Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Egér probléma
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
Empsepo #181722 üzenetére
Szia,
Ne is mond, idén nyárig megvolt. Vagy 7 éven keresztül, aztán egy hétvégi program keretében ellopták tőlem több más holmimmal együtt.
Imádtam, nagy kedvenc volt és azóta is bújom a netet, hátha találok újra ugyanolyat, ugyanolyan hibátlan állapotban.
Nemrégiben fb-s óráscsoportban vettem is egyet 50k-ért, millió fotót kértem róla, az eladó váltig állította h origi. Megjött, az első nyomkodás utána azonnal világossá vált, h fake szar.
A gombok nyomáspontja tök más volt, kattogott minden gomb. A stopper mutató teteje konkrétan 2 mm-t járt jobbra balra ha mozgattad az órát, illetve a mutató sárga színe is tök más árnyalatú sárga volt (sokkal világosabb, csak ezt fotókról nehéz megmondani), stb.
Még az volt a szerencsém, h a srác korrekt volt, még aznap visszalőtte a vételárát én meg visszaküldtem neki az "órát".Mondjuk így utólag visszagondolva egyetlen egy dolog zavart a PRC 200-ban, a 39 mm-es átmérő. 187 vagyok és 92kg, egyszerűen néha túl kicsinek éreztem a csuklómon. Nem szeretem a bumszli nagy, villogós, giccses darabokat, de a 41-42mm-es méretek úgy érzem jobban állnak.
Úgyhogy ebből most az újabb, nagyobb Tour verzióval szemezek.Jelenleg ez a felhozatal:
DS Podium, Zeppelin, Nighthawk, Orient Classic.A bakancslistát meg inkább nem linkelem.
soetigabor
Igen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest