Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozsgyi
tag
válasz stellaz #244099 üzenetére
Többünknek van. Én szeretem, de tudni kell, hogy nagyméretű az óra, 45 mm átmérő, vékony csuklóhoz nem igazán jó. Másik nem igazán negatívum, inkább csak fura, hogy a zafir üvege kiemelkedik a tokból. Ez valakinek tetszik, valakit irritál. Egyébként remek óra, az egyik legjobb kvarc krono szerintem. Ja, a fémszíjas és a bőrszíjas változatnál nem ugyanott vannak a tokfüleken a lukak, nem lehet cserélni a szíjakat, ezért én a fém szíjas változatot vettem.
-
stellaz
veterán
Sziasztok! Bulova Lunar Pilot órája volt valakinek innen? Ha igen, tudna írni róla, hogy mi a tapasztalata vele?
Köszi
-
Caldera
aktív tag
Mennyit érhet egy jó állapotú, fémszíjas Orient Star Seeker GMT?
[ Szerkesztve ]
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #244095 üzenetére
Nem okoznak csalódást.
-
csabulaxi
senior tag
GRAND SEIKO EVOLUTION 9 TITANIUM 'BLACK STREAM' SPRING DRIVE 5 DAYS DIVER's
SLGA015
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Spíler
őstag
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Számítógépről ti betudtok lépni a timecenter.hu? Telefonról megtudom nyitni, nem értem.
-
csabulaxi
senior tag
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Empsepo
senior tag
Őszintén órákról: [link]
Egy Edox és egy Parmigiani (!). Végre!
Jó volt nézni -
TechN7ne
nagyúr
válasz dzsi23 #244083 üzenetére
Használt árban ment el ,én vettem boltban 75k körül és 45k-ért vették meg.
Ha vártam volna vele lehet kaptam volna érte 55k körül de már lexartam.Szerk.
Azóta 10k-al drágább is lett a boltban.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz TechN7ne #244077 üzenetére
Ha volt rá garancia, de inkább eladtad hibásan, nem csoda, hogy buktál rajta. Ez nem tanulópénz volt, hanem ajándék a vevőnek... bár nem mindegy, hogy 60 ezerből vagy 90 ezerből buktál 30at, mert utóbbi még korrektnek is mondható, ennyit bármelyik hasonló árú óra kapásvól veszít az árából, amint kilépsz vele a boltból. Kivéve a MoonSwatch.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Caldera #244081 üzenetére
Hiába állítottam be rendesen ahogyan kell a dátum/nap mutatót - ők is saját életet éltek ,volt rá példa mikor napközben egy óra alatt ugrott a dátum vagy a nap jelző (nem csak 12-óránál) ,pontatlansága még elhanyagolható mivel egy automata óráról volt szó ami nem luxus kategória.
[ Szerkesztve ]
-
Caldera
aktív tag
válasz TechN7ne #244078 üzenetére
Van/volt több Orientem, a "legrosszabb" eltérése +15s/d volt és mindegyik elment 45-46 órát. Nem tudom, hogy jött ki neked a 2 naponta szükséges állítás? Lehet nem hordtad eleget és nem volt rendesen felhúzva, vagy tényleg hibás darab volt.
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
Magnum_
nagyúr
-
5-ös kezelő
senior tag
Tegnap böngésztem volna Timecenter oldalán, és a vírusirtóm nem engedte. URL Blacklist.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
dzsi23
addikt
válasz TechN7ne #244074 üzenetére
Összejön neki, mert nagyon jó órát vett. Te sem vettél rosszat, csak vagy tényleg hibás volt a koronazár, vagy user error volt (ez a pontatlanságra is vonatkozik). Én is kifogtam tavaly egy hibás koronzáras Seikot, de ettől nem szar a Seiko. Kicserélték egy hibátlan példányra, boldogan hordtam, és most is egy másik Seikoval szemezek.
-
dzsi23
addikt
válasz Sir Pocok #244069 üzenetére
"hogy tud ennyi pénzért ilyen minőséget prezentálni"
Ugyanúgy, mint a többi nagy gyártó, csak az Orient kevésbé lehúzós. Maguknak csinálnak mindent, házon belül, szal annyit kérnek érte, amennyi akarnak, vagy amennyit a vásárlók hajlandóak megfizetni érte, és egyelőre utóbbiban is le vannak maradva.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Sir Pocok #244069 üzenetére
Nem olyan nagy öröm mikor egy Orient megbízhatatlan szerkezetén két naponta kell beállítani a pontos időt és dátumot ,koronát meg mire kitekered az ujjadról is lejön a bőr.
Nekem többet nem kell Orient - elég volt belőlük ,minden olcsóságnak legvan a miértje - kivétel a Casio termékek.
-
Sir Pocok
őstag
Nem bírtam ki, beújítottam még egy Orient-Star-t.
Chrono24-en 148k-ért. Zsír új. Hihetetlen, hogy az Orient, hogy tud ennyi pénzért ilyen minőséget prezentálni.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
rellif
senior tag
válasz Rigormortiis #244063 üzenetére
Tőlük rendeltem tegnap én is.
Ha onnan rendelsz,akkor a /huseg/ kupon még mindig működik. -
Putyin90
senior tag
válasz Rigormortiis #244063 üzenetére
Tökéletesen, egyik legkorrektebb webshop, akikkel dolgom volt.
-
Rigormortiis
veterán
A timesstore webshop mennyire megbízható?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
rellif
senior tag
Sziasztok!
Nagyon régen(30 éve ) nem hordtam már órát,de úgy érzem itt az ideje újra. Rendeltem egy Citizen BN0200-81E-t.
Erősítsetek meg,hogy ebben a 100K ársávban ez egy jó választás. -
dzsi23
addikt
válasz Spíler #244047 üzenetére
Én úgy hallottam, hogy az Omega fejezi be a Moonwatch gyártását, mert a huszadáron kapható MoonSwatchból 40x annyit adnak el, így inkább arra összpontosítják a gyártókapacitást.
A Bulovánál pedig végre hallgató fülekre talált, hogy a Lunar Pilot 45mm-es átmérője nem felel meg mindenkinek, ezért a 45-ös mellett gyártásra kerül 32 és 52 millis méretben is.
[ Szerkesztve ]
-
momcrew
tag
válasz fagyalllo #244042 üzenetére
Nekem a Seiko ezekkel az órákkal kezdődik és a Tuna-vál és a Turtle-vel fejeződik be.
A 2005 körül egy évig néztem a déli pályaudvarnál lévő órás kirakatában egy ezekhez hasonló Seiko 5-t. 14.500 Ft volt akkor ára, sokallottam, mert 9.900 Orientet lehet kapni. Egyszer láttam a villamoson valaki kezén egy hasonlót és ki voltam akadva, hogy egy ember akinek egy automata Seiko 5-öse van, az hogy hordhatja olyan helyekre, mint a villamos.Kedvezményes Karácsonyi Karóra Katalógus Kiárusítás a harödveröapróne
-
pulutodurumo
addikt
-
Spíler
őstag
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
törölt tag
Nekem a SARX-széria sokkal jobban tetszik, mint a SARB. A sima acél már nem, de a titán verzió még elérhető 988 dollár+vám+áfa.
Nem 4R35, hanem 6R15 szerkezettel, szebb szíj, szebb tok. Számomra.
-
fagyalllo
őstag
Öt változatról tudok, a 33, 35, 37 és 38 egyszerre jelent meg 2008-ban, de csak a 33 és 35 élt sokáig, azért sokkal ismertebb. Később jelent meg a 72, illetve ugyanezzel a tokkal korábban is voltak órák, de más számlappal és mutatókkal 7, 9 és 11 néven.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
FerNandor
őstag
Gyárilag, tudtommal csak az általam említett két modell. Fekete és fehér/vajszínű. Az alpinist SARB017 volt/van zöldben is, amiről tudok.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
Itthon most milyen értéke van egy új Seiko SARB033-nak és egy használt, jó állapotú 035-nek?Ebayen 033-at láttam 1300 euro körül..
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
dzsi23
addikt
válasz SH4D0W2011 #244034 üzenetére
Bizonyára praktikusabb lenne egy G, viszont az kevésbé illene a karakterhez. Bár sokak szerint Tom Holland sem illik a karakterhez.
-
dzsi23
addikt
válasz SH4D0W2011 #244028 üzenetére
A valóságban kisebb órákat hord, de a filmben nyilván nem lehet rajta Patek, és nyilván összetörni sem szeretné (még akkor sem, ha nyugodtan vehetne másikat). Ez a Fossil viszont kicsit krumplinak hat a csuklóján, de a játékban (a 2016-os Uncharted 4-ben) is egy Fossilt hord a főhős, hasonló szíjon. Vagy a játék volt hamarabb, nem az óra? Passz.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Rigormortiis #244027 üzenetére
Maga az órával nincs semmi gond ,nekem is van egy Fossil ,benne lévő kvarc Miyota Cal.:JS20 hajszál pontosan jár ,sokszor strandoltam benne stb. de semmi baja.
A gyári szíjak viszont nagyon gyengék ,inkább csak az órára összpontosítanak.
-
Rigormortiis
veterán
válasz SH4D0W2011 #244028 üzenetére
Én is hasonló modellt néztem, de nem a film miatt (nem is láttam).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
SH4D0W2011
őstag
válasz Rigormortiis #244027 üzenetére
Én nézegettem ezt a modellt, amit Tom Holland hordott az Uncharted filmben, de sehol sem dícsérték. Why Is EVERYONE Giving This Watch 5 Stars?! - A Brutally Honest Fossil Watch Review
-
Rigormortiis
veterán
Mennyire megbízhatóak a Fossil órák? Eddig csak casiokkal volt tapasztalatom (gshock, edifice), de van pár modell, ami nagyon tetszetős számomra.
-
dud998
őstag
-
dzsi23
addikt
válasz Empsepo #244024 üzenetére
Nagyon szépen tudja mutatni az időt. Elférne a fenti Tag Heuerem mellett.
Az új Steinhart sem lett csúnya.
-
tomsolo
addikt
Az új CITIZEN-ek sem csúnyák, az évi +-1 másodperc pontossággal
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
fagyalllo
őstag
Grand Seiko SLGT003 youtube
Nem rossz, de mivel nem folyik a másodpercmutató, nem kell.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
dud998
őstag
-
aktív tag
válasz @mriya@ #244001 üzenetére
Ez azért "sértően rossz" hasonlat
Itt ugyanis szinte csak a szerkezet más, meg a felirat.A Fortis csinált hasonlót a Flipper-rel, de nem nagyon jött be.
A Swatch most megcsinálta a "Flippert" MoonSwatchnak... és így már bevállt.
FLIPPER STORY 1960A fényevők csakis a "felkelő nap" országából jöhetnek
[ Szerkesztve ]
"there are more jacks then one at the fair..."
-
-
dud998
őstag
válasz fagyalllo #244009 üzenetére
Pont ezért vicc az ára. Egy kûlsős, egyszerű napelemes szerkezet. Ennek nagyon max az F1 alap kvarc árán kellene lennie. Persze kicsit az is túl van árazva.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
fagyalllo
őstag
A TAG Heuer bemutatta az első fényevő óráját, a szerkezet neve a nagyon titokzatos TH50-00, a La Joux-Perret gyártja részükre, akik hirtelen megtanultak kvarcot készíteni. Vagy a tulajdonos Citizen segített nekik... [link]
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
dud998
őstag
válasz dzsi23 #243998 üzenetére
A Ripley-vel az a baj, hogy sokan nem tudják miért is Ripley. Sok ismerősömnek szoktam mondani, ha felhozódik, hogy ebben a filmben ilyen és ilyen óra van. Legtöbbször vagy nem is érdekli őket vagy egy “Aha” a válasz. Pedig ebben az esetben ugye a Mester tervezte a küllemet, így duplán fontos. Illetve a másik, hogy gyakrorlatilag csak japán belpiacos. Sajnos.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
lenox
veterán
-
lenox
veterán
En nem talalok olyan csoportot, amiben ilyen ikonikus, meg muanyag tucatora is lenne. Egy Louis Vuitton Monacot tudnek kb. elkepzelni, csak arban nem latom, hogy illene ide. Egy Casio Royal Oak jut meg eszembe.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest