Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• runner 125

nagyúr

válasz Empsepo #181722 üzenetére

Szia,

Ne is mond, idén nyárig megvolt. Vagy 7 éven keresztül, aztán egy hétvégi program keretében ellopták tőlem több más holmimmal együtt. :(

Imádtam, nagy kedvenc volt és azóta is bújom a netet, hátha találok újra ugyanolyat, ugyanolyan hibátlan állapotban.
    Nemrégiben fb-s óráscsoportban vettem is egyet 50k-ért, millió fotót kértem róla, az eladó váltig állította h origi. Megjött, az első nyomkodás utána azonnal világossá vált, h fake szar.
    A gombok nyomáspontja tök más volt, kattogott minden gomb. A stopper mutató teteje konkrétan 2 mm-t járt jobbra balra ha mozgattad az órát, illetve a mutató sárga színe is tök más árnyalatú sárga volt (sokkal világosabb, csak ezt fotókról nehéz megmondani), stb.
    Még az volt a szerencsém, h a srác korrekt volt, még aznap visszalőtte a vételárát én meg visszaküldtem neki az "órát".

Mondjuk így utólag visszagondolva egyetlen egy dolog zavart a PRC 200-ban, a 39 mm-es átmérő. 187 vagyok és 92kg, egyszerűen néha túl kicsinek éreztem a csuklómon. Nem szeretem a bumszli nagy, villogós, giccses darabokat, de a 41-42mm-es méretek úgy érzem jobban állnak.
    Úgyhogy ebből most az újabb, nagyobb Tour verzióval szemezek.

Jelenleg ez a felhozatal:
    DS Podium, Zeppelin, Nighthawk, Orient Classic.

A bakancslistát meg inkább nem linkelem. :D

soetigabor

Igen.

Új hozzászólás Aktív témák