Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
von toth
tag
válasz Radioactive #112094 üzenetére
Ajánlott. Vegyél olyat, amiben van dátumváltó legalább.
-
readyz
tag
válasz midnightstar #112093 üzenetére
én rendeltem a nywatchstore-bol mdv106-ot 1 hónapja és atment a vamon. Természetesen nem 100%, fel kell készülni az áfa -ra
-
Radioactive
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az Orient Star márkáról? Kinéztem egy órájukat, méghozzá az alábbit:
http://www.tutuora.hu/orient/dk05004k.html#photosNem feltétlen itt venném, csak itt szépen le van írva róla sok minden, magyarul. Az alapkeretem órára olyan 80.000Ft lett volna, de mióta láttam ezeket a Skeleton szériájú Orient órákat, nagyon tervezem a keret növelését. Van róluk tapasztalat? Sajnos, szégyellem, de nem ismerem a márkát. Ha nem Orient, akkor a 80-100-as keretben mit tudnátok ajánlani? Nézegettem Casio Edifice-t, de azok jellemzően ennél lentebbi árkategóriában vannak. A Tissot még nincs ilyen árban, jelenleg Seiko-m van, kb. 30 éves darab már, és tökéletesen működik, de kéne egy kis frissítés.
Köszönöm!
Radioactive"Genius by birth, Evil by choice" - "Te csak ezt tudod szajkózni hogy reklám reklám? Ez könnyű, bejövök ide és madár, madár..."
-
midnightstar
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni órarendelésben. MDV-106 a kiszemelt, a problémám, hogy skywatches-on out of stock, nywatchstore-n viszont van, csak 5 dolcsi a különbség, de nem ez a problémám. Volt, aki rendelt nywatchstore-ról? Vámon mennyire szokott fennakadni?
Skywatcheson mennyire számíthatok arra, hogy a közeljövőben lesz megint raktáron? Inkább rendeljem meg nywatchstore-tól?
Köszi a segítséget, ha esetleg tudtok más beszerzési forrást, kérlek ne tartsátok magatokban!
VAC up blyat
-
Misi1979
őstag
válasz BáTa870110 #112089 üzenetére
Teljesen vállalható óra, sok rajongója van, úgyhogy nem lősz vele mellé
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Misi1979
őstag
Visszatérve az AP és a csavarok témájára:
Ezeket vajon hogy csavarták be? Link
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
voyi
aktív tag
Erről az óráról mi a véleményetek? Barátnőmnek szeretném a jövőben ajándékba.
A belső automatikája mennyire megbízható?[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
ktg3
őstag
Sky-on lehet már rendelni paypal-lel?
Ha igen, akkor hogyan? -
g0n21
senior tag
válasz squir #112071 üzenetére
Ez jól esik, bár meg kell mondjam Squir, abban a kis óratartóban voltak szintén irigylésre méltó darabok. A Tudor is szép, de számomra a Speedmaster Mark II-d az, amiért a Seikom kivételével a többi órámat együttvéve odaadnám egy csere esetén.
Murphy-esély miatt is volt jó összekötni városnézéssel-sétával Miután otthagytuk a pizzériát, és továbbsétáltunk, a Duna parton a bicikliút vége felé egy bácsi fektette saját magát két vállra egymás után kétszer a régi Csepeljével, fura is volt, mert nem volt pia szaga, cserébe az arcát csúnyán beverte, és hasonlók, elbeszélgettünk vele, míg kiértek a mentők...
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
BAti77
aktív tag
Grat mindenkinek a héten beszerzett órákhoz!
Ez az I.N.O.X. nekem is nagyon bejött...tervezek venni egy strapa quartz werkes órát és eddig ez a befutó nálam...
[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
squir
aktív tag
Ma összefutottunk Gonzival.
Meg kell állapítanom, hogy továbbra is írigy vagyok a Seiko 6138-as chronojára. Képeken sem kutya, de élőben valami veszett jól néz ki!
(persze ami miatt találkoztunk Murphy-törvények alapján nem jött össze, de legalább beszélgettünk-óráztunk egy jót! ) -
szbalogh
addikt
Holnap posztolok egy óra szerelős rejtvényt Kíváncsi vagyok hányan fejtitek meg.
Dzsana nem játszikNick: HE_Storm
-
zombinyul
addikt
válasz vadászcsiga #112060 üzenetére
Igen, pont olyan hangot ad mint a horcsogunk.
von toth: mikor megkaptam (7 eve), ki lett pucoltatva teljesen. Azzal nincs baj.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz vadászcsiga #112058 üzenetére
Ez tenyleg hasonlit.
Mindenesetre veszek majd ra egy szep borszijat. Ennyi idosen tokeletesen mukodik, boven megerdemli.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
-
zombinyul
addikt
Laikus vagyok, lehet tenyleg aranyozott csak. Az van rairva, hogy "au 10-". A minusz jel nem tudom mit takar, de tokeletesen kiveheto.
Ha valaki tudja, erti legalabb egy picit a ciril betuket, megtenne hogy megmondja mi van rairva alul es felul?
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
resool
aktív tag
válasz vadászcsiga #112050 üzenetére
Igen szerintem is, de hát valahogy el kell indulni Mindenesetre rendeltem egy ugyanilyen Nato-t, mert nagyon jól mutat vele.
-
trassher
addikt
-
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Van egy orokseg oram, eleg regi, 10 vagy 12 karatos arany tokkal (ha hazaertem meglesem, Parom hivott hogy ratalalt). Orosz, felhuzhato, ebresztos, mindene tokeletesen mukodik. Ha jol emlekszem Raketa marka.
Kerdesem, nagyjabol mennyi lehet az erteke? Mivel orokseg, eladni nem szeretnem, csak legyek tisztaba vele mennyit erhet, mim van. Ha erdemes tetetnek ra egy borszijat, legyen egybe a kisoreg. Edesapam szerint mar az ora 50 folott van korban valahol.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
resool
aktív tag
válasz vadászcsiga #112044 üzenetére
Szerintem az csak ugyanannak az embernek a fotoi amik terjengenek a neten.
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #112039 üzenetére
Nekem is a fekete tetszik.
A Citizen lünettáján meg volt kopva a PVD. Dremel-lel szakszerűen eltávolítottam róla a maradékot.
-
busman
veterán
Szajkó megrendelve. Köszönöm a segítséget.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
resool
aktív tag
válasz vadászcsiga #112038 üzenetére
Igen, én is valami ilyesmit képzeltem el hozzá Esetleg egy világos bőr zulut.
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #112032 üzenetére
Benne van a pakkban úgy nézem. [link]
(#112033) resool Várjuk az infót. Szerintem nem lehet rossz. Nekem sikerült beszerezni a kedvenc Citizen-emet amit már régóta kerülgettem. Pénteken érkezett. Kicsit módosítanom kellett a lünetta kopása miatt úgyhogy "leflexeltem" róla a színt.
[ Szerkesztve ]
-
resool
aktív tag
válasz vadászcsiga #112034 üzenetére
Hát ennyiért ritka az amit tud, a kinézete is bejön, egy Natoval tökéletes lesz a hétköznapokra.
-
resool
aktív tag
válasz vadászcsiga #112031 üzenetére
Rendeltem egy Vertigot, kíváncsi vagyok ezért a pénzért mit tud. Majd ha megjött írok róla pár szót.
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #112025 üzenetére
Mo-ra számoltam a postát. £17.95 A UK belüli posta ingyenes.
(#112028) squir Nem gáz. A hivatalos youtube csatornán be is mutogatják a stressz teszteket.
[link][ Szerkesztve ]
-
-
tamas1985
aktív tag
Sziasztok!
Tudom nem pont ide vág, de jobb helyet nem találtam neki.
A következőbe kérném a segítségeteket:
Már egy ideje szemezgetek raketa, vostok órákkal. Nálunk a bolhán találtam is két darabot, de sajnos egyiket sem lehetett felhúzni, így inkább nem vette meg őket. A kérdésem ez valami típushiba lehet, vagy bármi elcsesződhetett bennük? Mennyire érdemes foglalkozni az ilyennel, megcsináltatni mekkora költség lehet?
Előre is köszi. -
resool
aktív tag
Ajj olyan óravásárlási roham van rajtam és valamivel enyhítenem kell. Nem tudom titeket milyen gyakran fog el az érzés, de a következő nagyobb projektre még sok idő kell. Addig is kell pár apróbb. Viszont, minden modell ami érdekel out of stock.
Talán egy ilyennel csillapítom kicsit, de ebből is a kék lenne a jobb
[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #112010 üzenetére
Itt most 329 euróra jön ki postával, de csak kék és zöld van. [link]
Érdekes dolgok vannak a leírásában.
Az óra ellenáll:
Foszforsavnak és salétromsavnak.
10 méterese zuhanásnak betonra.
+1200 Celsius fokos lángnak több mint egy percen át.
Ha áthajtanak rajta egy maximum 64 tonnás tankkal.
Egy két órás mosásnak 90 fokon centrifugázással.(#112013) alphaville
[ Szerkesztve ]
-
alphaville
aktív tag
A stílust nem lehet tanulni. Megfelelő öltözethez a megfelelő kiegészítő.
-
squir
aktív tag
válasz vadászcsiga #112010 üzenetére
Mi számít emberi árnak?
WUS-on és uhrforum.de-n láttam használt darabokat 275-300 EUR körüli áron, az alatt nem. Nagyjából tartja az árát. Idehaza szerintem nem forgalmazzák sajnos, legalábbis én még nem láttam sehol. USA-ban olcsóbb, de ugye vám+áfa...
EU-n belül újonnan szinte mindenhol a 400 EUR körüli ár van. Még a chrono24-en érdemes szétnézni, de csak pár forintot lehet fogni rajta.Ja és az előbbi felsorolásból kifelejtettem a csavaros koronazárat és a WR 200m (ISO 2281) vízállóságot...
[ Szerkesztve ]
-
squir
aktív tag
válasz WiZARD #112001 üzenetére
Jogos.
Akkor más szemszögből az én listám:1. Casio MDV-106 (ez marad. Ár-érték-tudás-kivitel arányban verhetetlen)
2. Victorinox Inox (személyes kedvencem, a "svájci g-shock" exclusive kivitelben. Acél tok extrém igénybevételre, sűlyesztett zafír üveg, dupla AR, svájci belpiacos Ronda 715 szerkezet 5 kővel, 5 év elem élettartammal, belső hőpajzs, elegáns és egyszerre kemény design, egy katonai gyakorlóhoz NATO szíjjal ugyan úgy fel tudod venni, mnt elegáns bőrszíjjal öltönyhöz, 400 EUR körüli ár)
3. Itt igaza van szerintem Phanxinatranak, az Omega a nyerő. Moonwatch, JB Seamaster, Co-Axial PO. Áráért a legtöbbet adja, nagy névvel, kortalan dizájnba csomagolva.[ Szerkesztve ]
-
alphaville
aktív tag
válasz squir #111994 üzenetére
Amennyiben anyagi lehetősègeim engednèk, vásárolnèk Orientet 1000$-os áron. Nem biztos hogy jók az információim(!), de 2014-ben Japánban, Orient nyerte az Èv Legjobb Szerkezete címet.
Igaz, a "versenyben" Japán karórák indulhattak, ám ne feledkezzünk meg a Seikoról vagy èppen a Citizenről. -
WiZARD
addikt
válasz von toth #112003 üzenetére
Na igen, de mindenki ebből a szempontból válaszolt eddig...
Amúgy az egész értéktartás relativ, attól függ hogy veszed. Rollernél se mind1, hogy Vörösmarty téren veszed, vagy neppertől, netán használtat, stb...
Omega is sokat "fejlődött" ilyen szempontból, azzal hogy csak butikban lehet majd kapni, kevesebbet engednek listaárból.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
vadászcsiga
félisten
válasz phranxinatra #112004 üzenetére
Cserélj egy hónapra Misivel
mas f.szával verem a csalánt
[ Szerkesztve ]
-
resool
aktív tag
válasz phranxinatra #112004 üzenetére
Ne áldozd be a PO-t semmiképpen, azt is sajnálnád, várj kicsit többet és legyen is-is. Úgy az igazi
-
phranxinatra
aktív tag
válasz vadászcsiga #112002 üzenetére
Hát ez az. Félek attól, hogy beáldozom a PO-t, aztán a Sub nem lesz az az instant szerelem, amit várok tőle.
-
vadászcsiga
félisten
válasz phranxinatra #112000 üzenetére
De csak addig amíg megszerezted. Utana?
-
WiZARD
addikt
válasz squir #111996 üzenetére
ár/érték az nem azt jelenti, hogy jól tartja az árát. Így nem igazán látom a lényegi különbséget a korábbi, és a mostani kérdés közt.
Szóval kérdés, hogy ez mennyire szempont az értéktartás, ha nem órabuzi lennék, csak akarnék 1 órát, akkor fel se merülne a kérdés, hogy tartja-e az árát, vagy hasonló.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok