Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz
koppasz1986 #37285 üzenetére
Én megvettem, valamelyik jutub videóról belőttem egyszer a képet, nem frissítek semmit le is tiltottam. Engem csak az érdekelt, hogy androidos legyen a SmartTube miatt + ncore filmek. Felhasználási szokás szerint veszünk TV-t.
-
koko52
nagyúr
válasz
Pro Koryak #33091 üzenetére
LG-t kell venni, probléma megoldva. Én sem fikáztam a BYD csoportban az autókat, hogy bezzeg a Tesla 30%-al drágábban jobb valamivel. Ár/érték arány a kulcsszó.
-
koko52
nagyúr
válasz
Celtis #33002 üzenetére
A 24p nekem moziban is katasztrófa. Anno valamelyik bosszúállós marhaságot néztük meg gyerekekkel, amikor az "űrkukacok" beléptek a légtérbe és gyors mozgások voltak legszívesebben kijöttem volna annyira bacta a szememet. Egy hányadék, nem tudom miért létezik még egyáltalán.
-
koko52
nagyúr
eMag BF? Aki mazochista...
-
koko52
nagyúr
A nagy magyar blekkfrájdéj. Most annyi mint amennyi nyáron volt. Ügyesen megvolt a jogszabályoknak megfelelően a tartós drága ár. Milyen szépen kartelleztek a boltok:
-
koko52
nagyúr
válasz
freeland0806 #32062 üzenetére
Netflix és társai nagy kammerek a minőségben. Én is tapasztalok néha ilyet. Aztán letöltöm Ncore-ról valódi 4K + Dovi minőségben és tökéletes a kép. Biztos, hogy csalnak a felbontás felskálázással vagy bitrate sűrűséggel. Nem tud szerintem a szerverük egy felkapott sorozatot ennyi nézőt kiszolgálni. Nézd meg fél év múlva amikor a kutya se nézi, jó lesz a kép!
-
koko52
nagyúr
válasz
Icewloxy #31985 üzenetére
Ami emag forgalmazás talán arra vállalnak felelősséget, de ugye az emag egy marketplace vagy árukereső féleség. Minden más román, bulgár, lengyel, kínai (temus-alis szar). Kapsz ottani áfával terméket és itthon nem tudod leírni ha céges. Semmire nem reagálnak, többször is szívtam emiatt, hogy utólag vettem észre az áfa tartamot. Az emag elhajt azzal, hogy nekik nincs közük hozzájuk, nem vállalnak felelősséget. A termék visszaküldésre kapsz egy külföldi címet és 8+ ezerért küld ki lesz valami alapon. Lengyelekkel sem jutottam dűlőre, nem kaptam tőlük normális számlát még közösségi adószámmal sem. Valamint van egy román bútorról számlám is 105k-ról amit nem kaptam meg és ki sem fizettem. Szállítás alatt van 2 éve (semaday).
Aki ilyen ilyen helyen akar több 100K-ért TV-t, hát rajta. -
koko52
nagyúr
válasz
Tomix24 #31785 üzenetére
Aki egyszer miniLED vagy OLED-et vesz az biztosan nem megy lejjebb. Óriási a különbség. És nem csak egymás mellett, mint a boltban, hanem konkrétan ha ránézel vendégségben egy hagyományos QLED vagy LED-re, nem érted hogy mi baja a TV-nek, miért ilyen fakó, élettelen a kép.
-
koko52
nagyúr
válasz
koko52 #30364 üzenetére
Két hét után 75C805 tapasztalat: Netflix és PC-ről (4K, HDR, DolbyVision) lejátszott filmek tökéletesek, akadás nincs (mozis röcögés alap sajnos a fos 24FPS miatt, mint a moziban), hang csúszás nincs. 120Hz/4K képátvitel szépen működik. Játékok PC-ről átjátszva szépen futnak , freesync teszi a dolgát. Smartube telepítve, kb 3 perc volt a művelet, gyerekek imádják, hogy végre nem kell a politikai moslékot meg a zöldmanót végighallgatni kétpercenként 2x. Google Play-ből eddig minden települt és szépen fut. Kontrollert azonnal felismerte, hibátlanúl működik. A TV eddig 10/10
. Tv csatornám nincs és hangot is házi-mozi adja, azokról nem tudok írni.
-
koko52
nagyúr
válasz
sakeee1982 #30622 üzenetére
A c845-ben van.
-
koko52
nagyúr
Tegnap volt időm és segítségem felrakni a helyére a 75c805-öt, Samsung alap LED-ed váltotta. Hát leesett az állam. PC-ről kapja a képet, először megijedtem mert volt egy fél másodperces kép késés a monitorhoz képest, de amikor átállítottam (valamiért 30 Hz-t) 4K120Hz-re megszűnt. Egy kis játék volt rajta meg pár tesztvideó, vaj sima volt minden és gyönyörű, 1-2 hét múlva bővebben nyilatkozom.
Szerk: asszony véleménye: hm, ez is képet ad mint az előző, mit kell nézni rajta? Ja már látom, olyanok lettek a filmek mint a videójáték.
-
koko52
nagyúr
válasz
nicu71 #30153 üzenetére
845 nem ér meg +70k-t a 805-höz képest (szerintem). Kijelző tesztet néztem, észrevehetetlen/mérhetetlen a különbség, amiben jobb az a hang, ami meg egy ekkora TV-nél irreleváns, mert ember nem létezik aki nem külön hangkeltőt használ. Hardver/szoftver ugyan az.
TV-t gari időig használok. Sajnos rossz tapasztalatok miatt. Ez most 5 évet jelent TCL-nél.
Samsungom 3 év gari után 2 hónapra alaplap hibás lett (100k), LG 3 év gari után led panel hibás (kuka), Samsung 4 év gari után 5-6 hónapra alaplap hibás (80k). -
koko52
nagyúr
Sziasztok! TCL 75" c805 vagy c845? Megéri a +70K-t? A képminőség ahogy látom kb egyforma, szoftveresen jobb a c845? Ha most veszek tuti X2-es modellt kapok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik
- Fujifilm X
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged