Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• AndrewTdi

addikt

Sziasztok!

1. kérdés
    Adott egy ds218j. Nem helyi hálón, hanem neten keresztül szeretnék megnézni egy nason lévő filmet.
    Alaphelyzetben ilyenkor a film teljes mérete fog adatmennyiségben kelleni? tehát ha telefonon vagy tableten nézek filmet ugyanugy az eredeti fileméretet fogja megenni? esetleg van lehetőség ennek a redukálására? ha igen, milyen módon?

2. kérdés
    Szintén LG tévé. Adott egy torrent mappa, ahová a filmek mennek. Továbbá a nason fent van a mediaszerver csomag. a tévén smart shareen keresztül látom is a mappát. az inexelési szolgáltatás is ben van kapcsolva. Viszont mi az oka annak, hogy a frissen letöltött filmeket (transmission automatikusan ebbe a mappába tölt) nem látom a tévén?

3. kérdés
    Olvasgattam picivel lejjebb a bejegyzéseket.
    Van e arra lehetőség, hogy LG tévén egy másik mappában lévő filmeket csak jelszóval lehessen lejátszani? vagy esetleg arra ,hogy a smart share ne lássa alapból, de valamilyen más módon le lehessen a tévén játszani?

4. kérdés

a transmission webes felüleleten illetve a windows gui kliensben a torrent hozzáadásánál ki tudom választani, hogy az adott torentet mely mappába töltse. Viszont a telefonos "remote transmision" alkalmazásban ezt nem tudom megtenni. van esetleg más olyan droidos app, ami ezt torrent hozzáadásnál megkérdezi?

Új hozzászólás Aktív témák