Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED monitor topic
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
empir3
tag
válasz
barnam_
üzenetére
Szóval van nekem egy HIS Ati Radeon hd2600xt AGP-s kártyám 512mb GDD3-as és van egy celeron, 2.4-es procim. Olyan hibák vannak a játékokban, hogy pl carbonba vannak a kicsi nyilak, a loading jelek meg ilyesmik amelyeket zavarosan mutat. Az ilyen kicsi mozog dolgokat zavarosan mutat és pl az Alfa Romeonak a benzin tartáj is zavaros. Mint mikor elveszik az adást a tv-ből olyan zavaros. Állitolag egy eerosebb procival megoldható a probléma. Csak aza az hogy az előbb mlitett probléma lépett fel. Amúgy a BIOS frissitést mire értetted? Új BIOS-t kellene rakin vagy mi? Vm javaslat mindehez?
Már augusztus óta hogy ezzel a problémával küszködök és azóta nem isjátszottam semmit kivéve a szomszédba egy kicsit 
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- BestBuy ruhás topik
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már augusztus óta hogy ezzel a problémával küszködök és azóta nem isjátszottam semmit kivéve a szomszédba egy kicsit