Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
Black Friday https://varrogepcentrum.hu/ 11.20-22-ig
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
csendes tag
Aki a lidlbe fúrót vagy airfryert szeretne, siessen, mert roham volt Nyíregyházán is érte
Személyesen: Nyíregyháza ///// Csomagküldés: Foxpost,Packeta,Easybox,MPL
-
DaVE-1
aktív tag
Nézegetem az amazon.de árait. hát ez sem olyan már mint régen...sok terméknél tök megörül az ember hogy -33% felmegyek az arukeresőre azt itthon is megkapon annyiért...
-
warcat
veterán
válasz DaVE-1 #43505 üzenetére
Ha jól emlékszem jeleztem, hogy ez már tavaly sem volt az igazi és ne várj csodát
Majdnem két héten át akció az nem akció.15€ mobilappos kupont két fiókon elhasználva azért vettem ezt-azt, amúgy meg a 39€ feletti ingyenes Mo.-ra szállítás is segít valamit. Vettem Kindlet mert az mindig elfér pluszban a családban, meg a jóval 10k feletti kilós szaloncukor helyett lesz csokigolyó karácsonykor.
EA: It's in the crate!
-
Alg
veterán
Amazon BF jellemző gyakorlat, Zwilling Fresh&Save pakk, figyelgettem egy ideje:
Kb. két hete: 125EUR-ról leárazva 100ra
BF előtt: vissza az eredeti 125EUR-ra
BF: eredeti ár megemelve 150re, hatalmas leárazás 100ra...Kb. a többi termékkel is ugyanez van aminek ismertem az árait korábban...
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
BiP
nagyúr
válasz kristoph08 #43509 üzenetére
Én is a kis retro cuccra utaztam volna, de inkább meg se próbáltam.
Valószínűleg az ára tükrözi a minőségét is. (csupán kvarcjáték helyett gondoltam, azok ára az egekben) -
kano
nagyúr
Itt regisztrálhat van árdiagram is? Vagy hogyan lehet megnézni, hogy mennyi volt a legalacsonyabb ára a múltban?
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Megvan, köszi! Csak előbb kérdeztem minthogy megnéztem volna.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
dse
tag
a Tömő-Leonardo kicsi Lidlben is volt nemrég egy raklap airfryer
remélünk mindig, elfeledve, hogy születésünk idején senki sem állította, hogy igazságos világba érkezünk
-
Egon
nagyúr
válasz sirály69 #43514 üzenetére
Volt hasonlónk, amikor relatíve kicsi volt a nagyobbik gyerek (neki vettük), úgy 14-15 éve vettünk egy ilyesmit, de már akkor is 5K volt...
A gyerek helyett leginkább én játszottam vele... Volt vagy 50 játék benne, azok közül 2-3 élvezetes is akadt. Szerintem ennyit megér."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
sasa134
addikt
Sziasztok, Lenovo ThinkPad akciót látott vki valamerre?
Avanti Roma
-
riki
senior tag
Sziasztok.
Szerintem ez nem egy rossz ajánlat : [link] Aki ,normál monitort keres. -
őstag
Holnap várható valami? Vagy engedjük el a BF témát.
-
Egon
nagyúr
válasz Because #43522 üzenetére
Ezek nem licenszelt cuccok szoktak lenni, pontosabban (számomra) tök ismeretlen játékok voltak, de ahogy írtam, volt 1-2 jobb közöttük.
Btw közben eszembe jutott, hogy amit anno vettünk, elég hamar (2-3 év alatt) bedöglött (se kép se hang jelenséggel), szóval nem hiszem hogy a tartósság mintgapéldányai.
Jah, és szerintem már elkapkodták, legalábbis a János utcai Lidl-ben csak a hűlt helye volt ma késő délután (más is írta, hogy így járt)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
kukac7
tag
aqua 11. 22 - 12. 02
[ Szerkesztve ]
-
Bagoly01
senior tag
Hát eddig 0 amit láttam. Jobb is talán....
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. -
DaVE-1
aktív tag
Használ valaki ilyen [Laica Vízszűrő kancsót] ? Jó ez megéri-e érdemes-e ilyet venni?
"Érezhetően" jobb-e lesz -e a csapvíz stb?[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz DaVE-1 #43534 üzenetére
Láthatod a többi Laica termék értékelésénél, hogy nagyon sokak szerint javít a víz ízén. Ugyanakkor én is próbáltam, de nekem nem jött be. Később vettem egy Aquaphor Modern szűrőt, de nekem az se váltotta meg a világot. Most egy Aquaphor Crystalt használok már ~ fél éve, és ez végre olyan minőségű ivóvizet állít elő, aminek számomra is megfelelő íze van.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
MuMa012
tag
-
-Nemtom-
őstag
LG is szépen felnyomta az árakat ma reggelre 3-5%-al, eddig 10% volt mindente, most 15% lenne...
-
ErAron
csendes tag
Xiaomi bolt:
https://mstore.hu/black-friday-2024 [link] -
Azie
őstag
válasz proradeon #43535 üzenetére
a vízszűrős kancsó nagy hátránya, ha nem használod napi szinten (2-3-4 full átfolyás per nap), akkor berohad/penészes lesz a szűrő. plusz ugye ha 4 adaggal iszol egy hónapban, akkor nem annyira megérős az 1500as szűrő havonta.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
becenevem
aktív tag
válasz ErAron #43542 üzenetére
[link]
IMILAB EC6 Dual (CMSXJ68A)
Vennék ilyet, követem az árát alkalmazással. Mindig is 30ezer volt a legjobb ár kb. fél éve. Ha BF árat akar, legyen 15ezer. Amúgy így vicces.Mutatom a példád, múlt péntekről. (Pont a dátum nem éles, de látható én mennyiért vettem 100 helyett.)
[link][ Szerkesztve ]
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
kano
nagyúr
Nekünk éppen ezért jött be az Aquaphor Moderna. Kolléga álltam említett Crystal is jó lehet.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
BestBuy - akciók, leárazások, kedvezmények topic nyílt!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Tőzsde és gazdaság
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LED világítás a lakásban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest