- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
bence188 #30251 üzenetére
Használj rövid USB hosszabítót!
Nekem egy akkora van, ami épp lér a tv aljáig,így semmi gond vele. Kényelmes használni.Sajnos a hosszú USB kábel okozhat hibákat.
Illetve akadhat olyan HDD ami akkora áramot akar felvenni induláskor ,hogy a tv USB nem szereti. Bár nekem a TCL C835 -azt is meghajtja ,amit egy régebbi Samu tv már nem.
Szóval USB2 és USB2 sem minden esetben ugyanaz. -
Celtis
veterán
-
rumkola
nagyúr
válasz
bence188 #30251 üzenetére
Megosztod a PC-n a filmek könytárát és a TV gyári lejátszójával (media player) a megosztott eszköznél (shared device) elindítod és nézed.
Amikor elsőre belépsz oda, a TV szépen megmutatja mit kell tenmned hogy ez működjön.
Vagy használj SSD-t vagy jobb minőségű USB kábelt. -
Cartmenn
aktív tag
válasz
bence188 #28548 üzenetére
Nekem is optikán megy a hang -----a kimenetnél optikára van állítva,de ekkor nincs TV hangerő szabályozás -----ha az autómatára rakom csak 2.0 megy csak az erősítőbe valamiért,de itt van hangerő a TVnek ----ha a mélynyomóra állítom akkor átmegy/van 5.1 ,meg TV hangerő is ,de a tv hangerőt ekkor legalább 1re kell rakni ,mert 0-án nem lesz hang az erősítőbe ,azt is lenémítja
és a netflix nálam hibátlan hangban
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged