- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TaylorXIII #14450 üzenetére
212 Evo
Tökéletesen hűvösen tartja, de pontos hőmérsékletet nem tudok mondani, mert a CoreTemp 36°C-ot ír, az EasyTune 49-et, az AIDA meg valami harmadik értéket. A lényeg, hogy biztos nem termal throttling.. HACSAK a sapka alatt nincs elbaszcsizva a gyári pasztázás.Amúgy más terhelés alatt, pl SolidWorks renderelés, vagy AIDA64 stabilitásteszt (tehát nem Prime / Intel Burn Test / LinX) alatt nincs baj
Szerintem hagyni fogom a fenébe. Játék alatt úgysem kap 100% terhelést, amit rendelek az lefut. Szóval amire kell, arra stabil
Kit érdekel, hogy nem fut a Prime?!
-
válasz
TaylorXIII #14448 üzenetére
Az előbb DISABLED mindennel (AMD CoolnQuiet, C6, stb...) próbáltam. Akkor is ugyanaz lett a vége. Drop.
Most kivételesen nem én leszek a béna, hanem tényleg a lap valamit nagyon mókol a háttérben
-
petya2012
őstag
válasz
TaylorXIII #14329 üzenetére
igen az lehet
tudod én nem vagyok nagy pcguru,ezért minden változásnál aggódok
-
petya2012
őstag
válasz
TaylorXIII #14326 üzenetére
tudom túlaggódom picit ezt az egészet
de a másik lapnál nem így volt és azért
ott a gép kikapcsolása után is villogott a netkabelnél sárgán,de ennél az sem villog -
petya2012
őstag
válasz
TaylorXIII #14324 üzenetére
nem igazán
a cpu-nál volt pipa
FPU pipa
cache pipa
system memory pipa -
tamikomac
aktív tag
válasz
TaylorXIII #14318 üzenetére
Tesztelek majd Quake 3-al, néha szoktam vele játszani, sőt tavaly nyáron végigtoltam a Quake2-t is...
Mikor megvolt a GTX 460 768 MB, GTX 660 rendesen leteszteltem F1 2011-el.
Engem csak ez az egy játék hoz igazán lázba. A 2012/2013 sem.Ott 1680x1050, DX9, noAA, HIGH beállítással ment.
GTX 460 768 MB maximum memory usage: 431.242 MB
GTX 660 maximum memory usage: 413.672 MB
Szóval nem volt sok, de ha HIGH helyett LOW-on megy (mint most), nem hiszem, hogy beesne 128 MB alá, mégis folyamatos volt teljesen.Részemről sokatmondó ez a kép:
mert ha igaz, akkor akár 16 MB IGP is lehetne a beállítás 1507 MB-ot képes szükség esetén használni és ezt az 1600-as RAMból fogja tenni.
Lehet 1x letesztelem 16-al is és kiderül az igazság. De szerintem 16-al a 2D-s megjelenítés lenne lassú.Most hagytam 256-on, ez így jó lesz. Az i5-3470 is alaphelyzetben 256-ot csinált magának.
-
tamikomac
aktív tag
válasz
TaylorXIII #14315 üzenetére
Előbb futtattam le az F1 2011 benchmarkot 128 MB IGP-vel.
Fogadni mertem volna, hogy diavetítés lesz.
És nem!!!
1680x1050, DX9, noAA, low.
Úgy ment mint 512 MB-al.
Nem értem a dolgot, de kezd tetszeni256 MB IGP
WEI: 7,2 / 7,3 / 6,8 / 6,8 / 5,9 - szóval ua. mint 128 MB-nál.
4 GB (2,94 GB használható)Szóval így áll össze a dolog:
128 MB IGP - 4,00 GB (3,32 GB használható) - WEI: 7,2 / 7,3 / 6,8 / 6,8 / 5,9
256 MB IGP - 4,00 GB (2,94 GB használható) - WEI: 7,2 / 7,3 / 6,8 / 6,8 / 5,9
512 MB IGP - 4,00 GB (2,69 GB használható) - WEI: 7,2 / 5,5 / 6,8 / 6,8 / 5,9 -
tamikomac
aktív tag
válasz
TaylorXIII #14313 üzenetére
Látom a fényt az alagútban...
Beállítottam a BIOS-ban 128 MB IGP-t.
És voilá!Szóval most ott tartunk, hogy:
4,00 GB (3,32 GB használható) - 128 MB IGP
4,00 GB (2,69 GB használható) - 512 MB IGP
De ha a mostani 3,32 GB-ból levonok 384 MB-ot (amennyivel nagyobb az 512 a 128-nál) akkor 2,945 GB-nak kellene maradni, ehelyett 512 MB IGP-nél marad 2,69 GB.Jöhetnek az okosságok, hogy miért.
Én arra gondolok, hogy 512 MB IGP-nél az x86-os W7-nek több RAM-ra van szüksége, hogy fel tudja a méretet dolgozni.
Megnézem 256 MB IGP-vel is.
-
tamikomac
aktív tag
válasz
TaylorXIII #14311 üzenetére
Korábban így volt:
Phenom II X4 960T + GTX 660, 4,00 GB (3,25 GB használható): 7,4.
Pedig a Phenomok sem a memóriakezelésről híresek.
i5-3470 + GTX 660, 4,00 GB (3,25 GB használható): 7,8.Van egy minimanónak nevezett netbook a családban:
Asus Eee PC 1015BX AMD C-60 APU, 2,00 GB (1,61 GB használható): 5,1(!!!) / 1066 Mhz -
tamikomac
aktív tag
válasz
TaylorXIII #14309 üzenetére
Igen, de az 5,5-es érték nagyon kevés.
Ez vagy a 2,69 GB használható RAM miatt, vagy az 1600 Mhz miatt van, vagy BIOS-ban kellene túrni valamit.
"WEI A10-5800k"-ra rákeresve szinte egységesen 7,4 a RAM, bár ott 1833 / 2133-on hajtják. -
tamikomac
aktív tag
válasz
TaylorXIII #14298 üzenetére
Igen.
Az élményindexben ő a leggyengébb láncszemStonerice, Szaby59: Köszönöm, ki fogom próbálni!
-
petya2012
őstag
válasz
TaylorXIII #14281 üzenetére
az állandó ventisebességnél a házba szerelt ventire gondoltam
egyébként x4 960T-s procim volt meg gigabyte 880 gm-es alaplapom és tényleg nem ugrált a hőfok az AIDA-ban
amúgy mi az optimális beállítás??
-
petya2012
őstag
válasz
TaylorXIII #14281 üzenetére
köszi,hogy megnyugtattál
az a srác állította be,aki beleszerelte-gondolom csak jol állította be
amúgy az alaplapra kötött ventit szabályozza az alaplap??mert mintha nem prögne annyival,mint eddig a másik konfignál(mondjuk ott nem az alaplapról ment hanem egy sebességgel
-
petya2012
őstag
válasz
TaylorXIII #14279 üzenetére
egy Hyper TX 3 van rajta nem a gyári hütő
én nem játszom a gépen,csak net meg filmnézés(néha 1920x1080)
csak idegesít ez a hőfokingadozás,de közben nem hallanám,hogy felpörögne a procihűtő ventije
na mindegy majd kiderül,még garis
-
petya2012
őstag
válasz
TaylorXIII #14276 üzenetére
nem gond,csak attól félek ez baj-e
(#14278) Bál@
remélem erre nem kerül sor
-
petya2012
őstag
válasz
TaylorXIII #13877 üzenetére
csak a sata3 miatt szeretnék cserélni
ti mit ajánlotok??
-
petya2012
őstag
válasz
TaylorXIII #13874 üzenetére
azaz igazság,hogy én nem játszom a gépen abszolút
tudom most hülyének néztek,hogy akkor mit is akarok
-
petya2012
őstag
válasz
TaylorXIII #13870 üzenetére
tényleg
n azt hittem,hogy jobb vga,sata3 és jobb-gyorsabb lesz meg minden
(#13871) Bál@
mi az a kaveri??
-
Stonerice
őstag
válasz
TaylorXIII #13691 üzenetére
Szerintem erre annyit tudok mondani, hogy kihegyezték a Mantle-apira, illetve az r7 250-es cf-re, ami majd meglöki a játékok beni teljesítményt. Bár Mantle-val se lehet sokkal több, max 2-4 fps-el. A DDR3 ugyis visszafogja. Tök felesleges lesz játékra a 7800K, bőven tudni fogja ugyanazt a 7700K is. Grafikus munkára persze már jobb lehet a 7800k.
-
diablo1984
veterán
válasz
TaylorXIII #13574 üzenetére
majd megnézem, csak lassan céges összejövetel lesz éves értékeléssel, úgyhogy készülök! melyik játékban van még ilyen beépített teszt? mert a fraps is csak pillanatnyit mutat, az meg persze térfüggő, hogy mikor mennyit! most pl a crysisban a fűben basztatnak az alienek, na az szemre hasít is gyorsan!
-
diablo1984
veterán
válasz
TaylorXIII #13569 üzenetére
nemtom, azért nyaggatlak titeket, hogy mivel lehet mérni, hogy mit tud a cucc crysis 3 alatt!
a tombraider-t végignyomtam 5600k-val(3900mhz-en, igp húzva volt kicsit) igp-használatával, asszem valami 24fps-es átlaggal(teszt szerint és 1440x900-ban, 19"-os moncsin), az 5800k ugyanazon beállításokon, csak 22"-os moncsin és ezen a csuda felbontáson(még szoknom kell kissé) 28fps-t produkált az igp-vel(minden alapon), most ehhez képest 10 fps-el nőtt a 6770-essel, ami jó, bár sokak szerint játszhatatlan.....
hozzá kell tenni a belső benchmarkok azért(főleg a tombraidernél) nagy számolásigényű részeket választanak, ergo szűkebb, kisebb helyeken, azért hasít jobban is, de ez mindegyiknél igaz!
én csak sokat nem akartam vga-ra költeni, ez sikerült is, ahogy elnéztem a 6770 olyasmi mint a 7770, csak az több és újabb fícsört támogat, ez meg kevésbé, de jó ez, alkalmi vétel volt!
-
kopidoo
senior tag
válasz
Crysis 3-ban erős procilimit is van sajnos
-
Dany007
veterán
válasz
Erre mondjuk én is kíváncsi lennék.
Én mondjuk kielégszem 35-40fps-sel plusz néha 1-1 beakadást még elviselnék. De ez a minimum. Az ilyen 25-28 fps már játszhatatlan. -
dezs520
senior tag
válasz
TaylorXIII #13539 üzenetére
,tudnád kicsit részletesebben?mert nem vagyok egy nagy spiller a témában...
-
Nico Bellic
csendes tag
válasz
TaylorXIII #13532 üzenetére
Hát igen csak sajna ez nem történt meg.Az FX nekem nem igazán szimpatikus ,az intel meg túl drága (i5) .
Ezért gondolkodtam valami alternatív továbblépési lehetőségen. -
tom570
aktív tag
válasz
TaylorXIII #13465 üzenetére
Igen már előtte meg győzött itt a kedves társaság, de ez a teszt valóban számszerűsíti az általatok elmondottakat! Köszönöm!!!
-
Sleek
senior tag
válasz
TaylorXIII #13388 üzenetére
Akkor ez bukta lesz
Jó esetben ha 7ezerért elvinnék. Kb két hónapja rakták a fórumon össze a gépet.
Ilyen memória van benne. -
korcsi
veterán
válasz
TaylorXIII #13337 üzenetére
Szerintem ugyanezt látnád azzal is, legalábbis 5800K-nál nincs különbség,
ami még tud szilícium hőmérsékletet mondani az a GPUz., bár ez téged nem érint. -
korcsi
veterán
válasz
TaylorXIII #13335 üzenetére
Nem tudják jól értelmezni a programok a kiolvasott maghőmérsékletet, a bekeretezett rész felett van a kupak hőmérséklet, az mutatja a "jó" értéket.
-
konci79
őstag
válasz
TaylorXIII #13157 üzenetére
Üdv!
Használtam,de nekem a teljesítményével volt gond,nem a hangjával.
Legtöbb helyen 60-65 c körül volt,de bfbc2-nél ciripelt a lap hogy túl sok a hő...
Úgyhogy csere,kb 1 hetet ment.
Most alapon 27 c a proci,terhelve csak ritkán megy 60 c felé,játéktól függően 40-60 között mozog.#13151) tailor74: Én azt az f2-es biost csak pár napig láttam,utána leszedték és nem is volt az f1-en kívül más 1-2 hétig...Most f4-es van,cseréld le arra,mert biztos nem véletlenül vették le...
Lehet csak ennyi a baja. -
válasz
TaylorXIII #13159 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
TaylorXIII #13123 üzenetére
Mert túl sok ilyen apró, a fejlesztők figyelmetlenségéből eredő hibával találkoztam már cuccaiknál, de az MSI-nél is futottam már bele hasonlókba.
Az 53 fok szerintem még jó. Az APM, C6, meg a turbo is maradhat. Ezek a gyári specek szerint aktívak. Az APM csak akkor fogja vissza ha tuningolsz, az is maradjon aktív ha a turbót akarod használni. A C6 a fogyasztást veszi vissza üresjáratban.
Ha ennyire érdekel a téma, akkor javaslom olvasásra a következő cikkeket: [link], [link]
-
Oliverda
titán
válasz
TaylorXIII #13121 üzenetére
Ilyet nem mondtam.
Ha kikapcsolod az APM-et akkor a turbó sem fog menni, mivel a CPB az APM kalkulációi alapján engedi feljebb az órajeleket a TDP keretnek megfelelően. Ezzel szemben a turbóval még nem kellene kikapcsolódnia az APM-nek.
-
Oliverda
titán
válasz
TaylorXIII #13119 üzenetére
A külön opció megléte még nem feltétlenül jelenti azt hogy nem kapcsolja ki azt is. AIDA-val rá kell nézni az op. rendszerben, az a biztos, vagyis szinte biztos.
-
Chabee
tag
válasz
TaylorXIII #13036 üzenetére
Nah, a kisördög nem hagyott nyugodni és utána néztem.
Az Aqua-ban van, de sajna nem épp annyiért:Gigabyte GE-C420A-C2: 8590,-Ft
-
Chabee
tag
válasz
TaylorXIII #13029 üzenetére
Szia!
Ismét köszi a tippet! Ez a tápot nem ismertem. A baj csak az, hogy ahonnan rendelném, ott nincs ilyen, csak a Superb. Az meg nem 6-7eFt. Ami a 6-os VGA csatit illeti, adnak a VGA mellé átalakítót, majd használom azt. Talán egy komponens sem kér annyit, hogy ne tudná kiszolgálni a 350-es táp. Azt meg nem akarom, hogy egy alkatrészt máshonnan vegyek.
-
Chabee
tag
válasz
TaylorXIII #13010 üzenetére
TaylorXIII és kopidoo!
Köszönöm a tippeket! Az VGA nélküli CPU-s megoldás az kimarad a tervezésből, úgyhogy ez jól jött!
-
Mirman
őstag
válasz
TaylorXIII #12237 üzenetére
és FireKeeper : Köszönöm szépen mindkettőtöknek.
-
patomi
őstag
válasz
TaylorXIII #12234 üzenetére
Igen kb 1 árbna vannak de intel igp-je nagyon gyenge. Csak poén kedvéért volt ezért is off.
Nálad viszont lehet,hogy catalyst frissítés segíthet. Tesom gépén elindult úgy is,hogy régebbi catalyst volt fent. Igaz,hogy várni kellett "valamire" mire elindult, de ment. Először azt hittünk nem fog menni egyszer csak elindult. (Q6600,HD5770,4Gb.1333) gépen.
-
Stonerice
őstag
válasz
TaylorXIII #12231 üzenetére
Csak általánosítunk
.
Egyébként patomi-nak egy A10-6800k-ja van.
Egy g1610 szerintem erősebb cpu-ban mint egy a4-5300. -
lipido
senior tag
válasz
TaylorXIII #12166 üzenetére
Nincs kipipálva!
-
Televan74
nagyúr
válasz
TaylorXIII #11860 üzenetére
Jól látod. Én néztem félre. De nagyon.
Akkor lesz lap + proci csere is. De először megvárom a teszteket a kaveriről.
(#11861) miresz Nem rossz deszkák.Én mATX -s lapoknál maradok.
-
válasz
TaylorXIII #11855 üzenetére
+1
Ahogy mondod,nekem is sokkal jobban tetszik az asrock lap ,de gondoltam hátha valaki meg tud győzni az a88 előnyeiről...
Hivatalos wikipedia-n azt olvastam , hogy az a88 =a85 fm2+ támogatással... A85 vs, 75 viszont csak annyiban különbözik ,hogy a 85 ismeri a raid 5-öt...
ergo lehet az asrock sem rossz választás a jövőre nézve..
Televan,miresz...
-
Vartanus
őstag
válasz
TaylorXIII #11656 üzenetére
Én ezzel nem értek egyet. 2400Mhz-en már határozottan érezhető előny volt a játékokban és egy-két tömörítésnél,konvertálásnál is az 1866-hoz képest. Konkrét értéket nem akarok hazudni de tényleg észlelhető a különbség számomra.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
TaylorXIII #11358 üzenetére
Én se vagyok képes elviselni, nagyon csúnyán néz úgy ki
-
Motaba78
addikt
válasz
TaylorXIII #11341 üzenetére
"Három nappal később, október 4-én indul a nyílt tesztelés lehetősége PC-n, PS3-on és XBOX360-on egyaránt, amin már mindenki részt vehet, csak egy ingyenes Origin fiók kell hozzá"
-
Sunny8003
csendes tag
válasz
TaylorXIII #11193 üzenetére
v2.30 :S -így vettem még a boltban megcsinálták..
-
Midway
senior tag
válasz
TaylorXIII #11074 üzenetére
A leírás szerint azzal adják.
LOL A10 5800k van nekem.
-
Peaceliker
addikt
válasz
TaylorXIII #11074 üzenetére
Óóóó igen, de úgyis tudja mindenki, hogy fm2+ ról beszélek (kicsit este van már)!
Sry! -
válasz
TaylorXIII #11041 üzenetére
Adtam az neki feszültséget. Belőttem vcore-t és a gpu feszt is 1,38V-ra.
Alapbeállításon úgy tűnik keveset adott neki a lap, és terhelésre se emelte ennyire fel, már ha gpu-z, meg cpu-z nem hazudik. -
válasz
TaylorXIII #11038 üzenetére
Mindig fagyott, random időközönként, de 3D-ben garantáltan 10 percen belül. Kékhalál és hibaüzenet nélkül (igen, kikapcsoltam az automatikus újraindítást).
2 napja ezzel szívtam, ilyennel még nem találkoztam hogy alapbeállításokkal nem stabil valami...
Előbb kellett volna benéznem ide ebbe a topicbaUEFI frissítés volt az első dolgom, fogalmam sincs milyen verzió van rajta, de azt mondja a legfrissebb.
Most már jó, kopp-kopp.
-
Vesztor87
senior tag
válasz
TaylorXIII #11038 üzenetére
Nekem 1.4-en megy, semmi baja
Call of Duty meg Prime alatt sem
-
InterFox
senior tag
válasz
TaylorXIII #10981 üzenetére
Oda van írva, hogy nem DG!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
TaylorXIII #10904 üzenetére
És tényleg, viszont a specifikációk között, és a manual-ban külön nem szerepel.. Szép.
Köszönöm!
ADAM1337: Ez igaz, de erre sokszor mondják is, hogy már érdemes jobb minőségű kábelt venni.
-
Sunny8003
csendes tag
válasz
TaylorXIII #10890 üzenetére
Köszi az infót bár nem teljesen az amit szeretem volna tudni... Nincs valami táblázat a hőmérsékletélre procik között...??? Igaz már döntöttem 5800 a befutó.. Már vak valami rammot kell vadásszak... Üdv
-
Vartanus
őstag
válasz
TaylorXIII #10890 üzenetére
Szerintem a7970 azért erősebb egy GTX 670-nél.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
TaylorXIII #10882 üzenetére
Szerintem még Szeptemberben megjelennek.
-
stratova
veterán
válasz
TaylorXIII #10875 üzenetére
Ha a legutóbbi dieshot valódi és tényleg duplázódik az FPU a kétszerezett decoder egység és a növekvő L1 cache mellett, akkor jogos elvárás lenne egy Sandy i5 2300 szint. De ettől még tudtommal függetlenül nincsen információ a CPU teljesítményről.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
TaylorXIII #10875 üzenetére
Igen én azt mondom, de mindenki csak arra épít amit eddig olvasni lehetett róla, viszont szerver vonalon a 8 magos Piledrivert akarják kiváltani a 4 magos Steamrollerel ami nem jelent rosszat.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
TaylorXIII #10871 üzenetére
Mivel nem hinném, hogy valaki itt az AMD mérnökei között dolgozik titokban, mi is csak pletykákra alapozhatunk
i5 szintet egyébként szerintem nem fogja megütni, a nextgen konzolokban lévő 8 magos jaguarok se valami erősek egy szálon.
-
3shae
aktív tag
válasz
TaylorXIII #10848 üzenetére
Köszi a válaszokat, elküldöm neki emailben amit mondtatok itt. Igen, a keret limitálva van, ezért írtam a két olcsóbb kártyát.
(#10847) GeneraL_XTX igen valószínű hogy kihajtaná, de ennyi pénze nincs
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
TaylorXIII #10845 üzenetére
szerintem még egy 7870 is simán belefér.
-
jaladar
csendes tag
válasz
TaylorXIII #10824 üzenetére
ja aham hát köszönöm időm van lehet tényleg az lesz hogy megvárom az fm2+ most nézem amit mondasz amúgy hát tényleg
ugye lusta voltam beütni a googliba hogy mi is az a kódnév az A10-6800k helyett no de a lusta kétszer fárad
köszi a segítséget
-
Apollo_21
addikt
válasz
TaylorXIII #10686 üzenetére
Másik totyikba pont az APU párosítása 7750el volt a téma.."elvileg" müködött...
Ahh Stoner megis elözött -
Bogyi007
veterán
válasz
TaylorXIII #10686 üzenetére
Én most az eredményre értettem hogy meggyőző volt, ha feleannyi a fogyasztás az persze jöhet - hűtés még mindig a gyári volt a procin (nem melegedett a játékok közben) és egy Gigabyte 420W GE-C420A-C2 12cm OEM tápegység ami az energiát adta a konfignak.
Lehet hogy veszek egy ilyen karit (amit írtál
)és akkor egy darabig még elleszek a Ps3-al és ezzel a konfiggal míg a Ps4-et megveszem majd.
Mint írtam én meg a HD 6770-et tudtam egy kis időre Dualba fogni az A8-5600K Apu-val - sajna nekem errről nincs fotóm - de végül kb 5-6 perc asztalon való tartózkodás után kifagyott a gépem tőle....
-
Bogyi007
veterán
válasz
TaylorXIII #10684 üzenetére
Zseton most a Ps3-hoz kell majd (Ps+ éves előfizetéshez) de nekem meggyőző volt ez a kari annyi bizonyos.
Az F12012 valami kábulat volt számomra de a Dead Space 1 is teljesen fullHD ment vele például...Ehh kár volt kipróbálni - elkezdett ezen pörögni az agyam - innentől menthetetlen leszek mint a többi Pc-s user....
-
Gainka
őstag
válasz
TaylorXIII #10659 üzenetére
Igen ez idáig oké, de el akarom majd adni a 7750est es ilyenkor mikor nincs otthon vga azért jobb lenne egy a8 6600 k val "jàtszani"
az a kis fel àr nem érdekes de jo ha van apu a hàzban
-
Gainka
őstag
válasz
TaylorXIII #10657 üzenetére
Igen rev 1.0 de ha nem megy bele az se baj akkor meg vàrom az fm2+os lapokat. Ja és ne haragudjatok nem emlékszem az adatokra, msi abval nezegettem mindig de asszem csak a crysis 2 ben ment 80% fölé a vga. És a coh 2 zabàlt legtöbb vramot.
TR-re màr nem emlékszem 0skyrimot meg nem probàltam.
-
KingBradley
csendes tag
válasz
TaylorXIII #10653 üzenetére
mind 2 cpu ki tudja hajtani a 7770 est? Vagy csak erős a limit mind 2 nél?
köszönöm Mindenkinek a segítséget
szép napot továbbra is -
Mirman
őstag
válasz
TaylorXIII #10633 üzenetére
Áh , a tuning távol áll tőlem , majd talán egyszer kipróbálom de egyenlőre teljesen meg vagyok elégedve a géppel.
-
Mirman
őstag
válasz
TaylorXIII #10630 üzenetére
Hát nem nézegettem hogy mi hány FPS, engem az érdekel hogy ne szaggasson , de azért le írom picit azt a pár tapasztalatom.
Prototype 2 720p felbontáson lowon el döcögött single chanellel de nagyon lassú volt , éppen a játszhatóság határán. Most közepes - magas beállításon szépen fut, csak néha röccen meg ha valami monumentálisabb harc van.
Borderlands 2 Single channel: 720p felbontáson FXAA on , AA x0 , közepes - alacsony beállításokon volt játszható.
Dual channel : 720p , FXAA on , AA x4 , minden high , kivéve a látótávolság medium.
Saints Row 3 single channel : 720p-ben lowon volt éppen játszható. Dual channel: 720p , magas beállítások , 4xMSAA , 4x Antrostropic és tökéletesen futRemélem tudtam segíteni valamit.
-
Mirman
őstag
válasz
TaylorXIII #10628 üzenetére
Tényleg , ezt le hagytam
A10 5800K.
-
hattrickuser
aktív tag
válasz
TaylorXIII #10619 üzenetére
Igen, 2 db 6 pin-es kell neki, és 29cm-es hely a házba
De legalább akkor a CPU miatt nem kell aggódnom.Köszönöm a válaszod!
-
syl5
őstag
válasz
TaylorXIII #10607 üzenetére
Ez igen hasznos tanács, köszönöm!
Ha megnézem GPU-Z-ben a mem sávszélt, akkor ott 128 bit-et ír.
Ez miért van? -
InterFox
senior tag
válasz
TaylorXIII #10597 üzenetére
Crysis 3 az A 10 5800k 85%-át eszi csak meg.
El van túlozva ez a CPU limit mánia. -
Stonerice
őstag
válasz
TaylorXIII #10532 üzenetére
Szerintem nem tudna ez az alaplap együttműködni a HD645/6570/6670-el, mert ahhoz is az alaplapra kell kötni a monitort. Én így tudom.
-
Stonerice
őstag
válasz
TaylorXIII #10530 üzenetére
Szia!
Azt az alaplapot szerintem az fm2 es Athlonoknak szántál (amiben nincs IGP). Sajnos nem tud a HD 6850 együtt dolgozni egyik APUval sem.. Ha mostanában vetted, talán kicserélik neked az alaplapot. Ha nem, akkor eladhatod, és vehetsz egy olyat, amin van monitor csatlakozó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest