Új hozzászólás Aktív témák
-
koncbacsi
csendes tag
válasz
Chaser #14297 üzenetére
"Itt szemlátomást azt láthattuk, hogy az eist és c1e dolgozik...."
Szerinted.
Itt szemlátomást azt láthattuk, hogy a hozzászólás előzményeit nem olvastad el, az eist és a c1e nincs bekapcsolva, mert akkor terhelten nem lett volna lassú.
A hozzászólás utózmányát sem olvastad el, mert mint olvasható.. a szorzó 10x-re
állításával megszünt az eredeti probléma.
Kicsit figyelmesebben olvasni, és csak aztán belevau ha segíteni is akarsz, nem csak fikázni!
Aztán ki állította hogy a 2600XT-hez 3GHz-s processzor kell?
Nekem 2600XT és 2180 proc. működik 3GHz-en megbízhatóan, ami csak egy kijelentés volt, nem pedig az általad beleképzelt állítás!
Na szép napot.
Halihó -
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Chaser #13309 üzenetére
Végülis csak 50%-kal drágább, mi az a 4k.
Ha meg azt nézzük, hogy a passzívra úgyis kell valami normális venti 1000-1500Ft-ért, akkor még vonzóbb.
Meg ugye használt cuccokon kizárt hogy legyen még gari, mindenkinek a könyvelőjénél köt ki a számla.
Kímélj meg a vásárlási szokásaidtól, már nem először akarsz kiokosítani, nem szívlelem a mennyit engedsz a feléből hozzáállásodat, nyakam rá hogy azért nyomod ezt a süket dumát, mert ezen keresel helyben. -
grunge
addikt
válasz
Chaser #13180 üzenetére
jo értékek sztem. nekem 30fok alatt van a 2600xt 2D-ben, az eredeti gyári biosával. mikor frissitettem eltünt belöle a a powerplay, igy gyorsan vissza is dobtam az eredetit, amugy se játszom soakt
képeket sajnos nem tudtam késziteni, ne mjutottam anyi idöre géphez, majd most hétvégén pótolom!
-
Májsztró
addikt
válasz
Chaser #13221 üzenetére
[link]
Ilyeneket művel ... meg többször kidobott a játékból emg vissza ... VPU Recovery is volt közbe , több is ... volt hogy rendesen visszajött a kép ... Volt hogy a menü , a térkép , meg semmi más sem látszott csak a játék maga ... volt hogy tök fekete képernyő és csak az iránytű maradt meg meg a célkereszt .... érdekes -
grunge
addikt
-
grunge
addikt
válasz
Chaser #13158 üzenetére
köszi!
a belét én kentem le feketére
ha magasságban ugyanott van neked is, akkor sztem tuti elfér. 7végén lesz foto felülröl is, ugy tisztábban látod majd! jo kis kari ez, de amúgy kevesen cserélik 3850esüket 2600xt-re
nekem valami 48**-re fáj a fogam, majd meglátjuk...
-
grunge
addikt
válasz
Chaser #13156 üzenetére
nincs mit
másik topicba linkeltem már képet nagyjából igy fest a gép. a ramrögzítő fölé ugy nyúlik be a borda ha az ujjam simán befér. lapom . eleinte én is paráztam h nem fog elférni a nagy nb hűtö miatt...egyedül a kari kivételénél kell bűvészkedni, mert a pci-e rögzitö pöckét csak kis ügyeskedéssel érem el
-
grunge
addikt
válasz
Chaser #13151 üzenetére
lemérem persze, amint hazaérek...csütörtök/péntek magasságában lesz esedékes...nekem abit fp-in9 lapom van, bazinagy rajta az nb hűtő és igy is böven van hely a bordák között (kb 1,5cm). a lamellák valoban nem párhuzamosak teljesen, de a neten látott képekhez viszonyitva sokkal "egyenesebbek". a kártya belsejétől kb. ugy néz ki a helyzet, hogy a gpu rögzítés felétöl kezdödik a borda. igy emlékezetböl eniyre futotta most. ha gondolod képeket is tudok majd küldeni hogy néz ki nálam.
-
grunge
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Chaser #12169 üzenetére
Dio3 csak a példája a jövőben várható játék felépítésnek, ami mivel a számítási műveletek felé tolódik, kifekteti a Geforce8/9 felépítését, amit a szimmetrikus alu/tex felépítésű régebbi játékokhoz igazítottak.
VaniliásRönk: már most sem drága, meglátom októberben hogy alakulnak a dolgok.
-
tzsolesz
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest