Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz
TimeCenter #80094 üzenetére
Köszönöm!
Ez a kék még jobban tetszik.
Mondjuk a 44 mm kicsit talán nagy lesz nekem, de majd felpróbálom valamelyik boltban, ha megjelent. -
Sungoo
addikt
válasz
tupacamaru #80080 üzenetére
Hagyd...
Ronin, akkor nem csak engem kínzott az utánérzés.
-
evilskati
aktív tag
Kicsit árnyaltabb lett kép óraszíj vásárlásom terén. Közben szembejött velem a Maratac Elite Composite szíj, amit nagyon megkívántam
Az a baj, hogy ahol be lehet rakni a szíjat, ott 16mm a hely, azonban utána kiszélesedik a jelenlegi szíj 26mm-re. Mivel maga az óra elég nagy, ezért nem nézne ki jól egy keskeny szíjjal.
Ha megveszem a 26mm-es Elitet, akkor azt valahogy keskenyebbre lehet vágni a kellő helyen, vagy ezeket az anyagokat nem lehet úgy eldolgozni, hogy ne jöjjön szét?
Sajnos elég kevés hely a toknál, emiatt a nato szíj sem fér be, pedig abból vettem volna kettőt, aztán ha az egyik bebüdösödik, akkor ment volna a mosásba, és hordtam volna a másikat.
-
Szabikaa20
őstag
Megjöbb a vastag cérna a szíjhoz...
-
pajav8
tag
válasz
vadászcsiga #80085 üzenetére
-
belan
addikt
uraim nem irok olyan sűrűn ha valakit ez is zavar
-
gatto_
senior tag
válasz
TimeCenter #80087 üzenetére
Ez nagyon jól néz ki. A kékről nincs kép? Nagyságrendileg milyen árban lesz?
-
freddirty
senior tag
A Steinhart Aviation nekem is eléggé bejövős, de vhogy nem akaródzott megvenni mivel ritkán használnám. Ha meg leteszem akkor ugye megáll. De játszásból vettem ebayen egy hasonló stílusú Vostok Europe Lunokhod 1-et. Ideiglenesen még vadászcsiga által gyártott (egy számmal nagyobb) szíját is rápróbáltam:
-
Golota
aktív tag
válasz
TimeCenter #80081 üzenetére
Nem rossz! Mi a pontos típusa?
-
IstvánO
csendes tag
válasz
TimeCenter #80081 üzenetére
NY0040-re gondoltál? (NY0004-et írtál)
Szép, de ez már nem automata és én világos számlaposat keresek. -
belan
addikt
válasz
tupacamaru #80080 üzenetére
szerintem ha nem teccik ne nézd ennyi,sorry ha valakit meg zavar,de ez egy Fórum szerencsére nem te mondod meg ki mit csináljon,demokrácia éjen
-
belan
addikt
válasz
vadászcsiga #80076 üzenetére
ki tudja de jo vétel szerintem
-
Laczkod
csendes tag
Először a letisztultabbak kezdtek érdekelni de, ahogy lapoztam a fórum oldalai között úgy tetszett meg pl. a Nighthawk meg az Omega Seamaster Planet Ocean. A Steinhart is jó lenne de annyit kell rá várni mint régen egy Wartburg-ra
Úgy ,hogy mindenféle típus tetszik a vintage-től kezdve a búvárig.
A csuklóm nem vékony, olyan Klitschko-s alkatom van
Nem tudom melyik a szerencsésebb a kvarc vagy az automata.Csak nem akarok pl. egy gagyi szerkezettel felvértezett Tissot-ot venni 90k-ért. Engem az órapontossága nem nagyon zavar amíg nem 2 perc mondjuk az eltérés. -
vadászcsiga
félisten
Ez vajon hol áll meg?
-
szegi77
csendes tag
Szép estét! Esetleg nincs valakinek eladó panerai hagyományos tüske vagy pillangó csatja eladó?
-
IstvánO
csendes tag
Pár hónapja felvetődott bennem egy Citizen NY004-09W vétele a Seiko Monsterrel szemben. (Még mindig nem tudtam dönteni.) Akkor mintha valaki azt mondta volna, a Seiko sötétben jobban leolvasható. Jól emlékszem? Valószínűleg ez fog dönteni, hogy melyiket vegyem meg.
-
Vegadog
tag
válasz
Laczkod #80040 üzenetére
Ha van rá 90k és kvarc is számításba jöhet, elég sok lehetőség adódhat. Azokon a követelményeken kívül, amiket írtál, van elképzelés arról, alapvetően milyen legyen? Kronográf, nem kronográf, van-e esetleg preferenciád: svájci, japán stb. Az sem utolsó szempont, milyen a csuklód mérete, mekkora órákat szeretsz.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
vadászcsiga #80064 üzenetére
Valószínűleg azért én sem leszek ettől fidesz-szavazó...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
bigdaddylaza #80054 üzenetére
Jah biztos kamuzik!
vadászcsiga: Na a bari is magáraismert aki megvette a strelát!
Van az a pénz csak ebben ez esetben ez lényegtelen...
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Erről az óráról mi a vélemény? [link]
Ilyenre lehet (vagy "megölném" az óra kinézetét) Nato szíjat rakni? Vagy maradjon a bőr / acél?
Atesz
-
Takuun
aktív tag
válasz
Robi1985 #79985 üzenetére
Én a Barbos Seamaster 500-at próbáltam fel 2 hete. Pazar, szép, de brutálisan nagy óra. Szerintem nagyon jó minőségű, német márka, ha jól emlékszem. Nem vettem meg végül, mert ténleg nagy.
Nekem egy Dugena Nautica-m van ami 44 mm-es, de a Barbos 47 mm-es órája mellett női órának tűnt az enyém, pedig férfia masszív darab a Dugena.
A Dugenában szintén Ronda 517 van és baromi pontos megbízható szerkezet szerintem és valóban svájci gyártmány. 2 hónap alatt nekem 4 mp sietést szedett össze. Elégedett vagyok vele. Ráadásul német és angol nyelven is kiírja a napok nevét. -
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #80053 üzenetére
Megkérdezem nyugdíjas anyámat hogy az ő szemében is nőtt e?
-
Sungoo
addikt
-
tacto
aktív tag
Volt szo 50-es szamlaprol, a celcsoport egy lehetseges tagja:
-
bigdaddylaza
tag
válasz
vadászcsiga #80059 üzenetére
nekem is van egy olyanom,csak fekete lappal és nem acél de szeretem jó kis darab..
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bigdaddylaza #80057 üzenetére
Jobb igy hidd el
-
Kobe
veterán
hello
edificeok kozul, 30-50e arkategoriaban mi szamit mostansag a legjobb vetelnek, legjobb darabnak ? Fem szij, pontosan mukodo stopper es naptar, nagyobb elvaras nincs....valami hasonlo design mint az 554DJ - ezt kerestem neten, de nem tudom milyen arban lehetett, sehol nem talalni mar - a feher szamlapos nagyon tetszik, cask a kek acelkeret annyira nem, ennek van esetleg valami utodja ?
-
bigdaddylaza
tag
válasz
vadászcsiga #80042 üzenetére
biztos strela
és nem eladó
neked meg sajnálom a poljot chronod...
jó helyen lett véve nem piacon
-
bigdaddylaza
tag
válasz
Szabikaa20 #80014 üzenetére
ki volt az az ismi aki 12ért vett strelát
?biztos kamus
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
vadászcsiga #80051 üzenetére
Tudnék rá egyéb jelzőket is, de azt szerintem nem szabad leírni ebben a topikban.
Viszont ezzel az órával valamennyit nőtt a szememben.
-
Golota
aktív tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #80048 üzenetére
Hírhedt inkabb
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
vadászcsiga #80026 üzenetére
Mert egy híres politikus órájáról szól és ez egy órás topic?
-
g0n21
senior tag
Ha úgy adódna (úgy adódik), akkor lenne itt bárki, aki igényt tartana erre az órámra?
icipicit hajszálkarcos a szíja. Titan az egész, ecodrive. Márciusi vétel, papíros, garis (Babós). 45 körül szeretnék érte. Katt-ra nagyobb lesz, és éles. -
donpe
aktív tag
válasz
vadászcsiga #80031 üzenetére
Az lesz, csak előbb meg kell kapnia. Karira lesz.
-
törölt tag
Sziasztok!
Külföldi rendelés esetén, ha a tracking szerint itthon már vámeljárás alatt van a cucc, akkor a tapasztalatok alapján kábé mikor számíthatok az órára? Köszönöm.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #80039 üzenetére
Az bizti hogy strela? Vedd meg tőle. Van az a pénz
Gondolom valami piacon vette. Netes aukciós oldalakon kizárt hogy ennyiért hozzájuss. Dzsana gyorsabb volna -
polonic
félisten
válasz
vadászcsiga #80036 üzenetére
csak nem nyúlik mellé vele az ember, legalábbis remélem
mondjuk az egy kicsit elbizonytalanitott, hogy nagyon sokat kéne várni rábár ahogy látom, kb úgyis 2-3 hónap múlva lesz aktuális az óravásárlás
-
Laczkod
csendes tag
Sziasztok !
Már 2 napja csak ezt a fórumot olvasom (tegnap estére a szemem kiesett
)
Sokat tanultam tőletek az órákról.
Óra vásárlás előtt állok és ebben szeretném kérni a segítségeteket.
Mindennapi használatra kell, ez az egy órám lenne. Előtte nem is volt soha.
Főiskolára járok ezért stílusban valami olyanra gondoltam amit felvehetek póló-farmerhez vagy egy kiöltözős vizsgához és nem utolsó sorban bulihoz is.
Végignéztem az összes itt felröppenő márka nevet, szerkezetet de, bizonytalan vagyok.
Félek ,hogy kvarcból olyan szerkezetet tesznek márkás órákba ami javíthatatlan ha elromlik.
Automatáknál meg a szervízeltetés aggaszt ,hogy 5-6 évente nem tudom mennyit kellene érte fizetni (erről konkrét infót nem találtam).
kb. 90ezer HUF a keretem.Fő kritériumaim :
- új legyen
- zafír üveg
- acéltokozás
- szíjjal kapcsolatban először fémre gondoltam az élettartama miatt de, aztán rájöttem hogy nagyon szép bőrszíjakat is lehet venni ha esetleg bőrszíjasat választanék és eljönne a szíjcsere ideje.
Jó kis esszé lett, remélem tudtok segíteni -
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #80021 üzenetére
12ezer forint...
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #80036 üzenetére
Szeirntem az csak "előleg".
-
Attila!
tag
válasz
Miamiquake #80024 üzenetére
Legalább nem kamuzta azt, hogy az asszony vette 5$ért.
-
polonic
félisten
válasz
vadászcsiga #79869 üzenetére
És erről mit kell tudni? Nekem ismeretlen teljesen. Vagy egyelőre még semmi info?
-
ZiD
tag
Sziasztok,
Tudnátok abban segíteni, hogy a STEINHART Aviation-hez hasonló tokformát milyen más gyártótól lehet elérni?Szerk: árban max a 100k
Előre is köszi!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Miamiquake #80024 üzenetére
Volt de még mindig nem értem miért érdekes ez a hír
-
Miamiquake
aktív tag
Ha volt már Lázás Rolija akkor bocsika: [link]
-
donpe
aktív tag
Tegnapi jó tétemény - Egy kedves kolléganőm szeretett volna egy öltönyös órát az ügyvédbojtár barátjának. Sikeresen lebeszéltem mindenféle Fossilokról, rábeszéltem, hogy inkább valami igényesebb irányba nézelődjön, majd Orienten belül ehhez a csodaszép Bambinóhoz vezettem
:
Ma ujjongva közölte, hogy nagyon jól döntött és szerinte nagyon fog tetszeni a párjának.
Ez a Bambino sztem totál bestbuy ebben a budget kategóriában. Élőben is csodaszép.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #80014 üzenetére
12 mi?
-
WiZARD
addikt
45ös számlappal se tudok normális órát mondani.
Főleg olyat nem, ami vízálló és sportos.
47-es pilótának sincs 45-ös számlapja, és az nem túl sportos, és ritkán vízálló, de cserébe elég nagy óra... (nem vagyok a nagy órák ellensége, de inkább a 44-est tartottam meg)fagyallo: ennek lehet kb 36-39mm a számlapja
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #80004 üzenetére
Szerintem is...hát nem tudom.Egyik ismi 12ert vett...
valami ilyesmi jo lenne nekem is!Nem baj ha rossz majd megcsinálom vagy dzsanára bízom...
-
kopepe
aktív tag
Jövő nyáron a csuklótok is barnulhat
-
Ator
tag
Üdv!
Szeretnék segítséget kérni óraválasztásban ,ha nem is most ,de a közeljövőben szeretnék venni egyet,
mégpedig a következő kritériumokat szabtam ennek az órának:- zafír üveg,vízálló, strapabíró legyen
- sportosan elegáns
- a számlap átmérője 47 mm vagy nagyobb legyen
- az összeg amit rászánnék az 100 ezer Ft(maximum 200 ezer akkor kicsit később veszem meg)
- mivel a szíj cserélhető ezért nem ragaszkodom egyikhez sem,de a bőr szíj az közelebb áll az elképzeléseimhez
- ne kelljen elemet cserélni benne(automata)
- részletgazdag kimunkáltság, itt arra gondolok,hogy szeretem, ha a számlap tele van kisebb, nagyobb számokkal nem csak 12,3,6,9,de igazából annak örülnék ,ha minél több opciót kapnék.
- szeretem az új dolgokat így jobb lenne, ha új óra lenne,de nem zárkózom el a használt piactól sem.Remélem sikerült mindent leírnom amit támpont lehet ahhoz, hogy tudjatok segíteni.
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
törölt tag
válasz
vadászcsiga #80006 üzenetére
Csupán érdekesség...
Baj?
-
törölt tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #79990 üzenetére
Csak az idődet fecsérled a keresésre szerintem. Mennyit szánsz rá?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest