívül a VF -700hoz jár egy ellenállásos ventikábel amivel fixen lecsökkentheted a fordulatszámot.A VF-900ashoz viszont fokozatmentes külső állítóbigyó van.
ár szempontjából az olcsóbbik VF700 4500ft a drágábbik 5400ft a VF900 pedig 7500ftba kerül.Vannak ledes(világítós)változatok is ezek 2-300 forinttal drágábbak.
Én vagy a 4500as VF700at vagy a 900ast venném.ha reszelgetni kell ne a drágát kelljen már
Remélem sikerült kimerítő választ adnom!
-
r9550
senior tag
nem-e lehet az a baj hogy amikor hoztad haza akkor bepárásodott a kari oszt kaffe memhiba nem lehet mer az a biosba nem jelentkezik egyszerűen lehetetlen esetleg még pci-e spread specurmot kapcsold ki az abiton mer nekem crysis alatt csinálta az ilyen hibákat de nekem csak középen egy sávba kb 5cm szélességbe
-
fagy53
nagyúr
Valószínű memóriahiba, mert amikor tönkrevágtam a memóriát, véletlen, már a BIOS-ban ezt a képet kaptam, azzal a különbséggel, hogy még betűt sem láttam.
A szállítás során lehűlt a kari és a kibontás során a szobában kicsapódott a pára a panelen és tápot kapva elszállt valamelyik memchip.
Ez nem igaz akkor, ha kibontva volt ideje átvenni a környezeti hőmérsékletet, kb. 2 óra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged