Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
Qtya123 #31217 üzenetére
Most találtam rá erre a hsz-edre, gyorsan rá is toltam a videokat a Zidoo-ra. Egyetlen egy jelenet akad, amikor a Dune részletben Rebecca megy a sorban állok felé. Az összes többi teljesen smooth, akárhányszor is játszom le. Az említett viszont mindig rossz, mindig pontosan ugyan akkor és ugyan ott. Úgyhogy lejátszottam PC-n is, ott viszont vaj sima ergo magának a videonak (tömörítésnek) semmi köze az akadáshoz. Nem tudom mi dönti el, hogy mi akad vagy éppen mi nem, mert mint írtam az összes többi jelenet teljesen hibátlan nálam.
-
BlueSteel
tag
válasz
Qtya123 #31217 üzenetére
Köszi, hogy leírtad a tapasztalataid. Ezt a bezárom a Kodit -> újraindítom és minden oké módszert sajnos meg tudom cáfolni. Nem segít semmit.
Viszont észrevettem egy másik jelenséget: én ugye csak gyorsindításban kapcsolom ki-be a TV-t. Egy bizonyos idő elteltével (vagy valamelyik alkalmazás háttérben futásának köszönhetően, fogalmam sincs) minden jobban elkezd akadni. Gyári Google TV-n belül a sima SDR film is KODI-n, youtube-on a 4k 60fps videók is. Ezt követően ha teljesen kikapcsolom és újraindítom a TV-t, jobb a helyzet, nem akad a youtube és a filmeken is normalizálódik a helyzet...
Sajnos DoVI, nagyobb/neccesebb HDR tartalmaknál semmi sem oldja meg az akadozás problémát, csak a FireTV-n való lejátszás minimalizálja (ott sem mindig tökéletes, ahogy korábban már Celtis és én is beszéltünk róla, hiába külső médialejátszó!)
-
joydrv
aktív tag
válasz
Qtya123 #31217 üzenetére
A tv-n is meg a média boxon is a kodival próbáltad, ha jól értettem. Az újabb - 21 omega - kodival gyakorta jelentkezik ez, valszeg pufferelési probléma. Kodi/beállítások/gyorsítótárazás - emelj az alapértékeken. puffer -128 MB / adaptiv olvasás / adatcsomag 512 KB.
Nézd meg utána javult-e a vidók lejátszása- -
mrmft
senior tag
válasz
Qtya123 #31217 üzenetére
C745 (ugyanaz az plattform mint neked) kodi-20240930-777b9625-master-armeabi-v7a nem akad a linkelt video.
@#31218 Celtis
Akkor probald meg, lehet segit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- OLED monitor topik
- Xbox Series X|S
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Windows Insider Program
- Reklámblokkolók topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest