- CES 2025: prezentálta az NVIDIA az új GeForce-okat
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
e90lci
senior tag
válasz BrandonXXV #41191 üzenetére
Szia
Én úgy olvastam valahol,hogy az UPC-nél 300GB limit van.De lehet,hogy tévedek. -
WaterWave
veterán
PLexnek kint az új verziója lehet majd frissítei:
1.12.2.4929
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Borisz76
veterán
válasz Stanley-B. #41196 üzenetére
Nem tudom biztosan csak elmélkedem.....
Távoli mappát fel lehet csatolni.
És ha ezt a mappát hozzáadjuk a VS- hét talán működik a dolog.File Station / Eszközök / Távoli Csatlakozás vagy Távoli Mappa Telepítése résznél.
Sosem próbáltam ....esetleg működhet.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Stanley-B.
őstag
az sehogyan sem oldható meg, hogy a Video Station-ben egyetlen felületről lássam két NAS filmjeit?
-
gyugyo79
addikt
Aki már leszedte a tracker ellenőrzőző php -t és gondolja az javítsa ezt a részt (115.-116. sor):
if($tracker_statusz=="Success") echo '<td bgcolor="green" align=center>kapcsolodva</td>';
if($tracker_statusz=="unregistered torrent") echo '<td bgcolor="red" align=center>unregistered torrent</td>';Erre:
if($tracker_statusz=="Success") echo '<td bgcolor="green" align=center>kapcsolodva</td>';
else if($tracker_statusz=="unregistered torrent") echo '<td bgcolor="red" align=center>unregistered torrent</td>';
else echo '<td bgcolor="red" align=center>'.$tracker_statusz.'</td>';Ami letölthető abba javítottam.
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Nálatok a magos oldalra lehet visszatölteni rendesen?
Két hibaüzenet látható:
Could not connect to tracker
Tracker gave HTTP response code 0 (No Response)Érdekes, hogy a Kárpátiával semmi gond!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja azt vettem észre, hogy a Synology Nasom nem tölt le torrentről. 240-es UPC net van és nem mennek, vagy ha nagy nehezen elindul 1 vagy 2 letöltés, az sem akar menni 1,2 Mb/s-nél többel, ami azért eléggé nem frankó. Előtte gond nélkül ment minden, szépen töltött lefelé, bár akkor is 8,5 Mb/s-nél többel nem, ami nem tudom mennyire jó ekkora netnél. Mit kéne átnéznem?! Elvileg semmit nem változtattam az eddigieken,mégsem megy a letöltés. A router UPC connect box, az le lett frissítve, az ügyfélszolgálatot hívtam, ők mindent rendben látnak. Speedtest.net értékek jók. Mit tegyek?
-
gyugyo79
addikt
válasz nilrem #41189 üzenetére
Igen az úgy azt eredményezi amit szeretnél.
De Borisz76 ezt körül járta jól bármikor tudsz lesni innen"Amennyiben az első kötetünk SHR fokozottan kell figyelni !
A 2. lemez behelyezésénél két variációnk is van :1. Tároláskezelő / Kötet / Létrehozás / Egyedi / Egyetlen kötet a RAID-en / Alap
Eredménye :
- 1. lemez SHR kötet
- 2. lemez ALAP kötet"[ Szerkesztve ]
-
nilrem
aktív tag
DS 216 Play. Most kerül be második lemez.
Első kötet SHR. Számomra a nagyobb tárhely a fontosabb, adatmentést más eszközre oldom meg.
Jól gondolom ebben az esetben új kötet kell létrehoznom a második lemeznek?Storage Manager -> Create
2. lemeznek ALAP kötetnek kell lennieAz élet a legjobb játék próbáld ki!
-
olajbogyo
aktív tag
-
wolf13
őstag
válasz Borisz76 #41186 üzenetére
A VS-ben mint írtam minden rendben. Csak van egy régebbi készülék, ami csak DNLA szervert kezeli (tehát a VD -ott nem választható opció) , és ott nem láttam a sorozatok mappát.
Most úgy oldottam meg, hogy a Médiaszerver beállásainál kipipáltam az "Integrálja a a Video Station ...."
Így nem olyan szép a dolog (felesleges mappák jelennek meg) de így is megfelel.
Azért köszi.
-
wolf13
őstag
Létrehoztam egy sorozatok mappát, amit a VS szépen kezel. Viszont a DLNA csak 3 mappát lát, a zene, a fotó és a videók.
A File S-be hozzáadtam az engedélyeknél a MediaServert. Még mi egyebet kellene tennem, hogy ez működjön ?
Köszönöm.
-
gyugyo79
addikt
válasz MrCsiT #41178 üzenetére
Ha be van kapcsolva a https -re átirányítás, akkor egy ideje a kliens appok is csak akkor működnek ha be van kapcsolva bennük, hogy https -en csatlakozzon. Amíg nincs addig tudják azt a hibát adni amit írsz.
A PLEX -nél ne használd belső hálózatból tesztre a parancsikont. Csak az NASIP_Cime:32400. Nézd meg elesőbb így mielőtt tovább keresed a hibát.
A Plex könyvtárról nem vettel a jogait gondolom mert csak azt kell írni/olvasni a DSM -ből állíthatók közül.
Én is ki szoktam venni az adminisztrátor csoportból és csak olvasás joga van a többi beállított könyvtárra.[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz claire78 #41177 üzenetére
Az a baj, hogy scriptel csak a filmeket lehet jól törölni a sorozatokat azért nem olyan egyszerű.
A fizikai törlés (rm -el)nem jó mert az az adatbázisból nem törli.
A filmeket egy egyszerű psql -U postgres -d video_metadata -q -c "DELETE FROM video_file WHERE path LIKE '%/sample%';" script is törli az adatbázisból. (ezt nehogy valaki lefuttassa mert simán lehet rossz találat is!!!)
De a sorozatoknál egy a találatok ID -ja alapján egy másik bejegyzést is törölni kellene amit meg egy ilyen script ciklussal azért nem egyszerű megoldani.Ráadásul ahogy letölti a DS rögtön hozzá is adja az adatbázishoz és elindítja a scrapert ha be van állítva ezért a scriptet vagy minden letöltés után futtatjuk egy kis késleltetéssel vagy ha fix időnként fut akkor megint megjelenhet a fals találat (mert ha az nem lenne akkor nem is lenne sokaknak zavaró szerintem).
Ha viszont a Synology beleírná, hogy adott szavakat szó összetételeket be se rakna az adatbázisba/nem keresne le a scraper erről beszélni se kéne
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
Olyannal találkozott már valaki, hogy mobilról a DS Video nem képes a NAS-hoz csatlakozni? (még admin jogú felhasználóval sem.)
Van egy csatlakozó felhasználóm, aminek van joga a DS Video-ra. Ha böngészőben ugyanazon a telón meghívom a DS Video-hoz az alkalmazásportálon beállított alias-t (pl. ha filmecskek lett megadva, akkor ugye https://enyimnas.dyndns.hu/filmecskek a link) és ott gond nélkül be tud lépni a felhasználó.
PC-n is.
Ugyanazon a mobilon fut DS File és egyebek, amik gond nélkül csatlakoznak a NAS-hoz.
A routerben forwardoltam a NAS-ra a Video Station által elvileg használt 5002,5004,65001,9025-9040 portokat.
Mit tehetnék még, hogy képes legyen csatlakozni ez az app?A másik problémám, hogy a Plex csomag fent van a NAS-on. Ma tűnt fel, hogy tagja a user az admin csoportnak, hát szépen testreszabtam a jogosultságokat. Ebből az lett, hogy a NAS-on a Plex-et elindítva (ami egy web app-ot hív meg, azaz, egy új fület nyit a böngészőben) az nem látja a Syno-t "szerver nem található" üzenetet ad. Ennek ellenére, a TV-n ugyanúgy látszik a Plex médiakiszolgáló, és le is játszik filmeket, tehát csak az adminisztrációs panelt vesztettem el.
Ilyen problémába futott már valaki?[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
wolf13
őstag
Köszönöm mindenkinek.
-
gyugyo79
addikt
válasz wolf13 #41171 üzenetére
Feature Requests & Product Improvement Suggestions: DSvideo / Video Station wishlist
Hasznos lenne ha meg lehetne adni kivételeket amikhez nem keres tartalmat. Jelenleg nem lehet. A fenti linken lehet kérni. Minél többen beírják annál nagyobb az esélye.
-
Borisz76
veterán
válasz wolf13 #41171 üzenetére
Törlöd ?
Mod :
Saját módszerem : Lejön az anyag a létrehozott Download mappámba.
Törlöm a sample-t + egyebeket ha van...
Csak a film marad + a hozzá tartozó .nfoA mappa nevét átírom a film eredeti nyelvű címére.
A filmfájlt átnevezem a film magyar címére.
Áthelyezem a végleges könyvtárba.
DS-t használok letöltésre de a seed , akkor is megy tovább.
Mindezt a PC-n csinálom a felcsatolt megosztott mappákban, Total Commanderrel.A pirossal bekeretezett részeket.....
Fent a mappa neve
A film magyar címe
Az eredeti nfoA kék keretben lévő fájlokat a KODI hozza létre, filminfó, borító stb...
A VS-t nem használom, nagyon ritkán alkalmanként esetleg.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
TFerenc07
tag
Sziasztok.
A download stationban hol lehet olyat beállítani, hogy a torrentet ha visszaosztotta akkor törölje a listából?
Pl ha egy torrent 8gb, és visszatöltötte mind a 8gb-ot akkor törölje a listából. -
wolf13
őstag
Szép napot mindenkinek.Visszább olvasva lehet hibáztam, mert feleslegesnek találtam a TV műsorok mappát VS-ba. És most , ha jól értelmeztem a korábbi hsz-eket, akkor oda kellene másolnom a sorozatokat, hogy felismerje?
Ha létrehozom újra a mappát, gondolom be kellene állítanom hozzá ezt-azt , hogy újra úgy működjön, ahogy az eredeti ?Úgy nézem, nem töröltem , csak kivettem a megjelenítésnél a pipát. Ha moddi erre jár , törölhető. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, visszakapcsoltam a dual wan-t, mert helyretették a T-s netet.. Érdekes, hogy még mindig megvan, hogy olyan IP-t ír, amit fogalmam sincs honnan szed. Nem értem, na mindegy.
Véleményem szubjektív...
-
ERPY
őstag
Azt vettem észre az utóbbi időben, hogy mikor akár a Download station, akár a Transmission tölt le torrentet, nagyon megemelkedik a CPU használat. 60-70%-on van végig egyetlen egy torrent esetében. Egy ds116-ról van szó. Nálatok is hasonló a helyzet? Mi lenne 20 torrent esetén? A frissítéseken kívül semmi nem változott már régóta.
-
gyugyo79
addikt
válasz allein #41162 üzenetére
A SMB teljesen másik portot és típusú kommunikációt használ az amin azon keresztül éri el a NAS-t .
Próbáld meg a media szervert leállítani és elindítani. Esetleg leállítás előtt kapcsold még be a DMA kommunikációs naplót. (media szerver->általános->diagnosztika) Hátha ki lehet hámozni valamit, ha nem oldja meg az "újra indítása".
[ Szerkesztve ]
-
allein
addikt
Sziasztok. Milyen beállításokat nézzek át annak érdekében, hogy az upnp elérjem a NAS-on lévő anyagokat. Egyszer csak nem működik, TV sem látja.
Egyik lejátszóm látja smb-n és le is tudom játszani, de a hálóban lévő Dune lejátszómmal, upnp-n szoktam elérni és most minden üres
Csináltam újraindexelést de hiába
Dune lejátszó: források, hálózati lejátszó, itt van samba és upnp, egyik sem működik.
CA lejátszó: network, NASneve(SMB), és itt minden rendben van.
TV sem látja.
Mindez tegnap óta van, amióta az SSH elérést engedélyeztem. Kikapcsoltam, csinálok egy újraindexelést és meglátom mi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz Komi28 #41158 üzenetére
Csináltál egy könyvjelzőt a N -en / vagy használtad az alapot. Kimásoltad a "A csoport RSS címe:" utáni részt biztos a teljeset nem maradt le se az eleje se a vége.
Utána ezt beillesztetted a DS rss hozzáadásánál. Ugyan itt kipipáltad az összes elem letöltését és kiválasztottál egy könyvtárat is . Az oldalon van a könyvjelzőhöz adva torrent is. Ez megjelenik a rss feeds -nél amikor nyomsz egy frissítést csak nem töltődik le vagy meg se jelenik ? -
Borisz76
veterán
Remélem már közelít a véglegeshez.....
Átszerkesztettem és eleve egy újonnan létrehozott , rejtett mappát javaslok benne.
+ a lap alján megint figyelmeztetek.Kontrollt kérnék ! Ha van hiba még benne Jelezzétek !!!!
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
gyugyo79
addikt
válasz Borisz76 #41153 üzenetére
+++ Nagyon kérlek emeld ki, hogy inkább ne a web legyen használva ha lehet. Benne van ebbe a fájlba a egy fn- jelszó. Nagy biztonsági kockázat ha abba van!
Tehát a kérésem, hogy ne így legyen
" Nem kötelező a gyári web mappában létrehozni az új mappát.
Mehet akár a gyökérkönyvtárba is."
Inkább :
A web mappa maximum a kipróbáláshoz legyen használva! Utána a fájlt ne hagyjátok benne! Egy gyökér mappát hozzatok létre és azt használjátok!/ Módosítottam a letölthetőt akkor./
[ Szerkesztve ]
-
-
Borisz76
veterán
-
-
gyugyo79
addikt
válasz Borisz76 #41146 üzenetére
Cseréld meg a
echo '<th align="center">Seeders/Leechers</th>';
-be őket én kicserélem abba ami letölthető. Vagy aecho '<td align=center>'.$leecher_statusz.' / '.$seeder_statusz.'</td>';
ezt erreecho '<td align=center>'.$seeder_statusz.' / '.$leecher_statusz.'</td>';
Majd nézem melyiket választod és arra írom át én is.
Még annyi, hogy a + mappa amit létre van hozva az NE a web -be legyen! Vezérlőpult és új megosztott inkább.
Azért van egy külső mappába mert azt el lehet rejteni + nem elérhető akkor ha a 80-as (szabvány) port használva van másra és ezért be van forwardolva. Sokaknak pld. ez nélkül nem megy le az LE frissítés ezért ha mást nem addig ki van ez nyitva. Jobb nem kisérteni az ördögöt.
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
Eddig nekem sem tűnt fel de hibás a .php fálj
Működik csak nálam valamiért a seeder/leecher listában fordítva vannak a számok.
Vagy a feliratot kellene megcserélni : Leecher / seeder.....
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
válasz allein #41143 üzenetére
Közben elkészültem a bejegyzéssel.
Synology DSM 6 - Unregistered torrent keresése ( Download Station + Ncore )
Kérném a szakikat, hogy ha hibát találtok benne szóljatok, hogy javíthassam !!!
-
WaterWave
veterán
válasz Borisz76 #41139 üzenetére
amit gyugyo csinált módosításként, azt a php-t rakd majd fel, mert ott már kiirja a seedereket is... torrent id szerintem nem fontos
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Borisz76
veterán
válasz gali22 #41138 üzenetére
Szinte biztos, hogy nem a nas hibája a kapcsolat szakadása.
Tudni kellene a netszolgáltatót , a modem - router pontos típusát és megkeresni a hozzá való topikot.Mod.: Kávézom , ébredezek és csinálom a bejegyzést....
[ Szerkesztve ]
-
gali22
újonc
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Van egy DS115J-m. Folyamatosan megy rajta a le- és feltöltés. Éjjszakánként valamiért kiüti az internet modememet és reggelre nincsen internet. Ha reggel lekapcsolom a NAS-t és újraindítom a modemet akkor minden visszaáll a helyére és ezután megy a letöltés is rendesen.
Van esetleg valami ötletetek, hogy ez miért lehet?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Gali22
-
hackeeeee
Jómunkásember
Volt ez a 98 alatti Samba anomália.
Kollégám addig küzdött vele, amíg sikerült megoldani. minden külső szoftver alkalmazása nélkül. A lényeg annyi volt, hogy a régebbi samba protokoll (ha jól emlékszem) már le volt tiltva. A samba.conf-ba kellett engedélyezni a protokollt, és minden működik minden buhera nélkül.
Pontos leírást nem tudok adni, mert nem Én csináltam, de a lényeg az volt, hogy sikerült leegyszerűsítve megoldani.
Véleményem szubjektív...
-
WaterWave
veterán
válasz Borisz76 #41133 üzenetére
Most irtam neki privátot, mert az RSS-t is továbbgondoltam... max elküldd vele a francba
Sör az jár nekiZenelejátszáshoz annyit, hogy tudom valaki lejátszóval szereti lejátszani a tartalmakat, meg vannak a gépen zenéi, de szerintem megkönnyíted az életed egy spotify-al.
Ez Nastól független, és szerintem ott nagyrészben minden fent van, helyet meg nem foglal mert stremeli a zenét...
Prémium csak akkor kell, ha egy másik eszközre akarod kitolni a zenét, de abba se lehet belehalni mert 4 euro / hónap... Én totál meg vagyok vele elégedve nem is kéne más.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Véreshurka
senior tag
Nekem kéne egy olyan zenelejátszó ami külső hálózatról is le tudja játszani a music mappa tartalmát. Eddig ezen kívül csak a Neutront ismerem még ami webdav és ftp stream-et is tud, de elég szörnyű minőségű lesz a zene, pattogást hallok közben mintha lemezjátszóról szólna, de attól jóval hangosabb pattogások ami fülessel nem túl jó, ds audio viszont szépen lejátsza. Tudsz esetleg más alternatívát?
Mr. Janó: valóban ds audio, nem tudom miért a music volt az eszemben. Amúgy sajnos én is értetlenül állok az eset előtt Ma pl hívtak, majd ahogy letettem és zsebreraktam elindult megint , de eddig nem figyeltem meg, hogy ezzel lenne összefüggésben, mondom volt olyan, hogy éjszaka indult el. Nem szoktak nálam csak úgy elindulni alkalmazások De ha senki más nem tapasztalja ezt a hibát akkor lehet nyakon öntöm az alkalmazást egy automatizálóval.
Borisz76: előre is köszi a feldolgozásért
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
WaterWave
veterán
válasz Borisz76 #41131 üzenetére
jó ötlet.. gyugyot meg meghívni egy sörre, mert kurva jó ez a php-ban való torrent kiírás
-
Borisz76
veterán
válasz gyugyo79 #41130 üzenetére
Köszönöm !
Ez volt a gond...igen.
A PHP fájlban a porthoz 22222-t írtam 5001 helyett.
Majd 1 percig töltögette az oldalt.....valamivel több mint 700 torrent fut.
De működik és tényleg ez a lényeg !!!Holnap megpróbálom összehozni egy bejegyzésben , képekkel bőven megfűszerezve....
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz Borisz76 #41129 üzenetére
A porthoz a fájlba nem lehet, hogy 22222 -t írtál ?
$port='5001'; // PORT <--- ide?(most azért 5001-et írtam mert az alapértelmezett.)
Ide azt a portot kell írni ami a DSM vezérlőpult->hálózat-> DSM beállításoknál a HTTPS -nél van.
A 22222 -en te éred el a php -t amit ide beírunk port azon meg a NAS -t próbálja meg elérni a php.
Igazából otthoni használatra a beírandó ip is jó 127.0.0.1 -es ip n hagyva.[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
A hozzászólásokból megpróbáltam összeszedni ami kell az NCore-os Unregistered torrentek webes megjelenítéséhez és nekiálltam megcsinálni. A cél nálam is az oldalról törölt anyagok gyors megtalálása.
Ugyanakkor én csak a belső hálón, a számítógépen szeretném ezeket megnézni.
Külső elérés számomra nem lényeges.1. WebStation telepítése.
2. PHP 5.6 telepítése
3. Létrehozni a gyökérben egy "rejtett" mappát. ( NCore Unregistered Torrent )
4. Virtuális állomás létrehozása ( Portalapú , Http 22222 port, Nginx háttérszerver ,Profil PHP 5.6 )
5. PHP beállítás / szerkesztés / openssl engedélyezése
6. A létrehozott index.php vagy teszt.php fájlt módosítani : Nas IP címét, portszámot , felhasználónevet és hozzá tartozó jelszót beleírni és menteni. Ezt követően másolni a létrehozott mappába.Eddig jutottam.
Böngészőbe beírom a következőt :
NAS IP CÍME:22222/index.phpNálam konkrétan így néz ki :
192.168.2.100:22222/index.phpMegjelenik a fejléc: Download Station Tracker Monitor Beta
Ez után pedig hibaüzenet van alatta miben az 58. sorra hivatkozik :
( Engedélyeztem a PHP hibaüzenetek megjelenítését. )Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:140770FC:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:unknown protocol in /volume1/NCore Unregistered Torrent/index.php on line 58 Warning: file_get_contents(): Failed to enable crypto in /volume1/NCore Unregistered Torrent/index.php on line 58 Warning: file_get_contents(https://192.168.2.100:22222/webapi/auth.cgi?api=SYNO.API.Auth&version=2&method=login&account=******** ******&passwd=***************&otp_code=&session=DownloadStation&format=cookie): failed to open stream: operation failed in /volume1/NCore Unregistered Torrent/index.php on line 58 Login error ->login:
Nevet és jelszót kicsillagoztam.
A bejelentkező névben van egy db " ó " betű ha ez számít....
Próbáltam az UTF-8, az ISO 8859-2 kódolásokat is....sikertelenül....
Próbáltam a gyári WEB mappában létrehozott almappába is pakolni az Index.php-t.
Az sem segített, tehát nem a mappa helye és nevének hossza okozta a gondot.Sajnos valami gubanc van nálam a .php fájlal.
Próbáltam a legelső hozzászólásból másolni, szerkeszteni.
Valamint próbáltam az utólag belinkelt .zip -be tömörített fájlt is ami másnak ment...( ékezet gond miatt ) .Még próbálkozom mert meg akarom csinálni egy újabb bejegyzés formályában.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Véreshurka #41123 üzenetére
"...használ androidon DS Music-ot..."
A DS Music az milyen alkalmazás? A Play Áruház-ban én csak DS Audio-t találtam.
A DS Audio (for Android) egyébként az okostelefonomon nem indul el magától.
... és a többi app sem. Miért is tenné?
"Csak akkor nem csinál ilyet, ha force close-olom magát a progit. Viszont ha csak háttérbe teszem van, hogy random elindul."
Gondolom, ha nem "force close" státuszban van akkor még fut a memóriában. Ergo nem indul el magától, mert már elindult csak időnként előtérbe kerül, de ez gondolom vagy az illető eszköz/op. rendszer hibája vagy időnként valami esemény aktiválja.
[ Szerkesztve ]
-
Sanya
nagyúr
válasz Véreshurka #41123 üzenetére
nekem sokat javult az akkuidőm, ha letöröltem.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
-
gyugyo79
addikt
válasz WaterWave #41122 üzenetére
Ebbe a zip be már a bővített változat van a port-fn-jelszó stb részt azt ki kell tölteni . Ha a notepad ++ használod szerkesztésre jók maradnak az ékezetek 100%.
A Torrent ID helyére raktam a Seeders/Leechers t (Az id akinek kellhet az magának is megoldaná úgyis) ez az amit a DS mint kliens tud éppen nem az ami a valós az oldalon! Tehát ahol 0/0 van ott éppen nem kapott infót a következő tracker frissítésnél változhat.Még egy valakit végig vezetek privátba vagy itt aki cserébe megírja a többieknek
Szerintem ha WaterWave meg tudta csinálni akkor az oldalt olvasók 99% -nak meg kell tudni. A félreértések elkerülése miatt nem becsülöm le a tudását de ugye nem informatikus és mégis ment neki.[ Szerkesztve ]
-
Véreshurka
senior tag
Aki használ androidon DS Music-ot annak is el szokott indulni magától a program? Csak akkor nem csinál ilyet, ha force close-olom magát a progit. Viszont ha csak háttérbe teszem van, hogy random elindul.
El Psy Kongroo
-
gyugyo79
addikt
válasz WaterWave #41120 üzenetére
Mindent bele lehet ami a DS-be van, csak kihagytam mindent ami szerintem lényegtelen volt az elején. A célja nekem a törölt torrentek kiszűrése volt a DS-ben való kattintgatás elkerülésével első sorban. . De majd ha lesz kis időm meg kedvem akkor bele írom neked, hogy a Seedert meg akkor a Leechert is kérje le és írja ki.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz gyugyo79 #41107 üzenetére
Szerinted azt még ki lehet vele iratni egy külön oszlopban, hogy hányan seedelik? Az se lenne rossz funkció
-
Borisz76
veterán
válasz Stanley-B. #41115 üzenetére
Ha letöltésre a DS-t használod , akkor nem gond ha a fájlokat, mappákat átnevezed,áthelyezed ( nem másold )!
A seed akkor is megy tovább.
Nekem a kötet1-n van létrehozva a Download mappám.
Letöltés után a mappanevet átírom a film eredeti címére.
A fájlnevet pedig a film magyar címére.
Ezután áthelyezem a végleges helyére ami egy másik mappa.....filmek esetén ráadásul másik kötet is.A seed ezek után is megy!
-
Stanley-B.
őstag
válasz gyugyo79 #41117 üzenetére
igen sajnos káosz van, szét kell válogatni. Eddig Infuse-t használtam, az felismerte a sorozatokat akkor is ha közös mappában voltaka. filmekkel, de másban meg a Video Station jobb, ezért mégiscska átállok rá.
(#41116) Véreshurka: már másolom is egy helyre az összes sorozatot
-
gyugyo79
addikt
Megnézheted mit művel ha ugyan arra a könyvtárra beállítod. A video stationba add hozzá a tv műsor "könyvtárhoz" (csoport) a könyvtárat. De szerintem rengeteg + hülyeséget fog találni így. A szétválogatás a legjobb megoldása ha szeretnéd bármivel így kerestetni az infókat hozzájuk.
-
Véreshurka
senior tag
Sajnos szét kell bontani a mappát, de ez akár a későbbiekben is meghálálja magát ha mondjuk pl. kodit is elkezdenél használni.
El Psy Kongroo
-
Stanley-B.
őstag
válasz gyugyo79 #41114 üzenetére
na bakker, én a filmbe raktam mindet, nem tudtam hogy nem egységes scraper van... nekem egy megosztott mappában vannak a filmek és a sorozatok.
Akkor csak úgy fogja felismerni ha külön mappába rakom a sorozatokat? Seedben áll vagy 1 tera, nem akartam törölni ezért mindet seedből, mert persze utána vissza tudok állni, csak így elveszik hogy mennyit seedeltem eddig belőle[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz Stanley-B. #41113 üzenetére
De a könyvtár amibe raktad az tv műsor és be van kapcsolva a video adatok keresése rá ?
Külön scraper van a filmekre meg a sorozatokra. Meg a különböző nyelvekre. A szerkesztésnél utólag is lehet keresni ha esetleg az elnevezéssel lenne baja. De nekem 99% jó úgy minden ahogy lejön max a különböző sample -kra kapok extra találatnak hülyeséget.[ Szerkesztve ]
-
Stanley-B.
őstag
csak nekem nem ismer fel a Video Station egyetlen sorozatot sem? A legnépszerűbbeket sem...
-
WaterWave
veterán
válasz Véreshurka #41110 üzenetére
ezek már nem alap beállítások, ezek már kőkeményen haladó
-
MikeRenton
tag
Használ itt valaki DS418play NAS-t? És ha igen milyen merevlemezekkel?
-
gyugyo79
addikt
válasz WaterWave #41104 üzenetére
Az ékezet hibát az okozza, hogy én utf-8 -ba dolgoztam a te szerkesztőd meg valószínűleg iso-8859-2 (vagy cp-1250) ha gondolod nézd meg, hogy a charset=UTF-8 -at átírod charset=iso-8859-2 és akkor mehet ékezetes karakter
A <meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=UTF-8"> -nál még az elején.
Vagy ha a Synologys szerkesztőt használod akkor elég lehet megnyitni és utána fájl-> kódolás-> unicode (utf-8) és utána mentés ... Vagy hagyod így ...Véreshurka
Uh nehéz jó választ adni nekem ez mindig is könnyű volt gyorsan meg tudtam érteni és ezért tanulni az ilyeneket annó. Adatbázist szerintem már könnyű kezelni amikor megy egy kis programozás meg a kezelésük is főleg alap szintem semmi egy egy programozási nyelvhez képest . De ami nekem egyszerű meg ami régen is az volt az másoknak lehet nem az persze. De az adatbázis itt jelen esetben a Synology hozta létre nem én. De ezeket amiket kiíratok nem is közvetlen adatbázisból kérem le.
A Synologynak van egy dokumentuma, ez amibe le van írva, hogy lehet lekérdezni, vezérelni a DS -t én onnan néztem ki, hogy ezt az infót, hogy érem el. Miután szembesültem, hogy az adatbázisba ez nincs.Abba ezek az infók vannak 1-1 torrent fájlról :
task_id | * |
username | * |
pid | * |
url | * |
filename | * |
status | * |
created_time | * |
started_time | * |
total_size | * |
current_size | * |
current_rate | * |
extra_info | |
total_peers | * |
connected_peers | * |
total_pieces | * |
downloaded_pieces | * |
available_pieces | * |
upload_rate | * |
total_upload | * |
seeding_ratio | * |
seeding_interval | * |
seeding_elapsed | * |
task_flags | * |
seeders | * |
leechers | * |
destination | *|
unzip_password | |
unzip_progress | * |
given_filename | |
referer | |
cookie_path | |
thumbnail_status | * |
extra_data | |
completed_time | * |
waiting_until_time | * |
file_oid | * -
Konflikt
addikt
valakinek otlet honnan lehet alaplapot szerezni? DS1812+ meghalt tegnap.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
WaterWave
veterán
válasz gyugyo79 #41103 üzenetére
ez tökéletes.. mert ugye sok torrentnél az ember nem tudja hogy halott torrent, vagy még jó...
ez meg erre a célra tökéletes sőt, még annál is több
nagyon fasza, vpn-n bármikor elérem és biztonsági szempontból se adtunk célpontot..Mondjuk az ékezetet a "kész"ről vagy a névnél, azt le kellett vennem mert speciális karakterrel jelenítette meg... de más változást nem eszközöltem rajta
[ Szerkesztve ]
-
gyugyo79
addikt
válasz WaterWave #41102 üzenetére
Nem más nem kell. Ennyi.
Akit majd esetleg érdekel az kereséssel megtalálja vagy csak linkelni kell. Mert az egyesével végig nézemnél azért jobb
Aztán egyszer lehet belefut valaki aki profibb nálam + kedve is van vele foglalkozni és esetleg még javít is rajta.Ha betárolná ez az átok DS ezt az adatbázisba ahol egyébként ezt leszámítva amúgy minden hasznos infó megvan akkor lehetne kis erőforrásakol iszonyat jó információs oldalt csinálni ahol több száz torrent elférne egy oldalon és lehetne rendesen szűrni pld ilyenekre és egybe egy gombnyomásra töröltetni ami rossz és nekem se ment volna el lehet a kedvem a rendesebben megcsinálásától ...
-
WaterWave
veterán
Mondjuk VPN-en most csatlakoztam a nashoz... és mukodik, bejön a lap köszi a segitséget, ez tényleg hasznos, a torrentek figyelésében... Mehetne neki egy alcim a beallitasokhoz a topikban
VPN-en külső hálóról elérem a router adminfelületet, igy a 80 as portot is megcsináltam.. Más akkor nem kell?
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz gyugyo79 #41080 üzenetére
rendben, megcsináltam mindent.. reggel érek haza, akkor tudom megnézni mert csak belső hálón mukodik az adott portal...
természetesen a web könyvtárból a teszt php-t akkor töröltem, és majd a 8o-as portot kinyitom a nas felé...
a létrehozott könyvtárban amit irtál, meg beleraktam az index.php-telvileg mennie kell de majd ha hazaérek tudom megnézni...
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: prezentálta az NVIDIA az új GeForce-okat
- Ukrajnai háború
- Milyen monitort vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- IPHONE 11 FEHÉR 64GB 79% DOBOZZAL
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- PlayStation 5 (PS5) DualSense Edge vezeték nélküli kontroller - újszerű, hibátlan, sosem használt
- Thrustmaster kormány pedállal és cockpittel!
- Green Cell Asus R510C R510L R556L X550C X550L töltő ÚJ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest