- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris21
tag
válasz
VaniliásRönk #13455 üzenetére
sajna igy is ugyanaz az eredmény. de az EnvyNG legalább müködött.
-
andris21
tag
válasz
VaniliásRönk #13461 üzenetére
időtlen időkig vitatkozhatnánk itt. én is többnyire windowst használok, de örülök, hogy legalább van valami más alternativa. nem jó, hogy monopol helyzetben van a microsoft. a linux a kis geek beütés miatt van, meg hogy nehogymá csak windows legyen. néha kell egy kicsit hekkelni is
csak nincs rá (elég) időm. amúgy eddig az összes gépemen sikerült mindent hardvert beállitani linux alatt is, csak ez az AGPs 2600XT ilyen elb.szott kártya...
"ráadásul a felhasználói jellemzően geek népségek, nem igazán érdemes rá vírust írni, vagy bármi más módon támadni." ez a lényeg
"mert maguk a fejlesztők és a felhasználóik azok, akik foggal-körömmel ragaszkodnak a régi "jól bevált" modellhez, ... ..., az ópenszósz "közösség" soha, már megszokták hogy széllel szembe pisálnak." ez a másik lényeg. illetve mégsem, ha pár éve valaki azt mondja, hogy a debian "nextnextnext" fog települni, kiröhögöm, márpedig az ubuntu ezt csinálja ahogy mondtad. annó 2 hétbe tellt mire egy rendes kernelt forditottam debian alá
szóval nekem 3 okból van linux is a gépemen:
1) hogy kiélhessem geek hajlamaimat
2) backup, ha besz.rik a windows
3) filmet nézni jobban szerettem ott (amig volt VGA driver)
jobb lesz ha befejezzük, amig ki nem vágnak innen. amúgy nagyon jól tudom én is a határait a linuxnak, csak az a kinyilatkoztatás nem tetszett -
andris21
tag
válasz
VaniliásRönk #13459 üzenetére
azért ilyet kijelenteni erős! attól eltekintve, hogy a linux ingyen van és a micro$oft PÉNZT kér azért, hogy legyen egy oprendszer a gépeden, ami semmit sem tud, csak VEHETSZ rá új programokat, nem összevethető a kettő.
pl megbizhatóság terén, pl biztonság terén. mutass egy akármilyen alkalmazást ami n kilences rendelkezésreállást kell hogy produkáljon és windows megy rajta.
a vista meg egyenesen nevetséges. arról ne is beszéljünk, hogy a windows sokáig non-preemtive kernelt használt(95,98,me). de sorolhatnám reggelig ezeket. még annyit hogy a windowsnál a 2003nál jött be hogy választhatsz hogy milyen komponenseket telepitesz, addig a linuxban ez a kezdetektől fogva igy volt. XP pl mindent felhány a gépedre amit találsz, attól függetlenül, hogy az életben nem lesz pl tartományba léptetve a gép, stb.ps: nézd meg milyen oprendszer fut a hálózati célhardvereken(pl tüzfal). hát nem windows kernel az biztos.
peace.
ezt "nem tudom mikor lesz belőle profi OS"re reagáltam. szerintem maradjunk a konstruktiv vitánál az eredeti témában, azaz sikerült valakinek AGPs 2600XTt 3Dre birni linuxon? -
andris21
tag
válasz
VaniliásRönk #13455 üzenetére
igen úgy megy, ha az mplayernek X11 video outot állitok, de úgy sincs 3D gyorsitás, és lassú!
mi az EnvyNG?
-
andris21
tag
próbálkozott valaki linux alatt 2600XTvel?
nekem latest ubuntuval nem megy. sehogysem tudtam megoldani a 3D gyorsitást. a driverrel amit az ubuntu fel akar tenni fehér képernyő lesz a vége, vagy el sem indul az X. amit leszedtem az ATI oldaláról drivert azzal soha nem indult el az X. igy elég gáz, mivel egy filmet sem birok lejátszani 3d gyorsitás nélkül.
AGPs kártyám van amúgy. -
andris21
tag
válasz
VaniliásRönk #13365 üzenetére
megvolt a reinstall. csodák csodája, de müködik!
kopp-kopp-kopp -
andris21
tag
válasz
VaniliásRönk #13365 üzenetére
megvolt. driver + CCC uninstall. driver cleaner.
result ugyanaz. most telepitem újra az XPt -
andris21
tag
Sziasztok,
beújitottam egy Sapphire HD 2600XT AGPt. fel is raktam az első hozzászólásban levő drivert. de sajna a CCC nem indul el. 4* újratelepitettem kb, de úgy sem. felraktam a CDn levő szoftvert, azzal sem indul el. úgyhogy vissza az első hozzászólásban levő.
van valakinek valami tippje mitől lehet?
.net 2.0 fent van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- LG LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest