Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer man
tag
Hali! Sikerült valakinek ezzel a kártyával elindítani a Battlefield 3-at? Ati esetén azt hiszem DX10.1-et kér minimum. Nekem Vista64 SP1-van. Lehet erre varázsolni DX10.1-et, vagy a kártya nem támogatja? (HD2600XT 512MB)
Előre is köszi! -
Killer man
tag
válasz
sasreti #14074 üzenetére
Szia!
Én is így használtam XP alatt. Vista64-en már nem tudtam ugyanezt elérni. Több fórumon olvastam, hogy másnak se működött. Win7-et meg nem ismerem. Ha jól értelmezem, neked a "színház üzemmód" kellene. Nekem annak idején úgy volt beállítva, hogy ha filmet néztem, akkor csak az jelent meg a TV-n teljes képernyőn, más nem. Vista alatt szoptam ezzel, így maradt a kiterjesztett (extended) üzemmód. Remélem a Win7-ben már javítják a hibákat. -
Killer man
tag
válasz
AgentSmiths #13768 üzenetére
Ati tray tool-al jól lehet húzni, bár az enyém PCI-os.
-
Killer man
tag
válasz
grunge #13737 üzenetére
A DX9-el ne foglalkozz, tartalmaz mindent, bár szerintem egy nagy marketingfogás csak a 10-es. Némelyik játéknál csak full beállításoknál hozza elő a DX10-et, és nem biztos, hogy annyival szebb, viszont akkor kell alá egy kisebb atomreaktor. Ez a kari nem egy csúcsragadozó ebben, de meg lehet találni az optimális beállításokat.
-
Killer man
tag
válasz
grunge #13735 üzenetére
Sajna szerintem nem nagyon kiforrott dolog ez a 64bit még. Játékok nagy részét sikerül elindítani. Tv-outnál vannak bökkenők. Színház módot nem akarja az istennek se úgy ahogy én szeretném. Sok mindenre van megoldás, de néha idegtépő, hogy mindennel szőrözni kell, hogy fussanak. (pl. photoshop, archicad, autocad, stb..)
Na meg ez a digitális aláíráskezelés.......de nyilatkozhatnak a többiek is nyugodtan!
-
Killer man
tag
Hali! Tudja valaki, h mennyi feszt bír el ez a kártya? Nekem most 1.2V-on van, de lehet 1.3-at is adni neki. A kérdés az, h érdemes e a nagyobb órajel elérése végett.
Jelenleg 850/999 -en hajtom. Nem merem jobban meghúzni.
[link]
Köszi előre is! -
Killer man
tag
válasz
VaniliásRönk #13479 üzenetére
Ok, megpróbálom az olajozást, csak az a bosszantó, hogy még 1 éves sincs.
-
Killer man
tag
Nekem mostanában a gép bekapcsolásakor nem indul el a hűtő, csak ha kézzel megpiszkálom, pedig nem piszkosak a lapátok. Szétszedni nem akarom feleslegesen, de ha muszáj vennék rá egy profibb hűtőt. Tud valaki ajánlani vmilyen bevállt típust?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest