Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyugyo79

    addikt

    válasz Bibgr0 #37861 üzenetére

    Dockert felrakod (ha valami függőség miatt eddig ne tette volna meg pld dokumentum nézegető).
    Elindítod .
    1. menüpont : Áttekintés itt látod a futó tárolókat és azok erő forrás használatát meg a nas -ét.
    2. menüpont: DSM itt egy virtuális Synology NAS -t tudsz létrehozni (1 db ingyenes)
    3. menüpont: Nyilvántartás itt lehet letölteni a mások álltak elkészített "tárolók".
    4. menüpont:Kép : ide kerül amit letöltesz (ez az eredeti alap változata)
    5. menüpont: Tároló : ide kerül a már általad konfigurált "tároló" és itt tudod még őket szerkeszteni finom hangolni ha kell + elindítani leállítani stb .
    6-7. menüpont: Hálózat Hálózat - Napló egyenlőre csak információ forrásként tekints rájuk :)

    Kiválasztod a nyilván tartást és a kereső mezőbe beírod, hogy linuxserver/plexpy (vagy plexpy stb.) . A lényeg, hogy a linuxserver/plexpy -t jelöld ki és letöltés gomb vagy jobb egér és letöltés és válaszd itt a latest. (Látod el tudsz menni a docker hub oladlára ennek a "tárolónak". Itt lehet olvasni hasznos infókat esetleg :) (de most nem kell csak ha érdekel olvass bele miket írnak le ...)
    Ha letöltötte ott lesz a Kép -nél. Itt kiválasztod és indítás. Erre feljön egy konfigurációs ablak.
    Tároló neve az ahogy majd a következő menübe látod meg ugye ez lesz a neve ... A többit most hagynám annyi, hogy nyomj a speciális gombra és itt nézd meg a lehetőségeket.
    Amit állíts be az az automatikus újraindulás ha úgy érzed kell és a port beállítások fülön a helyi port résznél az automatikust helyett írj be egy portot amin utána eléred (akkor nem kell megnézni mit kapott).
    Ha ezek után úgy fejezed, be hogy indítsa is el akkor a Tároló résznél már látod is futni és a NAS ip címe :beállított portszámon be is jön a webes felülete. (pld ha 8181 -et állítasz be portnak és a nasod 192.168.0.1 akkor 192.168.0.1:8181) szóval lehet akár ugyan az a port mint a belső ...

    A Dockerre ha érdekel google vagy valamit használj és olvas utána mert amúgy baromi jó dolog de lehet ilyen képek felrakása állítgatása is sokat segít a megértésen.

    Amikor állítod pld. be a plexpy -t simán eléri a PLEX telepítési könyvtárat tehát működik a logokhoz való hozzáférés ...

Új hozzászólás Aktív témák