Hirdetés
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Van egy DS115j-m, ezt szeretném HD Sentinel-el monitorozni ami néha sikerül is.
Hogy tudok root-ként belépni SSH-n?
Vagy hol tudom megnézni, átírni, törölni a jelszót? Mert nem tudom mi az. Jelszó nélkül (user: root, pass: )nem enged be.
Vagy hogy tudom NAS formázás nélkül nulláról újra kezdeni az egészet.Amiért kérdezem.
Ezen leírás alapján csináltam.Putty-ból, adminként belépve kiír valamit, google alapján nincs engedélyezve a NAS-on a home "valami" (felhasználóként külön könyvtárakat hoz létre, nem vagyok otthon nem tudom megnézni mit ír ki pontosan) ezt engedélyeztem a NAS-on, megcsináltam a leírás szerint, Sentinelben hozzá adtam a NAS-t, működött, a legközelebb bekapcsolásig. Nem jelent meg a HDD.
A topicban keresgélve találtam hogy adminként sudo -i parancs után rootként tudok belépni.
Beléptem, megint megcsináltam a leírás szerinti Sentinel riport mentést, Sentinelben hozzá adtam a NAS-t, működött, a legközelebb bekapcsolásig. Nem jelent meg a HDD. Gondoltam másnap megkérdezem itt hogy mit csináljak, de bekapcsoláskor megjelent a NAS, következő nap már megint nem.
A vicces az hogy a File Station-ben nem látom azt a könyvtárat amit rootként belépve hoztam létre.
Új hozzászólás Aktív témák
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Kutya topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Jó okkal kerülte a felskálázást és a sugárkövetést a Nintendo
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Rendszergazda topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Keresem - Fostex állvány
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 4 Lapok
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest