- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Milyen notebookot vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris21
tag
válasz
VaniliásRönk #13461 üzenetére
időtlen időkig vitatkozhatnánk itt. én is többnyire windowst használok, de örülök, hogy legalább van valami más alternativa. nem jó, hogy monopol helyzetben van a microsoft. a linux a kis geek beütés miatt van, meg hogy nehogymá csak windows legyen. néha kell egy kicsit hekkelni is
csak nincs rá (elég) időm. amúgy eddig az összes gépemen sikerült mindent hardvert beállitani linux alatt is, csak ez az AGPs 2600XT ilyen elb.szott kártya...
"ráadásul a felhasználói jellemzően geek népségek, nem igazán érdemes rá vírust írni, vagy bármi más módon támadni." ez a lényeg
"mert maguk a fejlesztők és a felhasználóik azok, akik foggal-körömmel ragaszkodnak a régi "jól bevált" modellhez, ... ..., az ópenszósz "közösség" soha, már megszokták hogy széllel szembe pisálnak." ez a másik lényeg. illetve mégsem, ha pár éve valaki azt mondja, hogy a debian "nextnextnext" fog települni, kiröhögöm, márpedig az ubuntu ezt csinálja ahogy mondtad. annó 2 hétbe tellt mire egy rendes kernelt forditottam debian alá
szóval nekem 3 okból van linux is a gépemen:
1) hogy kiélhessem geek hajlamaimat
2) backup, ha besz.rik a windows
3) filmet nézni jobban szerettem ott (amig volt VGA driver)
jobb lesz ha befejezzük, amig ki nem vágnak innen. amúgy nagyon jól tudom én is a határait a linuxnak, csak az a kinyilatkoztatás nem tetszett
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- Sweet.tv - internetes TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest