- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
koncbacsi #14291 üzenetére
Itt szemlátomást azt láthattuk, hogy az eist és c1e dolgozik, minden c2d architektúrás cpu-nál leveszik a szorzót 6-ra és mellé csökkentik a feszültséget...terhelés hatására ez az érték természetesen visszaáll az eredeti gyári órajelre...halihó
Csúnya is lenne, ha 26xt-hez 3Ghz-es 2180 kéne, akkor egy 4870-hez 6GHz-es E8400?...
-
Chaser
legenda
Ha van vkinek gyári hűtése 26xt-re, és nem kell neki, pü-ben keressen meg pls, egy HIS gyári vnf100 hűtés helyére kellene
-
Chaser
legenda
Tudtok mondani AC S1-gyel idle és load hőfokot? Kíváncsi vagyok valamire.
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #13317 üzenetére
Ami boltban 10k-ért van 3 év garral, ha az neked gar nélkül ér 7-8k-t egészségedre
Nekem nem. Dolgoztam pár boltban, nem neveztek ócskásnak
Teljesen mind1, hogy a többi típus akár 15k-tól kezdődik, ha 1 is van 12k-ért...ha melegedne is, egy pár száz ft-os venti fölé és kész, de nemrég írta itt egy srác hogy nála milyen, én inkább neki hiszek mint a többieknek...
A GB alulra teszi a passzív hűtő csodáját, mégsem hallottam még tömeges vga pusztulásról náluk, pedig 96gt-ben is van olyanuk, ez pedig a kártya fölé vezeti a hőt...
szerk: #13318 Aggregátor: Nem feltétlen, de ha tőled x 100km-re van a gar helye, megint csak b@szhatod.
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #13310 üzenetére
Jah végülis 50%-kal drágább, de az forintban kifejezve 4k...3 év gar neked smafu, igazad van, nekem nem, rengeteg garos cuccot találsz erre bagóért, csak általában ha van is a gar, akkor az ország túlsó felén. Te adj használtért 8k-t, én meg adok új passzívért 12k-t
Én gar nélküli 26xt-ért még ebben a világválságban se adnék 6k-nál többet, igaz, hogy ez az MSI csak ami lehúzza a használt árat, de az lehúzza rendesen, nem kamu, lehet kapni, nem beszélve a 16k-s 3850-jéről, igaz hogy az már 100%-kal drágább újan a 8k-s használt 26xt-nél, de "kicsivel" nagyobb a teljesítmény is
Tévedsz, már rég nem ebből élek, de tudom mit érdemes venni és mennyiért... a többieknek meghagyom a boldogságot a bolti árnál pár k-val olcsóbban vásárolt gar nélküli bestbuy cuccokhoz
1ébként írta is itt valaki, hogy van ilyen 26xt-je, és még segédventi se kell mellé. -
Chaser
legenda
válasz
sid.:Rc211v #13049 üzenetére
A pro-t sztem alapon is..ez agp-s kártya?
szerk:
#13288 VaniliásRönk : Ha kicsit figyelmesebben szétnéz az ember, mindjárt rájön nem kell használt gar nélküli 26xt-ért minimum áron is 8k-t adnia, mert újan van 12k-ért 3 év garral passzívAki kiad érte így 8k-t, meg is érdmli. Ez a bolt ramisitól vesz, mint sok más bolt, országszerte kb 1áron megy. A 3850-et vettem szintén MSI-ből 1-2 hete 16k-ért..jó ez az MSI nem?
-
Chaser
legenda
válasz
tzsolesz #13173 üzenetére
Bocs, rosszul fogalmaztam
Mostmár tudod, mik vele a "bajok"
#13174 grunge: Annyira macera nem lenne, mert nem sokat játszok, 1 hónapban max 1 hétre benn van aztán mehet..bár olyan sokat nem fogyaszthat 2D-ben ez a 3850, 32 fokos a gpu 26%-os ventivel, kézzzel is ellenőriztem, korrekt.
-
Chaser
legenda
válasz
barnam_ #13163 üzenetére
Amiértr 4670-et szerettem volna: kis méret, kis fogyasztás, 512mb ram..sajna ennél az msi-nék egyik se teljesül, viszoont olcsóbb volt..alapból 2 slotos a hűtés, hackkel már 3 lenne
#13164 tzsolesz: Nem vagyok akkora lámer, hogy ne tudjam a teljesítményviszonyokat, csak a fentebb említett dolgok is fontos tényezők sajnos.
#13171 grunge : 5-6k lenne erre egy passzív hűtő, tekintettel a kari 16k-s árára hát nem adok egy hűtőért ennyit, majd a héten lesz időm és nekiveselkedek, hátha megyek vele valamire..ha annyira nem játszok úgyis kikapom, van igp is
-
Chaser
legenda
válasz
grunge #13161 üzenetére
Igazat megvallva 4670-et szerettem volna, de amíg rendesen utánanéztem a kiválaszottnak, beesett ez a gazdasági válság
Sapphiret nem tudtam szerezni, MSI ebből nem volt szimpatikus, meg az ára se, az asus meg 27-30k lett, ami nevetséges...de mivel nem adom fel a dolgokat, alternatíva után néztem, és egy MSI 3850 bekerült a látótérbe, igaz 256 megás, de 1280-nál úgyse játszok nagyobban, és 16k alatt megvolt újan..pár napja vettem, hát igen, most filózok hogy elcseréljem a teljesítményt egy kicsi, és hangtalan kártyára, ami ráadásul majdnem ugyanannyiba kerül...vagy meghackelem a hűtést és lemondok a PCI slotokról
-
Chaser
legenda
válasz
grunge #13157 üzenetére
Széepn fest a cuccod
Nekem ott kezdődik a DIMM, ahol nálad az NB véget ér, magasságban kb ugyanott, de úgy nézem elférne az itt, szép nagy lamellákat heggesztettek rá. Sajnálom lecserélni a 3850-et, az meg annyira gyilkos
Csak nagy, és bűvészkednem kellene hogy halk legyen, ráadásul megeszik egy +PCI-t
-
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #12205 üzenetére
Azaz..és még jól is hangzik
-
Chaser
legenda
A 86gt erősebb mint a 76gt, a 86gt gyengébb mint a 26xt, a 26pro ramot leszámítva 26xt, tehát akár 76gt szintű is lehet
Mindenesetre úgy érzem ennyiért nem rossz vétel
szerk: ha jól tudom az inno is ráál a 48xx szériára, valami alcéget csinálnak, hogy kijátsszák az nv-vel a szerződést, na azoknak alapból 30k alatt kell lenniük majd, persze ha összejön
-
Chaser
legenda
Jövőre gar nélkül sztem 5-öt se adnak érte, én már most nem adnék 6k-nál többet gar nélkül
Gar függvényében valamivel többet..
Nézegetem még a 2600 pro-t, ez elvileg abban különbözik hogy DDR2-es, és vmivel lassabb a gpu órajele? Van itt 6k valamennyiért, igaz nem passzív, de kiböjtölni vele valami erősebb cuccig nem lenne rossz. Az kb 76gt teljesítményű lehet? -
Chaser
legenda
Átlag boltban van 4850 35k-ért is, ott ahol az XT-t néztem, és nem is kimondottan olcsó bolt.
szerk: phn meg egy user árul új 3870-eket bolti garral 21k-ért, asszem GB, egy ismerős kért meg hogy keressek neki ilyet
Persze lesznek még olcsóbbak is, én se sietek, 3850-nek örülnék a legjobban, csak az sajna itt 20k fölött van, tudásához képest és a 4850 árához képest meg sztem 15-17k lenne a reális.
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #12177 üzenetére
Na igen, itt jön be a táp hatásfoka, amit nyernék esetlegesen a PP-vel, azt emiatt elbukom kb
#12186 CPT.Pirk: Annak viszont tényleg van étvágya, ha ennyivel jobb kihagyom, pár száz ft híján annyiba kerül mint a 26xt, csak 1.5év gar és aktív, emmeg azé' csak új 3 év gar és passzív.
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #12171 üzenetére
Passzívban biztos nem annyival, nekem meg az köll lehetőleg, ha jól tudom itt is be lehet állítani 2D-re lightos üzemmódot.
#12172 joi29 : Főleg ezért akarom venni, ennek végre nem alul van a bazi bordája, hogy átmelegítse a NYÁK-t, meg elfoglaljon egy PCI helyet, hanem felül. Micro lapom van, fontos szempont, a hőt meg egy 12-es venti hang nélkül fogja likvidálni.
#12175 CPT.Pirk : Kizárt dolog, mert nem tudom
Ha már itt vagyok, az x1950pro mennyivel rosszabb/jobb jelenleg? erről is csak régi teszteket találtam, lene egy jó áron, de úgy tudom sokat fogyaszt, és a régi teszteket nézve sok esetben alul is marad.
-
Chaser
legenda
válasz
CPT.Pirk #12165 üzenetére
Diablo 3 biztos nem, régebbi gamek meg a mostaniak közül FEAR és Stalker, bár azok se épp frissek.
#12166 VaniliásRönk: Jobb lenne lehet a 3650, de az beza 3-4k-val drágább, arról meg úgy tudom hogy 2600xt-vel szintén kb pariban van, ennyi +kiadást nem ér.
#12167 fagy53 : 86gt-t ismerem, melegszik azt tudom, evvan, de múltkor még 3k-val olcsóbb volt mint a 2600xt, most meg drágább, és az ő ára maradt fix.
#12168 tzsolesz : Lehet fél évre, lehet 2-re, passz, nem sokat játszok, nagyon hosszútávra nem gondolkodok, ilyen ütemben jövőre nagggyon olcsón már 3870-et is lehet venni, ezt meg pár k-s buktával el tudom adni. Csak úgy tudom azok jóval többet esznek, olyan cuccokat meg nem szívesen rakok a gépbe.
szerk: 1ébként ez lenne az ati vga
-
Chaser
legenda
Ámberek', a 2600xt kb azt tudja mint a 86gt? Pár tesztet néztem hol ez erősebb, hol az, de ezek nem épp friss tesztek, úgy hallottam tavaly óta sokat fejlődtek az ATI driverek, jól hallottam?
Az xt 10.5k lenne, a 86gt 12k, ezek új bruttó árak, többet nem szeretnék vga-ra kiadni...esetleg ha mégis kellene egy kis plusz megráncigálnám néha a kiválasztotta, de a proci se lesz atomerőmű alatta
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- Escape from Tarkov
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest