Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueSteel
tag
válasz
freeland0806 #33783 üzenetére
Van amin segít, van ahol egyaltalan nem. Sajnos a nagyon akadozós tartalmak ugyanugy akadozni fognak. En csak emiatt vettem egy FireTV 4k max 2nd gen-t. Az elozoleg irt filmet amazon prime-rol streamelve neztem, vegig akadt, hiaba mukodik egyebkent az auto framerate (AFR) a stickkel. Innen is látszik hogy ezt a fajta akadást valami más okozza.
-
DeadmaN89
csendes tag
válasz
Én minden de tényleg minden javaslatot kipróbáltam amit itt vagy nemzetközi fórumokon leírtak, legfrissebb 420-as softwaren vagyok, fejlesztői beállításokban is mókoltam stb. Ami akad (Nekem Netflix prémium de ott sem minden tartalom) az akkor is akad ha külső eszközzel Netflixezek, pontosan ugyan úgy, hiába lockolom bármilyen FPS-re. Nekem az itt linkelt tesztfilm részletek pl. Vérapós jelenet nem akadnak. A beszerzett Kinhank G1 boxot el is adom, nekem nem ad hozzá semmit.
-
freeland0806
tag
válasz
Józan paraszt ésszel azt gondolom szoftveres hiszen ha a hardver lenne tré akkor játéknál is akadna de egyáltalán nem akad teljesen fluid. Itt valami beállítás hiányzik a TCL részéről ami megoldhatná, ha rá lehetne erőszakolni a VRR-t úgy, hogy nem csak Xboxal az pl szerintem megoldás lenne. Mert itt mintha az fps zuhanna be mintha ingadozna, nem tudná lekövetni rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest