Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Mini PC
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekecs
senior tag
Én már túl vagyok egy Xiaomi 15T pro nyitásán, simán ment !

[Így csináltam] egyből összekapcsolta a fiókkal és 72-óra múlva ki is nyílt !
-
l@ja2
csendes tag
a hivatalos store-on kívül van ötletetek hol lehetne még mevenni a nagyobbik ultrát számlásan?
-
HUNited
őstag
válasz
EngineerBoy
üzenetére
Javaslom az egyszerűbb utat, pl. UAD NG nevű alkalmazást. Ehhez kell egy számítógép is, mivel ez is ADB-t használ. Viszont nem kell hozzá csomó beállítás és mókolás a telefonon. Nekem legalábbis ez vált be, főleg hogy a telepített csomagokhoz van leírás is hogy mire jó és hogy biztonságosan eltávolítható e.
Arra figyelj, hogy a mostani HyperOS verziókkal a kikapcsolás nem megy, csak az uninstall (ami amúgy szintén nem fullos uninstall, bármikor vissza tudod állítani).
-
HUNited
őstag
válasz
BananaShake3
üzenetére
Nagy kár hogy ezt évek óta nem tudták megoldani a Novánál. Bár mintha azt hallottam volna le is állt a fejlesztése. Nekem best launcher ever. Szénné lehet optimalizálni, de a gesztusvezérlés miatt nem járható.
-
HUNited
őstag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Sajnos ez már nem igaz
Bár az lenne, a régi szép idők. -
HUNited
őstag
Tiltott árukapcsolás, csak mellesleg. Érthetetlen. Emlékeim szerint már sokszor a tökére akartak lépni emiatt a guglinak. Sőt ha minden igaz pont most akarják rákényszeríteni a chrome eladására.
Csak mert a Lidl-be járok tejért, még nem kell ott vennem tojást is KÖTELEZŐEN.
Az ha gyárilag ott van rajta de eltávolítható, az nem annyira zavarna, de ezek ADB nélkül nem is törölhetőek.
Amúgy használok gugli szolgáltatásokat, de az ilyen sallangok mint one (semmi haszna nincs amúgy, anélkül is elő tudsz fizetni) tök feleslegesek a telefonon. Had döntse már el mindenki mit akar használni.
Amúgy érdekességként, a Chrome pont ez miatt kikapcsolható a rendszerben, mert kötelezték rá, pedig az egy fokkal jobban a rendszer része (pl. webview). Nyilván ki is kapcsoltam azonnal. -
ofgm
tag
Sziasztok, Esetleg valaki tudna arról írni, hogy kell-e bootloadert nyitni hivatalos tajvani ROM cseréhez?
-
Gomez1984
aktív tag
Ha valakinek van netflix telón lecsekkolná hogy ugrál e a fényerő az alábbi filmnél?
A bennem lakozó fenevad 7 rész 6 percnél. -
Gomez1984
aktív tag
Aki ultrát használ tud nyilatkozni a kinti fényerőről?
Mundjuk aki 15T vagy hasonlóról ment át.
Mert tesztek szerint Auto módban jóval gyengébb mint az F7 ultra 1000/1500 nit -
huberpe
aktív tag
megválaszolnám a pár nappal ezelőtti kérdéseimet.

az f8 pro TUD egész napos always on display-t, illetve a fotóknál is szépen működik az ultrahdr. -
Brekecs
senior tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Az sosem működött, legalábbis nálam, több telefonon próbáltam!
-
válasz
koppasz1986
üzenetére
Ja, jó nagy kamu
-
Neck
veterán
Érdekes, ahogy erős meggyőződésből általánosítasz. Egyszerre használok IOS (céges) és Android telefont (Samsung Fold5) A Samsung rendszere minden, csak nem szar.
Továbbmegyek, az IOS -nek vannak hülyeségei, pl a gyro programozása tök életidegen, sose arra
fordul amerre az ember logikusan tartaná, néha a fotók fekvő helyett álló formátumban készülnek el stb.
Ezzel nem csak én vagyok így, hanem szinte minden ismerősöm…
illetve az akku százalék kijelzése is olyan, hogy 100-ról 90-re fél óra alatt merül, 20-ról 10-re meg 10 perc alatt.
Szóval ez ilyen, minden rendszernek vannak olyan hülyeségei, ami valakinek tetszik, valakinek nem.Viszont két dolgot érdemes megfontolni:
1) Android legalább szétkonfigolható
2) igazán olcsó telefon iOS alatt max használt vagy régebbi van, de igazán az se. Azaz, ha valami idegesít benne, még a tudat is megvan hogy legalább jó drágán vetted… -
Oldfoksz
tag
válasz
Graphics
üzenetére
Akkor passz ( piros
)
Egy itteni xiaomi szakitól vettem kölcsön a tudomanyát,
nagyon úgy tünt hogy igencsak képben van rimramszoftrégio vonalon.
A prüsszeli izét én sem értem,finoman fogalmazva.
Ez az öt éves támogatasi dolog miatt rengeteg mobilt
ki sem lenne szabad tenni a polcokra ( hivatalos forrásokra gondolok) -
Oldfoksz
tag
Az eu piacra kerülő cuccok szoftveresen vannak korlátozva pld.az aod és hivásrögzités ,meg egyéb olyan funkciók amik az itteni jogokkal nem összeegyeztethetők
Nem csak xiaomi produktumok,az összes.
Az eredeti kinai cuccok tudjak ezeket a funkciókat.
De például az apple,samu ,pixel,nothing cuccokra is igazak a fentiek ,hiába nem kinaiak. -
classic B
senior tag
válasz
kbyte1024
üzenetére
Közben megtaláltam a hivatalos oldalon, de nem a specs részen.
A POCO F8 Ultra egy nagy energiasűrűségű szilícium-szén kettős cellás akkumulátorral működik, amely a legnagyobb akkumulátorkapacitást nyújtja a POCO F sorozatban. Az akkumulátor 1600 töltési ciklus után is megőrzi kapacitásának ≥80%-át, így hosszabb használatot biztosít.13
-
classic B
senior tag
Az akku ebben és a Pro-ban még Li-Ion ugye!?
-
Én nem szoktam szólni érte mert jókat mulatok rajta,de basszus nem kéne befejezni ezt az IOS/Droid basztatást? Aki iPhone-os menjen oda büfögni és zárjuk ezt le....
-
Oldfoksz
tag
Valamelyik redmi vagy poco forumban egy topiktárs értekezett chn-eu-global verziók közötti nagyon jelentős különbségekről.
Méltatlankodott rendesen
Ott olvastam tőle hogy amelyik xiaomi cucc tud részleges,pár masodperces aodot,az tudja a fullosat is....
....csak éppen prüsszel ( meg a lipsik
) nem engedi az eus kivitelekbe,energiatakarékosság ürügyén.
Hasonlóan a hivásrögzités is alaptudomany az androidon, eun kivül természetesen,csak megint prüsszel,jogok meg
egyéb apróságok. -
huberpe
aktív tag
sziasztok!
mivel nem nagyon van f8 pro aktív topik, ezért itt próbálkoznék.

szóval ha valaki használja a pro-t, arra lennék kíváncsi, hogy tudja e rendes aod-t (vagy ez is csak 10mp), illetve a gyári fotó app ultrahdr képeket csinálni? -
CapriBoy
tag
Tetszik!
-
Off off!
Pláne nem kellenek az Android szar jellegű hozzászólások!
-
Ricardo
titán
"Állandóan azt várod, hogy jöjjön a következő frissítés, hátha jobb lesz,"
Ahogy olvasom a fórumot ez már az iOS-re is igaz.
"Gyereknek iPad-je van, azon szoktam mostanában nézelődni. Fényéveket ver az egész rendszer az Androidra. "
Ez egyéni preferencia kérdése. Ha nem akarsz kilépni a korlátai közül akkor teljesen jó rendszer. amint viszont szeretnél valamit, abban a pillanatban szembetalálod a "ne egyénieskedj, majd mi tudjuk hogy szeretnéd használni" mentalitással.
Az iOS 26 kapcsán sok régi Apple felhasználó is szembesül ezzel, de ha már lefrissítette és nem tetszik így járt. Tessék megszokni.
Engem például a vissza gomb (vagy egységes mozdulat) hiánya, és a billentyűzet kergetne ki a világból a mindennapokban. -
macikos
addikt
válasz
koppasz1986
üzenetére
Az iOS nem trágyadomb, hanem egy uniformizált, átgondolt, ellenőrzött, szuperül működő rendszer. Kb. mint a McDonalds. Minden mekiben ugyanolyan a hamburger, bárhova mész. Az Android, meg kb. a sarki gyrosos szint. Mindenhol más. Egységesen szar, valahol kevésbé, valahol jobban, de szar. Állandóan azt várod, hogy jöjjön a következő frissítés, hátha jobb lesz, közben meg az update esetleg lebutítja a kamera szoftvert. Nem baj, cserébe lehet szarakodni Gcam-mel, meg a többi hülyeséggel, amivel soha nem lesz Apple kamera szinten, de legalább reménykedsz.
iOs-en nem torrenteznek, de nem is akarna senki a hanyatló nyugaton. Boldogok, streamelik a 4K videókat, meg megveszik az alkalmazásokat, stb. és minden működik. Nem telepítenek hackelt, megbízhatatlan appokat.
iPhone-os voltam, de sajnálom rá a pénzt, mert kiöregedtem és nem használnám ki, plusz időm sincs rá.
Gyereknek iPad-je van, azon szoktam mostanában nézelődni. Fényéveket ver az egész rendszer az Androidra. Az AppStore messze lekörözi a PlayStore-t.Android jó, de azért na. Mióta azon vagyok a Nova launcherrrel (ami szintén fagy mint a szar) próbálom utánozni az iOS-t, mert hiányzik. Ellenben most is POCO F8-at akarok venni.
-
oli987
junior tag
válasz
BananaShake3
üzenetére
Ja, ezek nekem csak felületi cicomák.
-
oli987
junior tag
válasz
BananaShake3
üzenetére
Miben van nagyon lekorlátozva?
-
classic B
senior tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Vérpisti, te vagy az?
-
BananaShake3
kezdő
válasz
koppasz1986
üzenetére
Oneui meg pixel androiddal lehet, de hyperos nagyon le van korlatozva
-
Helltak
őstag
Második napja használok F8 Ultrát, ha van valamilyen kérdés vele kapcsolatban, csak nyugodtan.
Eddigi tapasztalataim pozitívak. Üzemidő pazar, kamera meglepően jó, hangszórók remekül szólnak, haptic is minőségi.
Oneplus 15 van mellette, kettő közül majd kiderül még melyik marad. Eddigek alapján több esélye van a Poco-nak, főleg a kamera miatt. Kevés fényben, beltérben jobban teljesít, hála a nagyobb szenzornak (fő kamera). Rendszerben természetesen jobb a Oneplus, abban az egyik legjobb a droidok közül.
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
BananaShake3
üzenetére
Mibe utánozza? Egy androiddal azt csinál az ember amit akar, köze nincs az ioshoz
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
BananaShake3
üzenetére
Olvasd el újra, és értelmezd is.
-
Ricardo
titán
válasz
BananaShake3
üzenetére
Ahogy olvasom, ne a kinézete nem tetszik neki, hanem a korlátai.
De androidon a kinézeten is zutd változtatni ha szeretne. -
BananaShake3
kezdő
válasz
koppasz1986
üzenetére
Utalod IOSt de megis olyan telefont veszel aminek rendszere mindenben utanozza IOSt?
-
Oldfoksz
tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Nem egyszerű az élet
Fejezzük be az offot mert a perzekutor melegebb éghajlatra invitál
Kösz mind2töknek! -
koppasz1986
aktív tag
válasz
Oldfoksz
üzenetére
Jobban is teszed, ha nem próbálod ki, egy trágyadomb az egész... Poco f6om volt, de összetört azt az asszony ide adta az egyiket, mert 2 van neki, úgyhogy kb 3 hónapja vagyok rákényszerülve, de a gyomrom felfordul tőle... tényleg rosszul vagyok, ha már a kezembe kell venni ezt a szart... Nincs rajta digitális jóllét, de nem is lehet rárakni semmi értelmes dolgot... se egy revanced, se viper fx se root se adaway semmi. Még egy szaros témát se, csak a gyári hoki van, amin max színt lehet változtatni. Gesztusvezérlés egy okádék, nincs értelmes vissza léptetés, helyette fentre kell nyulkálni, hogy vissza lépjen, egy kényelmet szar az egész. Az összes böngészőt átalakítja, egyikben sem lehet kezdőlap gombot beállítani, az agyam elfüstöl tőle ki lehetett az a barom állat aki ezt kitalálta. Torrentezni se lehet rajta. Az adguard dns-t felbohóckodtam rá, de ha az működik, akkor pokerezni sem tudok, olyan faszságokat ír, hogy a ggpoker nem elérhető az országomban, na meg telegrammon se tölti be vele az üzeneteket. Kitapasztaltam 3 hónap alatt és regényeket tudnék írni róla, mennyire hulladék egy androidhoz képest, és nem értem egyszerűen miért sztárolják annyian ezt a szart... Mindegy is 2-3 héten belül végre megszabadulok tőle azt veszek egy f8 ultrát.
-
válasz
Oldfoksz
üzenetére
Ki kell próbáld és megtudod.
Én ott ragadtam almáéknál.
Volt droid is bőven az életemben, de már megelégszem azzal, hogy néha a gyerekemét, meg a nejemét kicsit használom.(Samsung)
De nem hiszem, hogy visszatérek androidra ismét, pedig csábít egy két teló néha, mint ez is.
Ja...és nincs olyan baromság ios-en(digitális jólét)

-
Tetszik.
Kíváncsi vagyok a Bt kapcsolatra, hogy mennyire stabil az eszközökkel, a wifi, a modemek, a közelségérzékelő, stb....ezeknek a moduloknak a minősége érdekel. De úgy összességében a minőség, hogy milyen lehet.
Majd a puding próbája...
Mert egyébként jó ár/érték arányú telónak tűnik. Csak hát hol hasal el? Hol a bibi? Milyen hibája lehet, ami miatt kiábrándulok belőle?
Van egy 14 napos elállási jog, ezidő alatt kideríthető...talán. -
HUNited
őstag
televan letörölhetetlen vackokkal. Már a meet meg one, yt music se törölhető
(na majd a debloater megoldja) -
Graphics
Jómunkásember
off.
-
Hallosz
senior tag
Érdekes cucc, ígéretes hw és jól is néz ki. Elég sok pénzt merek rátenni, hogy ilyenem sem lesz.
-
"A tavalyi tokiói forró nyárban (37 Celsius fokos napokon) a helyszíni, rengeteg fotó és videó készítésével járó kiterjedt tesztelés után a 14U-m őrülten túlmelegedett. Kivettem a nadrágzsebemből, hogy pár percig fotózzak, és kényszerből leállt, és kidobott a kamera alkalmazásból a túlmelegedés után, egy felugró értesítéssel. Őrülten forró volt."
Ezt egy Xiaomi 14 Ultra telefonról írták
Abban is Exynos SOC lenne 
-
HUNited
őstag
Hali, megrendeltem, elvileg holnap jön.
-
válasz
szkaroly
üzenetére
Nem kell játszani, próbálj meg 4K videót csinálni június elején a gyereked ballagásáról, 8-12 perc után brutál forró lesz a telefon, jobbik esetben te hagyod abba a videózást, rosszabbik esetben a telefon magától hal le (az esetek 75 %-ában úgy, hogy el sem menti az utolsó felvételt
). -
klaya86
őstag
A felhasználók döntő többsége erre, aki a flagshipeket veszi az is... Én nem csak erre. Rendszeresen megy a torrent a háttérben, viszonylag gyakran. Dex, erről tolom tv-re a filmet. Közben céges és magán email megy. Android auto, GPS napi szinten, COD, meg sorolhatnám. Mégsem főtt meg eddig egy telefonom sem. Valós helyzetekben a telefonok, az utóbbi 3-4 év flagshipjei biztos, hogy nem kerülnek throttling közeli helyzetbe. Ezeknek a stressz teszteknek sok értelme nincs . Olyan, mintha beülnél a kocsiba és és egyesben veretnéd 8000es fordulaton. Van amelyiknek elmenne 2km ,valamelyik 5km, aztán kifeküdne. Tök jó, hogy képet kapsz róla, csak éppen az életben nem fogod így használni a kocsit, ahogyan a telefont nem 100%os órajelen.
-
szkaroly
senior tag
Próbálj 35-40 fokos hőségben hosszabb ideig játszani egy igazán komoly játékkal (ez ugye ezen erős processzorok fő felhasználási területe). Számtalan olyan ország van a világon ahol ehhez még magas páratartalom is jön. Esetleg a háttérben még megy valami más is. Tele van a net olyan tapasztalatokkal is hogy a rendszer rövid időn belül visszaveszi a fényerőt, kilő appokat és más fontos folyamatokat. 2-3 éve ezek a benchmark programok párszor még simán lefutottak, manapság sokszor elsőre se megy.
-
Ricardo
titán
"Azt azért ne felejtsük el, hogy ezek a stressz teszt körülmények valós valós felhasználás közben sohasem jönnek elő. Én pl játszom néha COD-ot, stabil 120 FPS, es a CPU 30-40% körül kegyeg ,a GPU 50% környékén. A telefon pedig max langyos, bármeddig nyomom. (S25U) Nem hiszem, hogy van olyan alkalmazás,ami annyira kifektetné már ezeket a procikat, hogy azok érezhetően throttlingoljanak."
A trotthling mellett jelentősen melegedett is az F8 pro.
Azért akd pár megterhelő feladat. Nyáron állj neki lassított videókat készíteni." Ilyen Facebook, youtube, böngésző meg, meg amire az átlag ember használja a telefont,az az életben nem fogja megenni ezeket a procikat."
Aki csak erre használja a telefont annak teljesen felesleges az ekkora erő.
Tehát ha nem használod ki felesleges, ha meg kihasználnád akkor jön a leszabályozás, és a brutális melegedés.
Lene inkább minimálisan gyengébb, de stabilabb. Vagy lehetne benne komolyabb hűtés, mert így ebben a formában hiába van benne erő, ha nem lehet kihasználni. -
klaya86
őstag
válasz
kbyte1024
üzenetére
Azt azért ne felejtsük el, hogy ezek a stressz teszt körülmények valós valós felhasználás közben sohasem jönnek elő. Én pl játszom néha COD-ot, stabil 120 FPS, es a CPU 30-40% körül kegyeg ,a GPU 50% környékén. A telefon pedig max langyos, bármeddig nyomom. (S25U) Nem hiszem, hogy van olyan alkalmazás,ami annyira kifektetné már ezeket a procikat, hogy azok érezhetően throttlingoljanak. Ilyen Facebook, youtube, böngésző meg, meg amire az átlag ember használja a telefont,az az életben nem fogja megenni ezeket a procikat.
-
szkaroly
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
4,6 gigás magfrekvencia esetén ezen nincs mit csodálkozni. Nem értem órajel emelés helyett miért nem lehet valami okosabbat kitalálni. Két éve kb. 70-80%-ig estek vissza a csúcsprocik teljesítménye terheléskor, tavaly 60-ig, idén 50 a szint. Mintha a Pentium 4 korszakban lennénk.
-
storm4
aktív tag
Sziasztok!
Belépve a német Xiaomi oldalra ennyi kedvezményt tudok összerakni a telóra.
Még 400Ft-os árfolyammal számolva is sokkal több kedvezmény és kedvezményesebb ár jön össze, mint itthon...
.
Sőt teljes áron is olcsóbb és még kedvezmény sem kell hozzá....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Óra topik
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár az lenne, a régi szép idők.
)

).