- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueSteel
tag
válasz
nicu71 #28963 üzenetére
Nem hiszem el, komolyan, ezt a TV-t. Az összes firmware-t kipróbáltam már. Volt olyan (mint most a v135-nél), hogy rátelepítettem a v098-ra és a local dimming lag (hirtelen felvillanás sötét jelenetről világosra váltáskor) sokkal jobb lett, már nem zavart egyáltalán. Az akadozás sem volt KODI-n. Egyéb okok miatt (pl. a fényerő szabályzás nem működött rendesen) csináltam egy reset all/reset shop-ot, és azóta minden szar. Akad minden, KODI-n is, gyári lejátszó az teljesen felejtős, akkora hulladék. És ez a felvillanásos jelenség is ugyanolyan mint volt. Nevetséges az egész már, tényleg. v127-tel, v101-el is ez volt. Nem egy konkrét fájlnál, hanem egy tucat különbözőnél, nem lehet azt mondani, hogy csak egy a hibás.
És van egy 4k firetv max-om, amit csak az akadások miatt vettem meg, az a durva, hogy ez a bizonyos 4k fájl, ami nicu71-nek nem akad, még azon is akadt. Amúgy meg a fire tv hajlamos nem látni, nem frissíteni a helyi hálózaton a filmeket, KODI-n pl. gyakran nem tudom elérni róla, így azzal is küszködöm, nem tökéletes a dolog.
Az elmúlt hónapokban, rengeteg tesztfájlt kipróbáltam, különböző verziókban, ezekből a kardinális jeleneteket, ahol nagyon szembeötlő volt a probléma, kivágtam és lementettem, de van egy, amin különösen lemérhető az akadás mértéke (ez a Dűne 1. részének sima 1080p hdr verziójából van). Megosztom veletek a linket a google drive-ból, kérem, hogy akinek van rá ideje, tesztelje le kikapcsolt mozgásmegjelenítés mellett, a gyári lejátszóval és KODI-val, hogy akad-e (pár másodperces a klip, balról jobbra haladnak a szereplők, illetve Lady Jessica a kép bal oldaláról jobbra) - nekem a v098-at leszámítva az összes firmwaren akad, droppol mint a szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN90DAT) 165CM NEO Q-LED 4K SMART PRÉMIUM ..AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 86 (217 cm) 4K Smart TV Óriási moziélmény, 2 év garival
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest