Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronin83
csendes tag
Sziasztok!
Valaki, kérem, segítsen rajtam! A napokban vettem egy AGP-s 2600 Pro-t. Kicsit öreg már a config, de nem hittem, hogy baj lehet belőle. ABIT AN7 alap, 2800+-os Sempron proci, fél gig memória.
A bevásárlást megfejeltem egy 400W-os táppal, írták rá, hogy anélkül nem nagyon fog szólni, de csak 1 vinyó van benne+az egyik optikait is kihúztam, biztos, ami biztos.
Hát így se szólt semmit. Aquamark, 3dmark mindkettő valami 3d hibát észlel, a 3d mark kereken megmondja, hogy nem talál 3d vezérlőt.
Valami kevés, software, vagy én vagyok a hülye?Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BMW topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kompakt vízhűtés
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- Asus TUF RX 6800XT OC 16GB DOBOZOS
- NVIDIA RTX 5060 1 HÓNAPJA VÉVE!
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest