Hirdetés
- OLED TV topic
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Mini PC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cocos 2.
csendes tag
válasz
dro0py
üzenetére
Szerintem ez soha nem fog kiderülni. Nálam a 65c805-nél Samsung soundbarral, ha a külső tv boxot előbb bekapcsolom mint a tv-t, akkor van hang. Ha a tv készülék már megy, és utána kapcsolom a boxot, akkor nincs hang. Ki kell kapcsolni a tv-t, és újra be, akkor már jó lesz a hang. De ez csak az első indításkor van. Ha már van hang és utána a ki-be kapcsolom a boxot, akkor is jó. Már nem is idegesítem magam rajta. Próbálom megtanulni az új rutint, hogy flottul menjen minden.
-
Cartmenn
aktív tag
-
mazsi70
őstag
válasz
dro0py
üzenetére
Végül nem vártam az Emagra, a 2.5 hete rendelt tv-t még ma sem (!) hozták ki budapesti címre, megvettem az Euronicsban.
Nekem is volt egy köröm az Emaggal visszaküldés vonalon ,mert gyári hibás volt ( szerintem újracsomagolt ) a TV .
Inkább megvettem személyesen az Euronicsban .Még az üzletben kibontattam ,átnéztük ,minden rendben volt .
Igaz buktam 20 ezer forintot és az öt év garit ,de nagyon elpattant az agyam a "kommunikációjuk"
miatt .Én a tv saját lejátszójával nézem a külső HDD-n lévő HDR-DV filmeket .Gond nélkül viszi .
-
BlueSteel
tag
válasz
dro0py
üzenetére
Az első kérdésedre tudok csak válaszolni: "nem normális". Ez két dolgot jelenthet - már ha a Kodi 21.0 verzióval játszod le - vagy nem igazi Dolby Vision, vagy olyan DV kódolás, amit a TV nem tud hardveresen dekódolni, így a fájlt a Kodi HDR10-ként kezeli. A Kodi settings-ben beállítható, hogy ilyenkor csak a DV kódolást válassza (a HDR10 kikapcsolható), ennek eredménye vagy az lesz, hogy szürke sávokat látsz alul-felül, vagy fekete lesz a kép - nem fogja tudni lejátszani.
-
Endor
csendes tag
Az Android önmagában nem lassú, de a Youtube-ra kell várni néhány másodpercet (azonnal reagál, de lassan tölt be) az EP640-nél, ez nálam határeset, a Netflix, HBO GO elfogadható, de gyorsnak nem mondanám. Ami engem igazán zavar az a web böngésző lassúsága (Puffin browsert töltöttem le). A Kodi viszont elég gyors. Xaomi Mi Box-szal nincs tapasztalatom, de lehet, hogy annál egy kicsit lassúbb lesz a tv.
-
Endor
csendes tag
Simán felmegy és működik a Kodi ezeken.
Pont pár hozzászólással ezelőtt írtam, hogy ugyanaz az EP640, mint a 660, csak a 660-asnak igényesebb a kialakítása, mert műanyag helyett szép fém kerete van. Meg +2W-tal nagyobb teljesítményűek a hangszórói (8 helyett 10W-osak).
Nincs a megadott Samsung-gal és LG-vel tapasztalatom, de pár éve nagyot csalódtam az LG képminőségben a belépő kategóriában, másnap vittem is vissza a tv-t. Az EP640-nek annál a korábbi LG-nél szebb képe van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Diablo IV
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- VGA kibeszélő offtopik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
miatt .

Vhiktor