Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz
adcsyka
üzenetére
Sztem a gond a kártyával lesz, vagy esetleg inkompatibilis az alaplappal, nagyon ritkán előfordulhat. Ki kellene próbálni másik lapban is, ha ott is gond van akkor kari vissza garóba.
Egyéb ötletem nincs.
A supportokról meg annyit, h ottan semmihez sem értenek ha komolyabb a gond. A komoly szakembereket meg kell fizetni, de kedves gyártóink fél filléren is spórolnak...
Abban tudnak csak segíteni, h hogyan instalálld fel a programját
Nekem csak negatív tapasztalatom van velük.
-
Zolee11
senior tag
válasz
adcsyka
üzenetére
Szia.
Én találkoztam ilyen hibával bár az egy 9600-os XT volt. Egyszerűen semmilyen drivert nem tudtam felrakni, mert azt a hibaüzit dobta h a kártya nem található. Mindent kipróbáltam de 2 óra szívás után csak nem ment, egy win reinstall oldotta csak meg...
Mondjuk a sima driver felment, és a legtöbb játék is futott, ez a hiba csak egy frissítésnél jött elő, a kártya beépítésekor nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest