Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz tailor74 #12660 üzenetére

Hoppá! Köszönöm.

Kicsit meglepő, mert a pontszám nem nagyon nőtt. A maxfps viszont igen. No de az is minimálisat arányaiban.

Most akkor két lehetőség van. Vagy még így is kevés a proci a 280x-hez hogy kihajtsa, vagy ennyire nem számít a proci. Amit mondjuk kétlek.

No, de köszönöm az eredményeket. Sokat segített a döntésben. Mostmár szemezek a 270x-szel is. : )

@ati3x:

Köszönöm a neked is! Mostmár tényleg nyugodtan veszek majd 7870-et vagy 270x-et mert a procilimittől nem kell majd félnem 1080p-ben.
    Egyébként a Mass Effect 3 nekem is fel van írva a listámra. De nem is tudtam, hogy ez is állandó kapcsolatot igényel. No igen azért ez így elég öngól.

Egyébként majd tesztelek én is párat. Lehet, hogy tényleg nincs értelme 4,5-ig felhúzni. Lehet elég lesz neki a 4,2 is. Ott meg lazán megy jóval kisebb feszültségen is. Így a hőmérséklet még kevesebb lesz.
    Tegnap toltam egy kis Farcry2-et 1440-ben medium / max beállításokon és meglepődtem, hogy mindössze 50 fokig ment fel a proci. NFS HP alatt meg azért felment 65 fokig is 4,5Ghz-en 1,5v-on.

Új hozzászólás Aktív témák