- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
Emagnál [TCL 55C765] őrült akcióban
-
noblem1983
senior tag
válasz
BlueSteel #31345 üzenetére
Mikor én vettem a Sony A83J-t nekem is előfordultak akadások, szintén a Google rendszerrel van ellátva és nem picit voltam ideges olyan fagyások voltak. Kimerevedett a kép aztán csak a visszajelző led jelezte, hogy bevette a távirányító parancsát, legyek türelmes. Egy 450k-s tv ilyet csinál arra azért nem számítottam. Aztán türelmes voltam, szépen jöttek a frissítések és azóta nem igazán tapasztalok ilyeneket. A tv lejátszóját pl sose használtam, egyből vettem egy Zidoo Z9X-et+Serviio is nagyon jó.
Várom, hogy legyen egy C765-ösöm is aztán meglátom mit alkottak vele. -
noblem1983
senior tag
Én is be tudnám szerezni szolgáltatótól jó áron az 55 C805öt de az ördög ott bujkál bennem, hogy legyek türelmes mert talán lesz jó áron C765 is és megéri kivárni. Szobát gondolatban átvariáltam, hogy elférjen az 55-ös is
-
noblem1983
senior tag
válasz
AxBattler #31009 üzenetére
Nekem is 50"-os férne el a szobába, mellécsapnám a PS5-öt aztán mehetne a játszadozás. De ha TCL nem tud normális áron adni ekkora méretben "gamer Tv-t"akkor ha morgás lesz miatta akkor is 48"-os oled lesz. Soha nem volt TCL Tv-m de a miniledes vonal miatt kíváncsivá tett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest