- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
próbálta már valaki a wolfenstein új részét valamilyen apu -val?
köszi
-
Kézzel állítottam be:
- engedélyeztem az XMP profilt;
- felhúztam 2133Mhz-re az órajelet;
- megadtam a gyárilag ajánlott 1,65V-ot.Este nézni fogom:
- alapon hibázik-e játék alatt;
- XMP-s beállításokkal hibázik-e a Memtest? -
válasz
Vartanus #15748 üzenetére
Üdv!
Próbáltam megnézni, de van egy kis gond: ha a memóriát az XMP profilra állítom, 2133Mhz-cel, és 1.65V fesszel, akkor játék alatt nagyon hamar kék képernyővel elszáll a rendszer. 1600Mhz-en nincs ez, holnap megpróbálom dGPU-val is.
Memtest86+-t anno lefutattam, és átment, ennek ellenére lehet a ludas a RAM?
-
kop8
őstag
Annyit tudok hogy ha nincs fent a catalyst control center akkor nem hibázik, ezért itt van a hiba szerintem!
-
BluEyes
őstag
Ennek amit csinálsz, se füle se farka.
Tisztázzad először is, hogy hardver vagy windows okozza. Legfrissebb bios (vagy uefi vagy mi) legyen fönn, reseteljed a lapot, hogy a beállításaidból eredő hibákat kizárjuk, és futtass egy live linuxot pendrájvról, azzal kikerülöd a windózt, nem kell driverekkel szarakodni, működik minden. http://www.porteus.org/ Ez pont jó lesz.Ha akad akkor hw hiba, ha nem akad, akkor meg tanulj meg windózt telepíteni. Vagy egy hibátlan iso-t varezoljál le a mostani helyett.
-
kop8
őstag
válasz
atti_2010 #15882 üzenetére
azom pont nincs meg nem tetszik ahogy kinèz de mèg lehet szerzek ès megprobàlom majd!
most rakok fel egy win7-et 64bitest ès nem rakok fel semmit az alaplapi dvd-röl, lehet a sok cserèlgetès màr nem volt jo semmire....
lètezhet olyan hogy nem jo a lap vagy a proci de mègis ezen a video szaggatàson kivül minden jol müködik??
-
kop8
őstag
válasz
atti_2010 #15880 üzenetére
megvan ez de nem ment fel ma, de tegnap próbáltam is csak nem volt jó.
Már ki vettem egy memóriát hogy ne menjen dualban de igy sem jó,
valamitől megakad a rendszer mert amikor nem volt fent semmi (most nem rég) akkor egészen máshogy akadozott a film....
A gariztatás nem lenne jó, sok időt vesz igénybe!
-
kop8
őstag
driver csere megbukott a ventit is rádugtam a lapra de nem jó semmire, ugyan olyan rossz!
valami driver gond lessz pedig de nem tudom mi...
-
kop8
őstag
válasz
atti_2010 #15863 üzenetére
az igp nemtudom mennyit kap konkrètan nincs kiirva hogy igp volt vagy ilyesmi. vagy màs nèven fut??
a 3dmark is szaggat ugyan igy szerintem ugyan annyi idö kell neki hogy szaggason a kèp bàrmilyen program vagy video legyen
a lènyeg hogy az egeret nem szabad mozgatni mert akkor nem akad meg semmi....
-
atti_2010
nagyúr
A CPU fesz azért megy le mert olyankor az IGP-t használja, megnéztem nálam is ingadozik a CPU 2800-4000Mhz 1,15-1,3V között, máshol keresd a hiba forrását, ha van kedved futtass le egy Vantage tesztet és összehasonlítsuk az enyémmel.Ne agy neki 1,3V többet mert utána meg azért veszi vissza, az IGP menyi feszt kap?
-
konci79
őstag
Majdnem olyan lapom van mint neked,de nekem nb-n van,nem igd-n(amit átállítottál)és tökéletesen működik.
CCC-ben nincs valami elállítva? Videónál milyen beállításaid vannak ott?
14.4-el feltetted az amd quick stream akármit is? Mert azzal is voltak gondok,ha fent van töröld le,hátha.. -
válasz
Vartanus #15851 üzenetére
Az Asrock-kal megpróbálom akkor C6-tal is.
A következő telepítéskor lehet, tesztelek egy 8.1-et, csak a metro felület irritál nemkicsit. Mondjuk az Extreme4+-hoz adják a gyári telepítőlemezen a Start8 segédprogit...
Szerk.: csak 30 napos Trial verzió...
... no mindegy.
-
severance
csendes tag
Sziasztok!
A10 5700, 8gb 2133mhz dual channel rammal elbírna 2 monitort?
FHD filmnézés, wowozás. Másra nem kell!
Véleményeket ellenérveket várok hogy sikerülhet-e a dolog? -
kop8
őstag
itt egy kép a biosrol:
[link]Nem tudom hogy hogy van de igy lehet jó lessz, remélem....
-
kop8
őstag
-
kop8
őstag
válasz
solfilo #15832 üzenetére
ful képernyőn nem kell neki 2perc és a youtube vidó is elkezd akadozni!
A kmplayer is szaggat!
Meg a 3dmark06 is!Érdekes lehet nem is szoftveres hiba van??
Azota van baj mióta biost is frissítettem, de már visszaraktam a régit ami eredetileg volt a lapon, már csak erre tudok gondolni, vagy fogalmam sincs mi baja van...
Benézek a biosba!
-
-
kop8
őstag
Felraktam a 32bitest és ezzel sem jó
Nem tudom mi változott de valami történt a gépel....
-
Rounder
csendes tag
-
Vartanus
őstag
válasz
Rounder #15820 üzenetére
WoW...hugom 6éves gépén fut amiben még HD 4670 van..a 6800K IGP-je legalább 1,5x erősebb.
Én World of Tanks-ot játszok 5800K-val 1680x1050 mediumon és megvan a játszható 50-305FPS olyan helyen is ahol egyszerre 10tank van tele minden robbanással meg egyéb effeketekkel.
Nem sértésnek de a WoW jócskán alatta van a WoT-nak grafikailag és gép igényt tekintve,pláne most. Ezek tudatában mondom,hogy ott valami nagyon nem kóser..Még Battlefield 3,4-el is tudok játszani a gépen,szvsz ott tuti valami gebasz lesz.
Jó lenne pontosan tudni az alaplap,ramokat és egyéb komponensek típusát.
Elsőre azokat az 1600-as ramokat meglehet próbálni 1866-on hajtani.
-
kop8
őstag
Megint rossz és csak az adobe flash player lett feltelepítve amit a prohardver is kér amikor bejön az oldal!
Ez a hibás akkor!!Most már hiába töröltem le nem lett jó!
Jó nagy rakás ... ez az egész!
Ilyenkor mi van, mit lehet csinálni? -
Rounder
csendes tag
Atti_2010
Szia!
Múlt héten kértem segítséget Tőled egy ismerősöm richlandos gépével kapcsolatban, amivel wow-ozni szeretnének, de nem tudnak. Azóta kicserélte a boltos az alaplapot A88-asra, az egy darab RAM modult 2x4 GB-ra (csak 1600 Mhz-esre mert csak az volt a boltban). Gyakorlatilag így sem lehet vele wow-ot játszani, pl. amikor egy olyan helyzet van ahol sokan küzdenek, vagy tudom is én mit csinálnak, akkor játszhatatlanul belassul.
Már arra is gondoltam nem lehet hogy szoftveres probléma van? Amikor hazavitték a boltból és a wow-ot telepíteni akarták, akkor rögtön frissíteni is kellett vga drivert (úgy tűnik a boltban nem a legfrissebbet rakták fel). Frissítés előtt nem távolították el a régi drivert. Nem lehet, hogy ez okoz gondot, hogy a régire egyszerűen rátelepítették az újat?
Esetleg lehet, hogy egy A10-6800K nem is elég arra, hogy wow-ot játsszanak vele?
-
kop8
őstag
válasz
atti_2010 #15816 üzenetére
Csinál ez mentést magától nem?
Ahoz tudom csinálni a visszaálítást nem??Most megint felraktam a win7-et meg a drivereket, meg a kmplayert és most még jó!
De nem tudom mit merjek felrakni mitől romlok el?!Az avastot gyanítom hogy hibás mert mikor feltelepült és elindul elkezd vizsgálodni és akkor ki irt valmi hibát a gép...
-
kop8
őstag
válasz
atti_2010 #15813 üzenetére
de drivereket felraktam meg a km playert és jó volt, utána sz@rt be hogy elkeztem felrakni a szokásos mindenapi dolgokat...
mikor már mindent felraktam újra megnéztem és elromlott...
Most megcsináltam a legrégebbi pontra való visszaálítást, de nem lett jó, most újra kell raknom megint a gápet
15814 Adee_91
ugyan úgy rossz azt már tegnap próbáltam -
kop8
őstag
válasz
atti_2010 #15809 üzenetére
Amikor felraktam az avastot meg a winampot akkor kiirt valami hibát, valami dll-t...
már vissza álitottam oda amikor még jó volt, de ez már nem segít, újra rossz!
De fogalmam sincs melyik program okoz gondotlegelőször felraktam az alaplapi dvd-t hogy minden rendesen müködjön, utána kmplayer...
Megnéztem hogy jó e, és jó volt, utána elkeztem felrakni ami még nem volt fenn, és megint rossz lett -
failed
tag
sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e esetleg arról valamit, hogy egy a8-6600k alatt hogyan megy az autocad? Mármint az integrált videókártyájával
üdv, és köszi a válaszokat
-
kop8
őstag
Amég nem raktam fel minden programot amit használok jó volt, de most megint nem jó...
Kezd elfogyni a türelmem....
-
kop8
őstag
ujraraktam a win7-et...
Lehet most jó lesz.....
-
kop8
őstag
válasz
Vartanus #15804 üzenetére
ja nem meleg!
meg sem érzi, passzivan most probáltam már melegedett prime 95 alatt 10 perc után 50fok felett volt kicsivel!Most probáltam ha nincs kirakva egészképernyőre a film akkor semmi hiba nincs!
A másik forumban írták hogy ezt csinálta win8 alatt és csak az újratelepítés oldotta meg a gondot...
-
atti_2010
nagyúr
Ha throtlingol az kiderül egyből és egy videó lejátszásánál nem szabadna, felteszed az AMD System monitor szoftvert és figyeled a procit miközben fut egy Prime 95 ha időnként visszaesik a teljesítmény akkor throtlingol, de ahogy már írtam a Turbót azt kapcsold ki mert semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest