- Azonnali fotós kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueSteel
tag
válasz
Vhiktor #28627 üzenetére
Én hosszas tesztelések után visszatettem img-ből a v098-at. A korábban tapasztalt hibák egy része megszűnt. Ami maradt:
- sharpness bug (már 1-es értéken is túlélesít mindent, kb 40-es értéknek tűnik, nem lehet használni)
- a 4k 144 hz-et nem tudja a tv, game barbol sem, csak a 120 hz-et (NVIDIA kártya), csak egy CRU hackkel lehet megoldani
- a local dimming a v028-hoz kepest érzésre nekem rosszabbnak tűnt anno, ezt már nem tudom biztosra kijelenteni, mivel a v028-al többé nem lehet összehasonlítani
- HDMI 2.1-es bemeneten időnként elveszíti a kapcsolatot a PC-vel, csak ki-és bekapcs segít (ez lehet hogy win11 vagy saját beállítás hiba, nem tudom, én sokat használom monitorként igy nálam előfordul)A mozgásmegjelenítés kikapcsolt deblur, dejudder mellett a gyari lejátszón stabil. TV adással csak tarr mobiltv-vel teszteltem, nekem nem volt problémám vele.
Szerintem érdemes azt is megemlíteni, hogy a TV gyári lejátszója nem tudja lejátszani a Dolby Vision filmeket. Ez például érthetetlen számomra, hiszen ezzel reklámozzák a TV-t. Kodi 21 vagy Vimu kell hozzá.
Vhiktor, még egy érdekes dolog, lehet hogy ez a Mini LED tv-k "feature"-je, de a hirtelen sotetbol fenyes jelenetre valtas eseten a local dimming miatt van egy villanás. Lehet, hogy akinek nem érzékeny a szeme, az nem veszi észre, engem zavar. Nem tudom hogy van-e rá terminus, én local dimming lag-nak kereszteltem el. Firmware-enként változott ennek a késleltetése, a v098-on nem rossz, de bőven érzékelhető. A v028-bol erre sem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hegesztés topic
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Bluetooth hangszórók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest