Új hozzászólás Aktív témák
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok
Valaki rakta már vissza a tv -jét a dobozába (65C765)
Hogy rajta van a philips hue gradient LED rögzítői + kis doboz?
Be lehet rakni úgy hogy nem b@szom szét a hungarocellt, és nem törik le ...
Köszönöm -
G-Bali
senior tag
Nálam amióta lefrissítettem azóta kétszer kikapcsolt magától(5 napja alatt ez csak az elején fordult elő)bekapcsolás után és mostanában nem írja ki DV és s atmosnál a film elindítása után a sarokba csak A DV -t ,atmost nem.
C765 -V420 -
G-Bali
senior tag
válasz
Celtis #33750 üzenetére
A Tv-hez nincs semmi a AVR-hez meg csak a Media Player van ,úgyhogy szerintem fel is adom .
Úgyan még azért kicseréltem a tv és a AVR között a HDMI-t hátha ,de semmi változás nem történt
Most iszok valamit ,aztán lehet még probálgatom még
vagy hátha jön valaki akinek van jó megfejtése
De azért köszi -
G-Bali
senior tag
válasz
TheMartin03 #33744 üzenetére
GB régios mindennel együtt max 10 perc volt (420)
-
G-Bali
senior tag
válasz
Celtis #33741 üzenetére
Ha jól értem a tv-n ki tudod választani az ARC-ot hang kimenetként.
-Igen ,ilyenkor elmegy a hanga Tv-nAz erősítő mit csinál, kiír valamit?
-Tv Audio-ra van kacsolva,de nem csinál semmi
Az erősítőn a CEC engedélyezve van?
ARV-en a Input Setupnál a TV Audio HDMI(ARC)-ra van állítva.Plusz a VIDEO/HDMI Setupba a HDMI Control be van kapcsolva ,és azon belül is a -Pass Through Source ON -TV Audio Switching ON -power OFF Control All.
Az erősítő ki/bekapcsol a tv-vel együtt?
-Nem
Ha ilyenkor a tv-n a hangerőt próbálod szabályozni történik az erősítőn valami?
-Semmi (de amikor Bekapcsolom külön a AVR-t akkor a TV kiírja hogy Csatlakoztatva a HDMI 1 eARC/ARC-hoz)
Tv-n amikor megnyomom a hangerőgombot akkor "Ez a fajta szerkentyű nem csatlakoztatható.Kérjük válasszon másik hangkimenetei eszközt."
A frissítés (420) nem oldotta meg ,az is lehet hogy Marantz 7009 -t nem szereti a TV -
G-Bali
senior tag
Tudtok segíteni ebben a arc öszekötésben mert nálam nem működik .a tévén (C765) be van állítva cec ,és a kimenet is arc-ra.jelenleg házimozi erősítő marantz 7009 van (az előző LG-n optikával volt összekötve hozzáteszem azzal működik,most )a avr is át van állítva optikairól HDMI -re
Sok mindent próbáltam -
G-Bali
senior tag
válasz
lsebestyen #33571 üzenetére
Én írtam nekik,és hamar jött az email
-
G-Bali
senior tag
Én se merek frissíteni, mert jelenleg nem tapasztalok semmi akadást, így nincs nagy értelem a frissítésnek,nem ? DE!
@HateEternal :Ezt még nem tapasztaltam ... -
G-Bali
senior tag
Nekem is megjött a C765 Péntek délután, de nagyon nem tesztelgettem vele, csak azt a pár film részletet a saját app-al,meg fire Tv 4k max (1gen), Himedia playerrel, de nem volt (vagy én vettem észre ) akadást, egyelőre a Tv saját feltelepített: Nettflix, Max, Disney+, Prime video- val néztem filmeket.
Hozzáteszem, hogy direkt kikapcsoltam a automata frissítést (talán a 135-el jött),mert kíváncsi voltam, hogy így akad- e vagy nem, de mivel nem ezért nem is telepítettem .
De mivel mindenkinek teljesen máshogy viselkedik a tv ugyanolyan fw-vel így Vakon leszek ha jön egy új és sokaknak előjön, illetve eltűnik problémák...
Egy két dolog hirtelen feltűnt ami zavar : -TV műsor csatorna váltás között mintha váltakozna (Fény) a kép és relatív sok idő telik el .-Youtube nem tudtam úgy keresni mint pl LG-nél hogy közbe megy a zene/videó (sárga gomb megnyomással)-Nem találtam benne időzítőt Be/Ki kapcsolást napra lebontva .
Egyenlőre ennyi amit tudok mondani szűk 2-3 óra alatt -
G-Bali
senior tag
Holnap érkezik a C765 .
Mit is kéne megnézném hogy kiderüljön a mostanság fenn álló hibák?Nekem DigiTv optika-koax(hangcsuszás van még)
FireTv 4k Max (1 gen)
-
G-Bali
senior tag
válasz
noblem1983 #32427 üzenetére
Na de árban nem ér +200-t
(persze ha van Léé...) -
G-Bali
senior tag
válasz
TheMartin03 #32401 üzenetére
-
G-Bali
senior tag
válasz
TheMartin03 #32396 üzenetére
Ne tedd ,jobb TV a 765
-
G-Bali
senior tag
válasz
TheMartin03 #32382 üzenetére
Annyiba igen, hogy eddig ez volt a legjobb ár ...
De nyilván ez később csökkenhet, de emelkedhet is ugyebár (Magyarország előre megy....) -
G-Bali
senior tag
65C765 -re rá is csaptam
341.499Ft
(ami el is fogyott már) -
G-Bali
senior tag
55C765 most olcsobb lett aki most akar venni ebben a méretbe ( [Emag] )
-
G-Bali
senior tag
Olcsóbb lett 75C765 link]
-
G-Bali
senior tag
válasz
Pro Koryak #30415 üzenetére
Most a 65C845- nek ment lejjebb az ára [400e-ről ,378e]
-
G-Bali
senior tag
válasz
Pro Koryak #30415 üzenetére
"Épp most néztem emagon a 65C765 oldala megnyitva:
399e Ft"
ez is amúgy 389e volt mert szemegetek vele -
G-Bali
senior tag
Lehet volt kérdés ,de nem találom ...
Alzán van ahol oda van írva hogy "+3 év regisztráció után " és van ahol nincs ...De nem úgy van ,ha ott vasárolsz ,akkor a TCL oldalon 30 napon belül regisztrálsz akkor megkapod a +3 évet ...?!
vagy én néztem be valamit ....
-
G-Bali
senior tag
Na akkor lehet kérni egy kis segítséget,aki még nem tulajdonosa ezeknek (805,845,stb) mit pl én is ,egy olyan támpontot, tesztet,bármi amitől meg lehet tudni hogy Ő bele fog tartozni abba a körbe akinél :
Akad,nem vált Rendes csúszik a hang,és még sorolhatnám azokat a jeleneteket ami a csoportba szó esik már egy jó ideje...
Mert úgy gondolom hogy ha legfrissit a legújabbra (márpedig le fog magától)akkor ott tisztelni és ha fennállnak ezek akkor szerintem nem is lesz jó,mert valakinek jó valakinél nem és ugyan az a tv ,ugyan azzal a FW..
Én 55C845 szeretném megrendelni még ma az eMAG ről ,mert ma még akciós és jár az 5 év garancia is .
Én nem használom a tv saját lejátszóját szinte,
ezért a külső lejátszó dominál (1.gen amazon fire tv stick 4k max , Himedia Q10 pro)
Köszönöm előre is -
G-Bali
senior tag
Amúgy a 55" C 805 és a C 845 között mi különbség van ?
Mert kb egyformának tünik még árban is -
G-Bali
senior tag
Sziasztok
Szemezgettem itt a felhozatalla a C805 és a C845 -el 50-55 "-ban
Kérdésem az lenne hogy lehet e akadás ,vagy bármi ami nem menne ezzel a felhozatallal :Marantz sr7009 -ről ,ami Synology NAS-ról játszok filmeket egy HiMedia Playeren(ezen is kodi) keresztül a TV-re (Ezek a Eltöltött Filmek 50-70Gb)
A Fire tv stick 4k max (szerintem ez még az első gen.) ezen van nekem minden egy helyen : Netflix,MAX,Disney+,Prime Video,Kodi..stb ,a Tv műsor az csak ritkán megy .
+ kérdés hogy ezeken mind pl LG magic remote (Légegér) müködik vagy maga a gyári távja tudja ?(érzékeny a szemem az akadásokra és stb...)
Jelenleg egy LG 55 lf 652v Van amivel maximásilan meg voltam elégedve jó régi már de rendületlenül bírja a napi 16-18 órás müködést ,de kell még egy tv ,es az új lenne a nappaliba ,az LG meg a hálóba .Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest