Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
válasz
qqcqqc #19161 üzenetére
Neki szorzózáras procija van, szerintem a turbo maximális órajelét be se tudja állítani turbo nélkül.
(#19163) FoLey-v: NIncs kikapcsolva, csak megadtad kézzel a sima szorzót (35), meg a turbo szorzóját (37).
(#19162) simongab: Nekem asrock lapom van, ha 2133-ra állítom a ramokat a lap automatán 1,35 V-ot ad az északi hídnak, ha nálad nem csinál hasonlót próbaképp emelj feszt az NB-n.
-
válasz
qqcqqc #18916 üzenetére
Most nagyon úgy fest, hogy nem szeretnének ilyen hibát véteni. Gondolok itt arra, hogy a hihető pletykákkal ellentétben még mindig nem jelent meg az AM4, azaz erősen dolgoznak rajta, hogy ne legyen gubanc. Zen sincs már olyan messze, ES példányok már vannak, szóval ennyire balfékek még egyszer nem lehetnek. Aztán persze kiderül, az óvatosság sosem baj.
-
PuMbA
titán
válasz
qqcqqc #18615 üzenetére
Ez nem teljesen igaz, a processzor órajele maximum lesz, ahogy írtad, de az UEFI BIOS-ban nem terheli semmi egyik magot se, tehát teljes órajelen 0%-os kihasználtsággal megy. Elég szarul megírt UEFI BIOS lenne, ha lefogna 4 magot 100%-osan egy egyszerű kezelőfelület. UEFI BIOS-ban nekem 40 fokos a proci maximum, játék közben meg 50 fok, ahogy engedtem a ventilátor beállítások szerint
Hori0007: Ahogy írtam a beállítástól függ, hogy normális. Ha azt állítottad be, hogy 50 fok alatt fel se pörögjön a ventilátor, akkor normális, de ajánlott 50 fok alatt tartani, ha nem dolgozik a processzor
-
R̲e̲m̲
senior tag
válasz
qqcqqc #18226 üzenetére
Sziasztok APU tulajok!
LoL-ozik itt valaki?
mással nagyon nem játszom, és egy xeon+6990 kombót cserélek le egy 7850K-ra, érdekelne, hogy játszható marad-e a game
16giga 1866os ramot vennék, ez számomra még megfizethető a 2133-assal szemben.
(elköszönnék végre a 600w-os fogyasztástól)
-
Vartanus
őstag
válasz
qqcqqc #17999 üzenetére
Miért?
Fiji (390/X)teljesen új fejlesztés ütős HBR memóriával.
A Grenada (380/X) GPU-k sem simán átnevezések, hanem teljesítmény/fogyasztás optimalizált Hawaiik.
A Tonga bár tavalyi fejlesztés de XT kiépítésben idén érkezik csak(370X), ezért ez sem átmatricázás.
Az egyedüli igazi matricázás a Tonga Pro alapú 370 (átnevezett 285).
A Trinidad X és Pro is teljes új fejlesztésű GPU.Szerintem valami nagyon félreértettél.
-
válasz
qqcqqc #17997 üzenetére
Tapasztalatom nem nagyon van tuninggal, de Vartanus tuti jól írja. A 260X-et meg kerüld, sok a problémás darab belőlük. R7 265 vagy R9 270 legyen akkor, illetve júniusban elvileg kijön a 3xx széria (ebben a sávban valszeg átnevezésekkel), lehet kicsit lenyomja az árakat.
-
válasz
qqcqqc #17992 üzenetére
Ha jól látom, Frostbite motor lesz alatta, szóval egy DA Inquisition gépigény befigyel majd valszeg. Egy R9 270 (esetleg 270X) elkél az A10 mellé. Kis tuning lehet nem árt majd, de ezt úgyis érezni majd gondolom, hogy kell e.
mod: kb a 270(X) a max, amit mondani szoktak az A10-5800K mellé, szóval kis rángatással nem nagyon lehet gond.
-
-
dobost
senior tag
válasz
qqcqqc #15660 üzenetére
A maga frekvenciáján illetve fogyasztásában nagyon jó a Kabin, viszont egy kis tartalékot szeretnék arra az esetre, ha az asszony majd Sims4ezni szeretne.
Nagyjából árban megegyezne egy Kabini ill. Richland APU (nekem az erősítő miatt kell a digitális hangkimenet, így csak a 15e Ft-os AM1es lap jöhetne szóba), így ha fogyasztásban is jó lenne visszavéve a Richland, akkor inkább azt venném, mert van még benne tartalék... -
drbobee
újonc
válasz
qqcqqc #14200 üzenetére
Kingston Hyper X 4Gb (2x2GB) 1600Mhz CL9 Kitem van. (KHX1600C9AD3K2/4G). Monjuk még csak nagyon alapüzemben próbáltam az új gépet, mert a vinyógat át kell rakni az újba, előtte adatmentés stb. úgyhogy csak próbára raktam össze, 3D MArk meg ilyeneket nem futtattam. Az hogy a Win7 élményindex a procira integrált gpu-ral 7,1 a régi gépben az ASUS EAH HD4670 1Gb DDR3 ramos karimnál meg 3,8... az nem jelent gondolom semmit. De lehet átrakom majd a 4670-es, de azt meg nem lehet dualban, amíg valami jobb videokarit nem veszek.
Tényleg... Melyik az a külön dedikált VGA amit jól kihajt az A8 6600K, aminél drágábbat nem érdemes venni. (off: amúgy egy igen régi sata vinyót tettem még bele a próbaüzemre, de nem 15 másodperc kellett a WIN7 asztal betöltéséig, csak 6
.
-
Arkar
aktív tag
ahogy írtam nekem is csak online flash-megy, mindig megy!
Megérne egy próbát az tény! -
diablo1984
veterán
én sem értem a dolgot, lehet előtte driver uninstallokat kellett volna csinálni, mert lehet valamelyik driver erőltetni akarta magát a lapra, nem tudom! a vista anno boldogan hordható volt nforce-ról amd chipre, ezért néztem én is nagyot, hogy nem indult!
(#6214) qqcqqc: nekem a windows töltött, majd restart teljesen! ha bejött volna a win, mondjuk csökkentett módban, meggyógyítottam volna, csak valahogy a win7ből hiányzik a csökkentett mód!
-
Smithy87
senior tag
Egyben válaszolok az összes hsz.-re. Igen az alaplap kimaradt a frissítésből. my bad. memóriából igen 2 modul, a x2 lemaradt. Alaplapot írtátok, hogy milyen féle abból esetleg egy linket ha kérhetnék.
A lényeg, hogy akkor a proci és HDD kivételével mindent rosszúl másoltam be.
Kis frissítés
Asrock sFM2 FM2A75M-DGS alaplap 15K
4GB 1600MHz DDR3 RAM Corsair Vengeance (CMZ4GX3M2A1600C9) (2X2GB) 9K
4GB 1800MHz DDR3 RAM Silicon Power XPower Kit CL9 14K ért. az azért lényeges felár.
Az összes cucc az Aqva-ból van.
Ezekkel a módisításokkal már használható lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest