- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Dany007 #14461 üzenetére
Sajnos Intelnél nem kapsz jó alaplapot AMD árban, hiába csak "picit" drágább a proci, amellett a hűtő valóban megfelelő, viszont meglehetősen zajos, ergo a hűtőn sem spórolsz. 4.8-on a 6800K gyakorlatban simán ott van az i5-ök teljesítménye körül. Persze nyilván többet fogyaszt, mint pl. a 2500K-m, amely már akkor sem kért többet 1.28V-nál 4.6GHz-en, amikor megvolt bő 1 éve (meg is halt volna 1.45V-on, ami az A10-nek kell), de hát nem mindegy, hogy kicsit magasabb a villanyszámla, vagy spórolok 40-50k-t a lapon és a procin. Mert én csak tuningolhatót veszek, mivel az tovább használható.
Gratula a karihoz, jó párosítás, mondtam én, hogy teljesen rendben lesz, nem kell beszarni, csak mert páran azt mondják, hogy oda már i5 kell. Én mondjuk jobban szeretem a 7870XT-met, mert azzal VALÓBAN szinte minden maxon fut full HD-ben (Metro LL nem szereti az nV-s feature-öket, SSAO-t és PX-et, de amúgy ott is minden maxon). Mondjuk, ha azt számolom, hogy van játék, amelyben a procim 80%-on dolgozik (4.8GHz-en), ennél erősebb karit már tényleg nem feltétlenül érdemes AMD proci mellé társítani (a non-K-s AMD-k meg amúgy is felejtősek). Persze, ha odarak az ember egy 290X-et, aztán azt látja, hogy BF3/4-et, esetleg C3-at kivéve nincs CPU-limit (és ezek esetében sem jelentős), akkor még bevállalható, csak hát ott meg az ár a korlátozó tényező.
-
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Dany007 #13834 üzenetére
Sajna az optimalizálatlan, kevés, vagy csak 1 szálat használó játékokkal nem tud mit kezdeni az 5800k mert ugye egy szálon harmatosan gyenge, főleg az előző i5-öm után.
És nem csak a régebbi gémek ilyenek rajta, pl az AC4-nél se tudja kihajtani az alap R270-est se a fix 4,4ghz-en hajtott 5800k.max 85%-on volt a gpu kihasználtsága, de átlag 50-60%-on van inkább.
Ugyanez a helyzet a WoT esetében is.
Kicsit csalódás, erősen gondolkodom egy haswell i5-ön, csak drága lenne a váltás, 30k körül.
Mondjuk wot-nál ígérik a jobb kihasználtságot, ha beépítik a Havok motort. -
katt777
félisten
válasz
Dany007 #13832 üzenetére
Nem a procinak tett jót a dolog (mint írtam, ahhoz nincs sok köze tuning szempontjából), hanem a rendszernek, azaz maga a rendszer gyorsult a mérések szerint kb. 7%-ot ua. proci órajelen. 4.8GHz-es proci mellett ez annyi, mintha bő 5-5,1GHz-et kihoztál volna csak prociból.
Tuning mondjuk tényleg nem lehet egyszerűbb, mint ezeknél a prociknál, i5 után hetekig el sem hittem, hogy ennyi, "'oszt jó napot".
Nem fog többet fogyasztani a tuningolt proci, mert ha nincs rá szükség, úgysem azon az 1.4+V-on megy a proci. Ha filmet kódolok, simán érezhető a drasztikus sebességnövekedés, és diszkrét VGA mellett is szükség lehet rá, ez utóbbi eset persze VGA-függő. A HD7870XT-m mellett mindenütt VGA-limitem van, a legmagasabb CPU% C3 és BF4 alatt van, 80%, ergo 4GHz-en még azok mellé is OK a proci (van egy ilyen profilom is, ha nem kell az izom). Ehhez viszont full hd felbontás, és mindenben maximális grafika kell. Régebbi v. igénytelenebb grafikájú játékoknál CPU-limit van.
Azért alapból az elsődleges időzítéseket és a command rate-et (ha nem 1T) megpróbálhatod lejjebb vinni, ez is komoly gyorsulást jelenthet.
-
katt777
félisten
válasz
Dany007 #13825 üzenetére
Honlapomon fent van, ha nem esik szét éppen (még nem volt időm épelméjűbb szervert találni, és feltölteni), de ha nem felejtem el, holnapra elhozom. Nem tudom, mire mehetsz vele, de ezt ugyanúgy ki kell tesztelni, mint minden tuningot, akár még ha ugyanolyan hardverről lenne is szó. Alapból arra emléxem, hogy a 11-12-12-12 simán lement 11-11-11-11-re, C2T C1T-re (ez talán a legfontosabb az elsődleges időzítések mellett), és a másodlagos időzítéseken is lehetett faragni (pl. asszem latency 168ns-ról 11-re), itt-ott csak 1-2 lépést, de pl. meg nem mondom mi a végén 8-8-8-ról 5-5-5-re is lement, még mindig gyári feszen. Biztonsági okokból végül azért tesztek után adtam +0,02V-ot a RAM-oknak. Procinak sok köze ezekhez az értékekhez azért nincs.
alldaybig: Okos döntés volt.
The Exiled: A gyári max feszig elmehetsz, Vdroop miatt úgysem fogja elérni, a hűtés persze fontos, aztán lehet finomítani. Az A10-em "papíron" 1.54375V-tal visz 4.8GHz-et, gyakorlatban jó, ha 1.45V-ra 1x-1x felugrik, ami elég durva Vdroop, de 4 fázissal az ember nem nagyon ugrálhat (csak a fesz).
-
katt777
félisten
válasz
Dany007 #13807 üzenetére
Biosban elkezdtem lejjebb állítgatni, és mindig teszteltem a rendszert, stabil-e. Elég macerás egy tucatnyi időzítéssel végigjátszani, de megéri. Gyári feszen (1.5V) maradtam, mert magasabb feszen sem tudtam tovább javítani a beállításokon, de hát így is elég jó hatásfokú lett a tuning.
alldaybig: A "gyári hűtő" eléggé marketingizű kifejezés, azaz köze nincs a valósághoz.
Én azt rá sem mertem tenni a procira.
-
realmadrid92
tag
válasz
Dany007 #13658 üzenetére
igazából ha az A8 5500+6670 hozná egy 7750 szintjét 1920-ban az már nekem bőven elég lenne játékra is.
Kérdés a stabilitása, hogy mennyire működik ez a dual megbízhatóan.
pl a fent említett mikroszaggatás mikor és hogyan jelentkezhet...kopidoo:
igazából most egy amd phenom II 955-öt és 7790-et használok pc-nek és htpc-nek (filmezésre) és a 7790-re van kötve dvi a pc monitor, hdmi-n a tv, de nem működik tökéletesen, és valószínűleg a proci nem tudja a 24p-t (mikroszaggatások vannak a filmben), ezért lenne főképp a váltás újabbra, de teljesítménybe mint már írtam fentebb egy 7750 szintje is elég lehet.
Filmezésre meg elég az igp teljesítménye is tudomásom szerint.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Dany007 #13641 üzenetére
Egy + IGP barmikor jól jöhet (tönkremegy a dVGA és gariztatni kell ami nem 2 nap, eladod hogy másikat vegyél) így nem kell gép nélkül maradni, tapasztalataim szerint egy IGP-s APU-t sokkal könnyebb eladni mert a nagy többségnek nem életbevágó a dVGA, Kaveri esetén még ott a Mantle is amiért érdemes venni IGP-s APU-t.
-
stratova
veterán
válasz
Dany007 #13619 üzenetére
Ha szabad egy viszonylagosan réteg-indokot felhoznom az APU mellett: pöttöm alkalmi [szerényebb igényű] játékos + HTPC.
Tegyük fel, hogy adott egy asztalon LCD TV, amely mögött egy 12-15 cm mélységű 25 cm szélességű és [legfeljebb] 68 cm magas PC kuckó férne el kvázi észrevétlenül. Ilyen ház ODD-vel 2 slotos VGA-val gamer célra nem sok van. Konkrétan egy. 317e Ft-ért pedig valahogy nem esek hasra egy GTX 645-től (potom nettó 1200$-ért persze lassan R9 270X-szel is kapható).
Ha csak kisebb játék igényeket kell kiszolgálni, esetleg otthoni NAS/HTPC szerepkörrel (mivel a TV nem kezel le speciális MKV feliratokat), akkor sem dúskálunk a lehetőségekben.
Ha valamelyik szekrény polcára kerülne PC a képátvitelt (TV-re) már vezeték nélkül kellene megoldani [ha ez valóban jól működik tán nem gond] vagy ~ 10 m HDMI/DP kábellel. De a méret 35 cm széles 25 cm magas 35 cm mély lehetne.
A hálóban pedig legfeljebb egy monitor férne el max. a pöttöm komódon, már ha belépést nyerne.A másik megoldás egy egyedi építésű ház pci-e riser kábellel.
-
Faith
aktív tag
válasz
Dany007 #13619 üzenetére
Az a baj hogy csak végletekben gondolkozol. Hogy vagy full lowon játszol vagy maxon amit bír, a kettő között nincs semmi?
Ha már ki tud váltani egy 20k-s kártyát (7750) és normalizálódik az ára 35k körülre miért vennél külön CPU-t és VGA-t, ha ez is tudja azt csak egyben? A cél csoport valószínűleg azok akik szoktak játszani de nem maxon szeretnének de azért ne nézzen ki ocsmányul egy játék, ez már egy 7750-essel teljesíthető.
-
Faith
aktív tag
válasz
Dany007 #13614 üzenetére
Ja és Full HD-n nem lehet máson játszani csak fullon?
Meg aki játszik az mindenki fullon akarja tolni? Szerintem ha 1080p-n visszaveszed mediumra a felbontást akkor már kapsz egy játszható értéket vele. Meg kétlem hogy abból az árból kéne kiindulni amit hivatalos megjelenés előtt írtak mellé. APU mellé meg nem is vennék semmilyen dVGA-t mert akkor fölösleges kifizetni az IGP-t, jobban jársz ha veszel egy 750k-t ha FM2-es vonalon vagy. Meg szerintem az APU-t nem a high end gamereknek tervezik.
-
Vartanus
őstag
válasz
Dany007 #13610 üzenetére
Én anno azért váltottam FM2-re mert tetszett az hogy egy komponenst kell hűteni csak amiben van proci és vga is és a fogyasztása is jó,és a Kaveri főleg az IGP miatt érdekelne,mert alapon elérném egy GDDR5-ös 6670-es szintjét és ha a a ramokat húzom 2600-2700ra akkor már közel kerülhetek a GDDR5-ös 7750eshez is,a proci erőt nézve nekem elég a mostani 5800K@4,1-2Ghz is.
-
diablo1984
veterán
válasz
Dany007 #13576 üzenetére
gyorban ahogy látom, a 7770-es dx 11.1-et támogat, és opengl 4.2-őt, a 6770 dx11 és 4.1-es opengl. vannak még kis finomságok, mondjuk a 6770-esben 800sharder van, a 7770-esben 640, de valahol olvastam, hogy a 640-et jobban optimalizálták meg órajelek is magasabbak, ezért picsázza el a 6770-est, de ha jól emléxem nincs köztük 10-15% difi.... most így gyorsban ennyit tudtam, majd reggel józanodást követően megnézem, mit tud a fraps, anno vagy 10 éve használtam, de azóta nem üldözöm az fps-eket, gondolom manapság már fejlődött a progi is valamit!
-
tom570
aktív tag
válasz
Dany007 #13466 üzenetére
Igen mindenképp dual lett tervezve, de egyenlőre a keret ezt engedte, tehát vehettem volna 2x2 gb ramot és nézhetek mint a sült hal mert több nem fér a lapba, vagy vettem 1x4gb és reméltem mire ismét költhetek rá addig ezzel is muzsikál! Ezek szerint csak félig volt jó a terv, és mindenképp kell a plus ram! Amúgy nem idegesíteni szeretném én itt a közönséget, de gondolom nem csak én járok abban a cipőben, hogy közel egyhavi kereset kell egy szinte alap konfignak nevezhető gép vásárlására! És tudom már ott tartunk, hogy a gazdag apuci kicsiny fasz fiának telik csak jó gépre a többiek meg csak nyomják low grafikán, vagy ne is játszanak hanem segítsék tovább a gazdag apuci vállalatát a verejtékükkel, hogy a fasz fiúcska még több mindenre szert tehessen! Bocs a kifakadásomért! Köszönöm a válaszokat, így megnyugodtam, hogy jó lesz ez, majd egyszer!
-
Razermazer
őstag
válasz
Dany007 #13419 üzenetére
Lényegében mondjuk pciexpress-es ssd-t, tv-tunert, digitalizáló kártyát, hangkártyát. Én ezeket tettem bele kivéve az ssd-t. Nekiláttam vhs kazettákat digitalizálni, nehogy az enyészeté legyenek.
Ezért adtam el én is az itx-es apus alaplapomat, mert azon ezt nem tudtam megtenni. Így legalább kivan használva a sok sín.
Akinek ugye nem kellenek ezek az eszközök az sajna megvan lőve. Ha nem raknának rá semmit akkor nem is ennyibe kerülnének ezek a lapok. Erre jó példa az ecs lapok, na ott aztán csak tényleg a szükséges van rajta, de az isten is mentsen tőlük(nincs is amds vonal). Szerintem jó alternatíva lehet még a biostar, most nézem hogy az is tele van és 25k így ő sem olcsó, és parlagon hever a sok kihasználatlan sín. -
Bogyi007
veterán
-
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Dany007 #13277 üzenetére
Most azt fogom csinálni amit egyébként szoktam és ami bevált, i5-öt neki azaz i5-4570 lesz megy mellé a 270X azt majd ha kevés vga csere. Kár volt agyalnom az amd kombón ezelőtt se jött össze, mindig intel lett belőle, +10k ráfordítás és nincs gond így legalább bőven elbírja a következő vga-t is.
-
válasz
Dany007 #13256 üzenetére
Nem feltétlenül pénzkidobás a 280x ,bár most drágák,napolnám a 280x-et február -márciusig...
Abban egyet értek veled ,hogy a 270x -et tutira kihajtja ,és jó teljesítményű kártyák...
Egy észrevétel , főleg jim bcs-nek
Nekem giga F2A88XM-D3H lapom van ,nincs rajta vrm hűtés ,és azt vettem észre,hogy melegszik a lap ,de erősen....
Mivel kevés a hely, melegíti a vga hátulját is ,méghozzá érezhetően... -
-
GeneraL_XTX
veterán
-
Apollo_21
addikt
válasz
Dany007 #12805 üzenetére
Sajna vagy 30.ra sikerült csak...volt h elpattantak..szétjöttek...leestek a csipeszből
Viszont olyan kérdésem van 750K tulajokhoz..ami tényleg fontos volna hogy alaphelyzetben milyen hőfokkal és fesszel tolják? most 1.375Vel próbálom a 4et..de 57re is felmentkompakt víz van rajta..de a phenom II-m=nek sem okozott fejfájást 3.8on...1.45nél..és ennek annyira nemkellene melegednie...
-
Apollo_21
addikt
-
FeRkE
őstag
válasz
Dany007 #12728 üzenetére
A10 5800K van 28e-ért is, jobb helyeken. Ram is -500ft (ami mellesleg Kingston), táp -700ft.
Memóriából én is 2-t vennék, de ha csak egyre van most pénz, akkor inkább 1x4gb, mint 2x2, aztán ha lesz suska, akkor még 1 modult venni.
cmd3: ezen én is elgondolkoztam, hogy megéri e az A10 5800K, vagy maradjak az eredetileg kiszemelt A8 5600K-nál, aztán végül utóbbi lett. Néztem tesztet, ahol mindkét proci húzva volt, nem sok eltérés volt a kettő között, úgyhogy nem adtam +7e-t az 5800K-ért.
-
-
cmd3
tag
válasz
Dany007 #12724 üzenetére
Na én meg egy laptopról váltanék szóval nekem minden egy óriási előrelépés.
Tápnak én egy FSP hexa 400w néztem.
Ha az segít még akkor én úgy néztem, hogy ez a konfig most csak átmeneti mivel mondjuk tavasszal ha lesz egy kis zsebpénzem (amiről asszony nem tud) veszek bele ramot pl. Szóval ne úgy nézd, hogy ez a konfig marad 2 évig
legkésőbb jövő ilyenkor akarok mellé egy VGA-t. Csak ugye valahonnan el kell indulni
-
cmd3
tag
válasz
Dany007 #12721 üzenetére
Na szóval.
65-70 ezer forintért szeretnék egy gépet összerakni amibe kell:
táp
alaplap
processzor
memória
(vga)
házA ház egy sharkoon vaya lesz eddig ok.
Azért néztem az AMD A szériáját mert olcsó és véleményem szerint az én igényemet ( nem kell 10000x elsimítás meg full ultra beállítás) egyenlőre kielégíteni és ha kevés lesz tudok mellé venni még egy vga-t is. Illetve még ramot.
Köszönöm, hovy ennyire segítőkészek és türelmesek vagytok
-
ati3x
senior tag
válasz
Dany007 #12653 üzenetére
Nyugodtan vehetsz 7870-et. Tegnap futtattam vantaget, 16xxx pontot kaptam. Néztem a netes result-kat i7-el is ilyrn eredmények születtek. Nàlam a proci 4.2-re van huzva. Idle-bem a teljes remdszer 80-90 wattot kér. Ebben a monitor, és a hangfalak is benne vannak, 2 vinyóval. Tegnap néztem a mass effect 3-at 1920x1080-on, full folyamatos volt. De csak pàr percet tudtam nézni, mert utàna elvesztette a kapcsolatot az origin szerverével, és nem is javult meg.(szóval megéri jogtiszta jàtékkal jàtszani...) Crysis 2 is folyamatos volt, reccenés nélkül.. Bocs, hogy nem írok fps-t, frapsot még nem szedtem le. legalàbb nincsenek prekoncepcióim
A ref hűtés persze hangoskodik, de ugyis fülrssel tudok jàtszani..
-
Apollo_21
addikt
válasz
Dany007 #12593 üzenetére
Kaveri jólesz...hála isten most sikerült megálljam vmennyire a váráslás hajlamom és nemfektettem csúcs Richland-ba..csak egy gagyi 2magost vettem egyelőre..inkább lemondtam a max grafikáról is..és a teljesítményről is..szívás is..rég volt ilyen lassú gépem
De majd ha lesznek tesztek dögivel..eldől hogy merre tovább...bízom benne hogy űtőképes igp-t nélkülöző változatra is lesz lehetőség szert tenni
-
Kroni1
veterán
válasz
Dany007 #12585 üzenetére
Lehet vicces de azert, mert nincs szuksegem màr erre az erore, mostanaban csak neha van jatek, de inkabb netezés. Ehhez eleg lenne az apu is, es szimpi azert ez a vonal, raadasul ugy tudnek cserelni, h marad meg penzem is a biznisz utan. Ha meg eleg az igp akkor eladom a 7850-et is.. Ja es megegy banàlis ok, mert a jelen konfigommal "serceg" az FX proci a lapommal, ha mozgatom az egeret. Irtak ra h mi lehet, de ez nem a tàp miatt es nem a C6 state miatt van, azt is probaltam. Es ugyanez a tappal (corsair vx450) es lappal a phenom2 nem csinalta, a haver richland konfigjat is meghajtottam a tapommal es az se csinalta.. Es nem egyedi hiba sztem, mas is irta ezt.
Intel meg tudom h jo, de az elvek embere vagyok, es nincs szuksegem nagyobb erore, csak egy olcso apu konfigra igy inkabb maradok az amdnel..
-
Kroni1
veterán
válasz
Dany007 #12583 üzenetére
Koszi a velemenyt! Az igp tudasa nem erdekel, a 7850 az tuti hogy megmarad! Az viszont elgondolkodtat, h kozel olyan eros 4 maggal, talan korszerubb es hosszabb eletu is lesz nemileg az fm2+ mint az am3+ platform.. A fogyasztas nem lenyeg, de szimpi azert, hogy kevesebbet eszik es huvosebb is vszleg a 28nm miatt.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Dany007 #12562 üzenetére
Azért a tesztelt játékok itt ph!-n nem túl reprezentatívak, pont ki sikerült választani azokat, ahol nem mutatkozik különbség a procik között.
De azért tudjuk, láttuk, hogy más játékokban ez nem így van.
De tény ami tény, az 5800k lehet, hogy néhol lassabb, mint a konkurencia, de játszhatatlanságról azért sehol nem beszélhetünk.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Dany007 #12557 üzenetére
Nekem is az bajom, h a mostani a VGA felől szívja.Hülyeség, de hát ez van, most ezért nem fogok hűtőt cserélni.
Mondjuk gondolkodtam még, mi lenne ha akkor felülről szívná lefelé, a házam úgy is felül rácsozott
De akkor meg felborulna az egységes áramoltatás, mert egy szívja be elől, egy fent és hátul meg szívja ki a levegőt. Szar lenne ha köben a cpu cooler meg felülről szívná befelé
-
MZperX75
addikt
válasz
Dany007 #12508 üzenetére
Tunning az lutri,ha visszaolvasol akkor most tettem össze egy A10-5800K@4.7Ghz vizezve HD7870-el,van néhol CPU limit(92-95%) hajtja meg,de erőssen játékfüggő,4szál feletti terheléskor elő is jöhet.
de alapórajelen 7850 a Max.
A többiben egyetértünk,mi is a gondod?
mivel rengeteget teszteltem Llanot és Trinity-t gpu-t,és Dual graphic(Hd6670-GDDDR5) így tudom azAPU-k képességeiről A6-3500 X3 2.1 Ghz,
,A8-3820(65W) 2.5Ghz,A8-3870K,A10-5800k...igaz ezt nem magamnak tettem össze.stb -
MZperX75
addikt
válasz
Dany007 #12382 üzenetére
4.7ghz@vizeze 1.5V 5ghz-en már nem stabil.
változó a kihajtsa-e. Játéküggő,mivel barátomnak tettem össze a konfiget,Münchenben nehéz a válasz a kérdésedre,neki tetszik jol pörögnek a gamesek,de 1650x1050-ben van némi CPU limit fhd-ben rendesen meghajta 90% felett.
Nekem A8-3870K van igp-vel játszom,de ráteszek egy HD6670-et dg ben.
3870 3ghz@3.7ghz b
de maj meglátom mi lesz.... -
válasz
Dany007 #12378 üzenetére
Micro laggal én nem találkoztam...
Egyedül olyat tapasztaltam a cod ghost-ban , hogy átvezető jeleneteknél ,miközben tölt a gép , az fps leesett 9-30 közé.....
a cpu kereken 4 Ghz-re volt beállítva .igp automata üzem módban, más extra nem volt....
Ja , a játékok zöme a 3.8 -ról 4 gigára húzást láthatóan meghálálta , majd ezután következik a 4.2 -4.4 Ghz próbája.... -
GeneraL_XTX
veterán
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Dany007 #12364 üzenetére
50-55k körül a 270x-ek vannak, ez bőven olcsóbb lesz. Az első szállíngózó példányok az aprón 47,5k körül voltak/vannak.
Bf4 minden ilyen kari mellé jár alapból amint ide is eljut a promóció.
Tv-n én csak mozizok meg konzolozok, konzolnál fps-ben se érzek semmilyen input lagot. A ps3 pc módban van játékgép profillal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged