Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem az openVPN beállításához. A logout-os leírást néztem, de az nem teljes.
Routerben megadtam a port forward-ot az általam beállított portra(Syno VPN server-en belül).
PC-re feltelepítettem az openvpn klienst. A NAS tanusítványait kiexportáltam és bemásoltam a szükséges, prog-files\openvpn\config mappába. Átírtam benne a remote részt.Ahogy csatlakozni szeretnék a vpn kliensen keresztül kiírja hogy nem tudja feloldani a xy.quickconnect.to címet.
A logout leírásban szereplő xy.synology.me cím nekem nincs. Lehet hogy az a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- E-book olvasók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest