Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz jim bcs #13221 üzenetére

Én elég sok tesztet linkeltem be HD7870 topicba pár napja, és régebben grafikonokkal is.
    Én is anyagi okokból váltottam AMD-re, mert el kellett adni a 2500K-GTX560 kombómat, és egyáltalán nem bántam meg, hogy a lapon és a procin megspórolt összegből egy pöpec VGA-t vettem, illetve, amíg ez nem volt meg, az APU vitt minden játékot szépen.
    6800K+280X kombóval nem fogsz csalódni, ha nem nyomsz CPU-tarháló taktikai/stratégiai játékokat, illetve bizonyos lövöldözősöket multiban (BF3).
    Lapból nem kell drágát venni (88X-esből találsz már jót 21k körül), az én FM2A85X Extreme 4-emben a 6800K 4800MHz-et fut (0.888-1,48V). 4.9 is megvolt, csak + offset fesz miatt nagyon megemelkedett a fogyasztás. Arra ne számíts, hogy 1.3V alatt meglesz 4.6GHz, mint mondjuk Intelen volt, de a tuningja Intelhez képest totál fapados, 1 du. belövöd.
    Úgy nehezen kapsz érdemleges választ, ha a legtöbb user elhiszi azt a marhaságot, hogy AMD proci mellé csak valami gagyi VGA-t érdemes betenni. ;) Nyilván az AMD nem gyártana olyan VGA-kat, amelyek csak Intel procival lennének kihasználhatóak (legalábbis értelmes felhasználást tekintve :DDD ).

Új hozzászólás Aktív témák