Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• andris21

tag

válasz VaniliásRönk #13461 üzenetére

időtlen időkig vitatkozhatnánk itt. én is többnyire windowst használok, de örülök, hogy legalább van valami más alternativa. nem jó, hogy monopol helyzetben van a microsoft. a linux a kis geek beütés miatt van, meg hogy nehogymá csak windows legyen. néha kell egy kicsit hekkelni is :) csak nincs rá (elég) időm. amúgy eddig az összes gépemen sikerült mindent hardvert beállitani linux alatt is, csak ez az AGPs 2600XT ilyen elb.szott kártya...
    "ráadásul a felhasználói jellemzően geek népségek, nem igazán érdemes rá vírust írni, vagy bármi más módon támadni." ez a lényeg
    "mert maguk a fejlesztők és a felhasználóik azok, akik foggal-körömmel ragaszkodnak a régi "jól bevált" modellhez, ... ..., az ópenszósz "közösség" soha, már megszokták hogy széllel szembe pisálnak." ez a másik lényeg. illetve mégsem, ha pár éve valaki azt mondja, hogy a debian "nextnextnext" fog települni, kiröhögöm, márpedig az ubuntu ezt csinálja ahogy mondtad. annó 2 hétbe tellt mire egy rendes kernelt forditottam debian alá :)
    szóval nekem 3 okból van linux is a gépemen:
    1) hogy kiélhessem geek hajlamaimat
    2) backup, ha besz.rik a windows
    3) filmet nézni jobban szerettem ott (amig volt VGA driver :D )
    jobb lesz ha befejezzük, amig ki nem vágnak innen. amúgy nagyon jól tudom én is a határait a linuxnak, csak az a kinyilatkoztatás nem tetszett :R

Új hozzászólás Aktív témák