- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Analóg fényképezés
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
petya2012 #14495 üzenetére
a pasztázás miért emelne órajelet?
valami eszi a háttérben.
processlasso-val nézd meg mi és ha felesleges nyírd ki.
és igen, az előttem szóló válasza is elgondolkodtató, energiagazdálkodási beállítások.
nem raktál fel valami alaplaphoz adott tuning programot? vagy ssd optimalizálót?
nekem ezek tisztesen beleléptek a beállításokba és mikor legyalultam őket a sémáik ott maradtak. -
törölt tag
-
petya2012
őstag
sziasztok újra
amúgy nagy baj,ha 4100 MHz-n megy sokáig és sokszor??
érdekes,hogy sima böngészésnél is sokat megy maxon
lehet nem jó a pasztázás,attol lehet?? -
patomi
őstag
válasz
Olaszka #14487 üzenetére
A kérdés mindig az anyagi keret. A két cucc árából ki jön egy 5800K mellé 2x2gb 1866 ram és csókolom.
Vagy G2020 és 7750, ahogy írták is, de kicsit többe fáj, még úgy is,hogy olcsóbb ramot teszel mellé.
Viszont cserébe nagyobb teljesítményt kapsz vga terén. Azt még azért hozzá kell tenni, hogy egy kicsi,de normális hűtő kell az AMD-re a gyári kuka, intel használható. -
törölt tag
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
A jövőre is tekintettel, a jelenlegi konfigommal mi most egyenértékű, ebben a chipkészletben, továbbá van értelme lecserélnem ha csak 1333Mhz-es Corsair memóriám van?
(konfig: G2020, HD6570 DDR3, 2x2Gb Corsair XMS) -
katt777
félisten
-
-
-
petya2012
őstag
most tesztelem a chrome-t
-
petya2012
őstag
válasz
B.Á.L.!.N.T #14475 üzenetére
én most tiltottam minden bővitményt java,adobe,shockwave
aztán majd kipróbálom a chrome-t
letiltottam ezeket és most nem pörög annyira a MHz
-
Apollo_21
addikt
-
petya2012
őstag
válasz
B.Á.L.!.N.T #14467 üzenetére
ha nyitva van a firefox,akkor elég sokáig megy 4100 MHz-en,mihelyt lerakom tálcára máris leugrik 1900-ra
ez normális??
-
petya2012
őstag
válasz
B.Á.L.!.N.T #14467 üzenetére
oksa-köszi-csak furcsa
de ha jó,akkor jó
(#14468) Apollo_21
bocsi
AMD A8 6600K
-
petya2012
őstag
sziasztok
lenne egy kérdésem
megy a firefox,meg a torrent és az AIDA-ban nézve a túlhajtásnál a proci elég sokat megy 4100 Mhz-en-ez normális így??
köszi a választ
-
katt777
félisten
válasz
Dany007 #14461 üzenetére
Sajnos Intelnél nem kapsz jó alaplapot AMD árban, hiába csak "picit" drágább a proci, amellett a hűtő valóban megfelelő, viszont meglehetősen zajos, ergo a hűtőn sem spórolsz. 4.8-on a 6800K gyakorlatban simán ott van az i5-ök teljesítménye körül. Persze nyilván többet fogyaszt, mint pl. a 2500K-m, amely már akkor sem kért többet 1.28V-nál 4.6GHz-en, amikor megvolt bő 1 éve (meg is halt volna 1.45V-on, ami az A10-nek kell), de hát nem mindegy, hogy kicsit magasabb a villanyszámla, vagy spórolok 40-50k-t a lapon és a procin. Mert én csak tuningolhatót veszek, mivel az tovább használható.
Gratula a karihoz, jó párosítás, mondtam én, hogy teljesen rendben lesz, nem kell beszarni, csak mert páran azt mondják, hogy oda már i5 kell. Én mondjuk jobban szeretem a 7870XT-met, mert azzal VALÓBAN szinte minden maxon fut full HD-ben (Metro LL nem szereti az nV-s feature-öket, SSAO-t és PX-et, de amúgy ott is minden maxon). Mondjuk, ha azt számolom, hogy van játék, amelyben a procim 80%-on dolgozik (4.8GHz-en), ennél erősebb karit már tényleg nem feltétlenül érdemes AMD proci mellé társítani (a non-K-s AMD-k meg amúgy is felejtősek). Persze, ha odarak az ember egy 290X-et, aztán azt látja, hogy BF3/4-et, esetleg C3-at kivéve nincs CPU-limit (és ezek esetében sem jelentős), akkor még bevállalható, csak hát ott meg az ár a korlátozó tényező.
-
Dany007
veterán
válasz
ittakary #14462 üzenetére
Én is ezt tenném csak innen már deszkával együtt nagy lett volna a különbség. Olyan 20-25k-t kellett volna ráfizetnem. Ezért nem akartam ezt megjátszani.
Egyébként maga a dVGA nem fogyaszt sokat. olyan 10-12W idle a 270x. Ennyi többletet kibírok.Sajnos az 5800k-t még deszkával együtt se tudtam volna eladni annyiért, amennyibe egy i5 3470 kerül. Ugye, ez olyan 40-45k forint. Plusz akkor még kéne egy deszkát is venni hozzá. Ami még 20-25k nálam (10-13 ezer forintos alaplapok nálam nem játszanak). Szóval ez így sokba lett volna.
Viszont ha új konfigot raknék össze akkor - ahogy azt korábban is írtam - ha tényleg a procierő számít, inkább a fent említett i5.
-
Dany007
veterán
válasz
katt777 #14460 üzenetére
Másik platformot mondjuk. Most ugye csak prociról volt szó meg proci teljesítményről. Ha nem is plusz tízért, de plusz tizenötért már lehetne kapni mondjuk egy i5 3470-est. Ami prociban erősebb, mint a húzott 5800k. És a gyári hűtő is használható alapórajelekhez.
És így eljutottunk arra a pontra, hogyha csak proci erő számít, akkor 5800k agyonhúzása helyett, inkább +15k-ért egy 3470.Mert ugye ha jól emlékszem abból indult ki az egész, hogy megéri-e plusz hűtővel szénné húzni az 5800k-t vagy inkább egy jobb hűtő árát hozzácsapva venni egy eleve erősebbet.
Szerk.: amúgy korábban beszéltük a dVGA-t az 5800k-mhoz... meglett időközben. Egy 270X Asus top. Állat. Faszán futnak a játékok max beállításon 1080p-ben. Micro-lag vagy bármi hasonló nincsen!
-
katt777
félisten
válasz
diablo1984 #14437 üzenetére
Én rákerestem neten a megjelenésre, 2012 szept. közepére dobta a cikkeket. No nem, mintha nem lenne ez is jóval több 1 évnél (+: 2014-2012=?).
Dany007: Én nyugodt vagyok.
Milyen erősebb procit akarsz +10k-ért a legerősebb procinál? AMD-nél ráadásul MUSZÁJ lecserélni azt a szart, ami hűtőnek látszik a proci dobozában. A Ninja3-at 11k-ért vettem, tökéletesen kiszolgált i5-tel és 6800K-val is.
Ha nem arányos a teljesítménynövekedés a tuninggal, akkor szar a tuning. Nem feltétlenül beállítások, hanem szűk keresztmetszetet jelentő alkatrészek miatt. Gépet építeni tudni kell.
Nálam a 4.8GHz sebességhez képest +6-7%-ot javított csak a RAM-ok időzítésének optimalizálása.
Faith: Viszont így gyűlnek a hsz-ok.
Mondjuk a keresőt is használhatná a delikvens, elég sok segítséget találna...
patomi: Hát, másképp nem nagyon lehet ezeket a vackokat tuningolni.
Hogy i7-nél és i5-nél hány tucat finombeállítással tudtam hangolni a rendszert... az tényleg tuning volt. Viszont ez fapados, és gyorsan megvan, nagy kár, hogy AMD-nél a turbó nem ér szart sem.
-
-
daredar562
tag
Sziasztok, megtaláltam a megoldást a problémámra, hogy ha manualban állítok feszt a procin hogy mért blokkolta be a turbo clock-ot ...a megoldás az , hogy ha belenyúlok a multipiler/ voltage menübe, akkor alapból kikapcsolta az APM-et auto-ról... beraktam enabled-re, és megy is a turbo clock manual ban
-
Apollo_21
addikt
-
stratova
veterán
válasz
ittakary #14451 üzenetére
Az az alaplap érdemi tuningra alkalmatlan. Már 2 modulos APU-t se nagyon raknék bele. Ennek az oldalnak már rég benne kellene lennie az első hozzászólásban itt és az FX topikban is (linkeltem már párszor).
Nincs még rajta FM2+, de látszik hogy a GA-F2A55M-DS2-höz hasonlóan csak 3+2-es VRM-et kapott a GA-F2A88XM-DS2. DS2 = belépő alaplap.
Goose-T fórumtárs még A10-5700-zal (65 W TDP) is pórul járt 3+1-es hűtőborda nélküli A75M-ITX lapban, amit 4+2-es A85X-ITX-re cserélve megszűntek a gondok. -
-
válasz
TaylorXIII #14450 üzenetére
212 Evo
Tökéletesen hűvösen tartja, de pontos hőmérsékletet nem tudok mondani, mert a CoreTemp 36°C-ot ír, az EasyTune 49-et, az AIDA meg valami harmadik értéket. A lényeg, hogy biztos nem termal throttling.. HACSAK a sapka alatt nincs elbaszcsizva a gyári pasztázás.Amúgy más terhelés alatt, pl SolidWorks renderelés, vagy AIDA64 stabilitásteszt (tehát nem Prime / Intel Burn Test / LinX) alatt nincs baj
Szerintem hagyni fogom a fenébe. Játék alatt úgysem kap 100% terhelést, amit rendelek az lefut. Szóval amire kell, arra stabil
Kit érdekel, hogy nem fut a Prime?!
-
válasz
TaylorXIII #14448 üzenetére
Az előbb DISABLED mindennel (AMD CoolnQuiet, C6, stb...) próbáltam. Akkor is ugyanaz lett a vége. Drop.
Most kivételesen nem én leszek a béna, hanem tényleg a lap valamit nagyon mókol a háttérben
-
TaylorXIII
őstag
válasz
ittakary #14447 üzenetére
Miért szar alap mert nem tudod rendesen használni? Remélem az alaplapok nem azért szoktak szarozva lenni mert a tulaj nem jön rá mit kell vele csinálni. LLC-t én sajnos a manualben nem látom gigabytenál de esetleg csinálhatnál róla képet biosban. De én azt olvastam azt elég auton hagyni. Az APM-et a CPB-t lődd ki mert utóbbi elvileg a turbó amit tuningnál szintén ki kell lőni. Ezután már csak a cpu clok ratioval kell húznod a procit meg ha kell neki több fesz akkor adsz neki. Igaz jobb tápellátású a másik lap ahogy írtad is de drágább is. Ezzel is jól kell mennie a dolgoknak.
-
Most nézegetve az alaplapokat sok kérdésem felmerült... de a témához kapcsolódóan:
Az, hogy ezen az alaplapon több bütyök van a CPU körül (kondenzátor, meg fekete kocka, ami fingom sincs mi), az kb azt jelenti, hogy fejlettebb, megbízhatóbb tápellátása van? Szerk: igen, eggyel több fázis van. 5 helyett 6.
Én lapom: [link]
Másik lap: [link]
Amúgy azért fasza, hogy most jövök rá, hogy szar a lap, hogy lejárt a 3 nap
Kölcsön FM2-es lapot fix, hogy senkitől nem fogok kapni, mert kb mint a fehér holló.
-
válasz
ittakary #14444 üzenetére
Nem bírtam ki holnapig, most ki is próbáltam: a CTG-m is (ami soha életében nem cicergett, semmi baja nem volt stb) is ugyanazt a cicergést produkálta, mint a VX450em.
Szóval a lap, valamit nagyon ügyködik a feszültségekkel, és a tápokból ezt a zajt hozza ki. Nagyon gyanús, hogy az LLC lesz a ludas.
Ugye a lapom: F2A88XM-DS2 . 4 opcióm van az LLC állítására: Extreme, Medium, Low, Standard (lehet van High is, fingom sincs, nem is számít igazán)Extreme fokozaton: szinte rögtön jön a drop, pár másodperccel Prime indítása után
Low fokozaton kb 20-30 másodperc a dropigNagyon kellene nekem egy OFF gomb ide, mert ez az oka mindennek. Még arra is hajlok, hogy lapcsere legyen belőle, mert k.va zavaró, hogy nem tudok tuningolni, mert visszalövi az órajeleimet ez a szar.
-
Bármennyi feszt adok a CPUnak, a NB-nek, pár mp után mindenképpen droppol a feszből és az órajelből is.
Ez az LLC lesz? Load Line Calibration vagy mi a töcs. AUTO-n van hagyva, de szerintem ez az ami ellehetetleníti a tuningomat.
Nézem fogyimérőn is: 130W teljes terhelésen, de amikor elkezd ciceregni a táp (Corsair VX450 szóval bírni fogja
), akkor van az hogy visszavett 115-120W körülre és az órajel és a fesz is drop
-
Én feltennék egy amatőr kérdést:
Hogyan tuningoljunk Richland APU-t?
Egyelőre csak CPU órajelről lenne szó
Azért kezdett most érdekelni, mert ma került fel egy Cooler Master 212 Evo CPU hűtő a 6800K-ra... azt kell mondjam hihetetlenül jó
Silent profilra lőttem be, és még így is gyönyörűen hangtalanul lehűti... fordulat is 1000 alatt marad végig szóval 0 zajjal üzemel most a gépem (HDD a leghangosabb)
Szóval elméletileg nincs a tuningnak akadálya.
-
daredar562
tag
válasz
Apollo_21 #14421 üzenetére
a 4.2 ghz-t próbáltam ... de nem ment, habár volt elég problémám mostanában a lappal, biost frissítettem, és sajna befagyogatott biosba , így feltettem a bétát ( L1.95) utánna azt ami volt 1.9, de utánna fagyogatott az is ..DE miután kikapcsoltam h a biosban ne adjon hangokat menü léptetésnél, azóta nem fagy a bios, de ez a manual problémám megvolt még a frissítések előtt is . este majd megpróbálom a 4 ghz-t vagy a 4.1et, csak ugye alap hűtőm van, ahogy említetted alu+kávédaráló
-
Dany007
veterán
válasz
katt777 #14433 üzenetére
Jóvanna, nyugi már.
Én csak hoztam egy példát a 4,5-tel. De mondom, nekem egy Deepcool loszarakármi nevű mezei hűtőm van. Semmi extra. Egy komolyabb léghűtővel talán lehetne tartani a 4,8-at egy jobb deszkában.De hogy a fő kérdésre is válaszoljak, szerintem semmi értelme az ilyesfajta játszadozásnak. És nem csak a pénz miatt, de az is benne van. Ugye egy komolyabb hűtőt már nem úszik meg az ember 10-15k alatt, de lehet keveset mondtam.
Ha ezt ugye hozzáadod a proci árához már ki is jön egy erősebb. A tuninggal elért eredmény meg számomra csak olyan kényszermegoldás. Többet fogyaszt pl a gép eleve. Nem arányos a teljesítménynövekedés sem. De ha már komolyabb hűtő kell hozzá akkor semmi értelme. -
katt777
félisten
válasz
diablo1984 #14431 üzenetére
Hát, 2 éve biztosan van, ami ugye, a magyar nyelv szabályai szerint, indokolttá teszi a többes szám használatát.
Szaby59: Az azért kérdéses, mivel hűti azt az 5GHz-es 5800K-t, nincs-e túlfeszelve, ami rendkívül lekorlátozza az élettartamát.
Szerintem pl. eleve kevés az 5800K alap órajele, de még a 6800K-é is az lehet egy felső-középkategóriás VGA mellett, főleg multiban.Dany007: A "léghűtés" hol kerülte el a figyelmedet? Egy vízhűtés árából az ember már vehet erős procit is (értsd: Intel). A 4.5GHz sem 4.8, ami szignifikáns különbség. A lényeg egyébként továbbra is az, hogy azt a +3-4k-t megéri-e a gyorsabb proci, és szerintem továbbra is igen, ha minden tudásbéli különbséget figyelembe veszünk.
-
Dany007
veterán
válasz
katt777 #14429 üzenetére
Nekem sima léghűtéssel, ráadásul egy alsó-közepes 4 pipe-os toronnyal 4,5Ghz stabil. Hőmérséklet 65 fok fölé nem ment.
Volt itt egy srác aki valami alapabb vízhűtéssel 4,7-en járatja folyamatosan.
Innen kiindulva szvsz a 4,8Ghz komolyabb vízhűtéssel nem lehet probléma. Az 5Ghz már kérdéses persze. -
törölt tag
válasz
katt777 #14429 üzenetére
Ha a Prime95-t kibírja, akkor gyakorlatilag akármit...
Btw. itt valamelyik hírnél is írta egy fórumtárs, hogy 5 GHz-en járatja az 5800k-t."Mindenesetre ha akad itt néhány tucat 5800K tulaj, aki normál körülmények között (azaz semmi extra tuningcuccal, normál léghűtővel) 5GHz körül használja a prociját évek óta, feltétlenül jelentkezzen! "
Tekintve, hogy 2 éves sincs, nehezen...
Az 5 GHz-es teszt léghűtővel volt, és egy normális alaplappal ami tuningnál elvárt.
De egyébként is ki az aki hétköznapi használatra kevesli az alapórajelet ? -
katt777
félisten
válasz
#85552128 #14428 üzenetére
Aha, hétköznapi tuning, egy rakás teljesített stressz-teszttel (nem egy 32MB-os látszat-eredménnyel).
Hagyjuk a hülyeséget, és azt nézzük, hétköznap egy otthoni gépben, stabilan mi hozható ki a prociból, mert annak van értelme, nem az ilyen hű, de mit tudott a proci fél másodpercig, amíg lefagyott a kép (ha nem photoshop). Nyilván persze nem is gondoltad, hogy épeszű felhasználásról beszéltem...
Mindenesetre ha akad itt néhány tucat 5800K tulaj, aki normál körülmények között (azaz semmi extra tuningcuccal, normál léghűtővel) 5GHz körül használja a prociját évek óta, feltétlenül jelentkezzen! -
atti_2010
nagyúr
válasz
katt777 #14426 üzenetére
A Kaveri ára is lemegy ahogy elfogynak a Richland APU-k a raktárakból, 4,8GHz lehet hogy van amelyik 5800K működik de az egekbe feszelve és vízhűtéssel ami egyértelmű hogy nem megoldás, nekem ment 4,5Ghz 1,37V de feljebb nem próbáltam mert csak egy középkategóriás hűtőm van.
-
katt777
félisten
-
törölt tag
Vettem még 4 giga ramot a 6600K mellé. Most 8G van benne, elvileg dual channel módban. Élményindexnél a Windows Aero továbbra is 4,9, játékra szolgáló videokártya pedig továbbra is 6.4. Ezek nem változtak, csak a RAM ugrott fel 7.3-ra.
-
konci79
őstag
válasz
petya2012 #14397 üzenetére
Használd az easy tune 6-ot,én is azzal állítom,és működik.
Smart ,fan 1, advanced,csúszkán beállítgatod magadnak,átlépsz a hw monitorra, fan/temp, ott látod a hőfokot és a fordulatszámot is.
Na itt alul save,és akkor áll át nekem a beállított fordulatra.
Ha nem tetszik állítasz a csúszkán,vissza hw-hoz,újabb mentés.
Amíg jónak nem látod/érzed. -
Apollo_21
addikt
válasz
daredar562 #14419 üzenetére
Az nemjó
Mind1..hanagyon nemmegy a 4ghz 1.4el...akkor 3.8at még megnézheted vele...nb frekit remélem alaphelyzetbe van mostmár
Ha van időd teszeld ki!.
-
petya2012
őstag
képzeljétek el
rámentem erre a 1 st system fan speed control-ra
benyomtam a disabledet és láss csodát máris 1000-el pörög
-
Apollo_21
addikt
válasz
daredar562 #14417 üzenetére
Nem 100% h ez a gond....de a lapunk méretben tér csak el egymástól, ha jól tudom.
Gyári hűtőt cserélném, ha teis a kis alu darabot kaptad a kávédaráló ventivel
Próbát megér..1,4en fix 4re tolni..ha nem bírja még mindíg visszaveheted a feszt...
Tesztelni kell, ha huzamosabb terhelés közben nemtornássza fel magát 60fölé akkor maradhat.Nem lovagolnám nagyon a hullámokat mhz tekintetében
ha ígyis elég az ereje.
-
petya2012
őstag
na mindegy egyenlőre marad így,majd ha nyáron nagyon melegszik,akkor rakok rá mégegy ventit a házra
amúgy van olyan progi amivel lehet szabályozni az alaplapra kötött ventiket??
holnap majd még beszélünk róla,most viszont jó éjt mindenkinek
-
Apollo_21
addikt
válasz
daredar562 #14409 üzenetére
Na akkor mondom énis a "tutit", az a Bios hót ziher h mahinált..vagy elfelejtetted hogy volt beállítva vagy nemtudom de nekem ugyanez a felállás..csak matx a méret..de megyezezik a lap...proci is...
A 750K 1,3V körül kap "alapba" és volt offset is belőve, amitől kb megkapta az 1.375öt....nálam legalábbis így volt; ez majdnem h 100%....
Tessék mindent visszarakni alapra..bios reset stb...és csak ahhoz nyúlj amihez mindenképp kell.
Turbo valszeg azért nemmegy mert kikapcsolta magát mer belelett nyúlva..én így vélem.
1,45meg marhasok...nb frekit lehet ennyire "jól" tolerálja...1,45el sztem már a 4.5is simán meglenne, tedd szépen 1.4re ha ennyire nembízol a lapban..turbot lödd ki...tedd 4ghz-re a procit..és majd a win állítja az órajelet használat függvényében. -
petya2012
őstag
válasz
B.Á.L.!.N.T #14411 üzenetére
a biosban túrkálva is 50 fok volt
(#14414) Bál@
igen a proci volt 50
-
petya2012
őstag
válasz
B.Á.L.!.N.T #14407 üzenetére
nincs benne vga,csak az van ami a prociban van
csak nem tudom,majd ha odakint 35 fok lesz,akkor lehet nem lesz elég az 500 rpm,most 27 fokos az alaplap
(#14406) daredar562
hol van itt a system fan???
-
daredar562
tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #14408 üzenetére
minden default, kivéve a cpu nb freqvency-t ... és egyből lenyomja a turbo clockot :S
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
daredar562 #14406 üzenetére
Hmm azért az érdekes,hogy a cpu worldben a 4ghz-ez 1.35V-ot írnak Neked meg 1.45V van alapból.
Sajnálom,de ebben én nem tudok segíteni. Majd egy nálam tapasztaltabb megmondja a frankót.
-
daredar562
tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #14402 üzenetére
hát belinkelem bios beállításomat ... lefotóztam
Bios -
petya2012
őstag
válasz
B.Á.L.!.N.T #14404 üzenetére
ne hari,csak azért kérdem,mert az előző lapomnál pörgött 1000-el és most félek tőle,hogy nem fog rendesen szellőzni
-
petya2012
őstag
válasz
B.Á.L.!.N.T #14402 üzenetére
nem hiszem el,hogy nem lehet maxon pörgetni???
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
daredar562 #14399 üzenetére
Jaja nézd csak:
http://www.cpu-world.com/CPUs/Bulldozer/AMD-Athlon%20II%20X4%20750K.html
Itt írják a turbóhoz magasabb fesz kell, valszeg te ennél kevesebbet adtál meg nem?
(#14401) petya2012
Csendes üzemmód gondolom. Azt még nem próbáltam. Szerintem még 500-at se fog forogni
-
petya2012
őstag
visszatettem normal-ra-úgy legalább 530-540-el megy
a silent az mit jelent??
(#14400) atti_2010
vmi voltok vannak,meg hőfok jel
először 0.75 voltosra lőttem,akkor 400-al ment a venti
aztán 1.5-ös voltosra,akkor 450-ela max voltbeállítás 2.5 rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen notebookot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest