Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
ok, szal az egyik automata csak, a másik quarz....
Hmm, 250 eurós órát már biztosan nem vennék webshopon keresztül, a quarz meg más tészta.
-
Laslow
senior tag
válasz
Gabor970 #34093 üzenetére
Nem drágák. A Hanowa Tomax összesen 28.000Ft, de Svájcban vásárolva átszámítva is 30.000Ft lenne. (Quartz: Ronda 515, 100m WR, 37mm, bőrszíj, nem zafír. Közeli fotók itt.)
-
-
ClayMore
aktív tag
válasz
Laslow #34090 üzenetére
két apró helyen kb gombostű fejének fele felületen az első napon le is jött a fekete "festék". nem csaptam oda semmihez, stb.
ez egyértelműen gyártási hiba. ... HA eredetit kaptam, HA meg nem akkor meg a replika tud ennyit, nem tudom még, nem kaptam választ a gyártótól.
a másik bibi az a felület kezelés alapossága. a láncszemek oldalán ahol egymáshoz érnének oldalról a szemek (ergo alapból nem látod
) ott nincs felület kezelés. ott a fém el van színeződve a kezeléstől, de nem fekete. Ez minden szem oldalán ilyen kivétel nélkül. Nem látszódik. Attól viszont tartok, hogy innen esetleg elindulhat a felület lepotyogása majd. Egy full fekete órán meg elég kellemetlen lenne ha foltokban lejönne a fekete "festék".
egyébként kellemesen nehéz, szép, jó kis óra ez ennyiért.
kíváncsi leszek, hogy kitöltve kapod-e a garipapírt. Az enyémet baxtak kitölteni (ebay-schmuckkomet)
-
Laslow
senior tag
válasz
ClayMore #34078 üzenetére
A szerbiai hivatalos Hanowa márkakereskedéstől (bomar.rs) veszem az órát, így nagy valószínűséggel eredetit fogok kapni. Mivel postán keresztül kapom meg, csak utólag fogom látni, hogy hibátlan-e, de nem hiszem, hogy látható baja lenne majd. A tiéddel mi a gond, mi van a felületkezelésével? És rögtön láttad rajta, vagy csak később jött elő mint probléma?
-
Attila!
tag
válasz
NoOne1976 #34085 üzenetére
Hat egy automata doxa kb ugyanaz mint egy automata tissot, csak mas a tok, ami meg ugyanolyan minosegu,tudom mert nekem is van.
De egyebkent a 100e ft koruli arkategoriaba ugyanaz az eta 2824 vagy sellita sw200 van bennuk.
Dragabb kategoriaban persze jobb a certina, tissot. -
NoOne1976
őstag
A mai, vagy az elmúlt 5-10 évben gyártott Doxa órákról mit lehet tudni? Milyen minőségüek? Hova lehet elhelyezni a Tissot, Certina márkákhoz képest? Főleg minőség/ár szempontból.
-
atko67
csendes tag
-
ClayMore
aktív tag
-
Attila!
tag
válasz
Dzsana #34071 üzenetére
Megse merem kérdezni te mennyiért szerezted.
Én nem annyira csípem a vintage órákat de ahogy korábban egyszer írtam is már ,valamiért a vin.breitlingek tetszenek (fura ,hogy tőlük meg pont az újak nem jönnek be).
Mondjuk ez a kronográfos Tissot is jó,a legutóbbi képeden. -
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #34072 üzenetére
Take it easy!
-
ClayMore
aktív tag
ezt a márkát ismeri vki?
milyen werk-et használ egy BEUCHAT apnea?
-
atko67
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Régen jártam itt,hozzászólóként,de néha amikor van időm azért olvaslak benneteket.
Most viszont hoztam Nektek egy képet egy érdekes óramárkáról,ami most találtam.
Főleg azoknak ajánlom akik szeretik az egy mutatós órákat,és a nem mindennapi órákat.
Nem csak a Meistersinger csinál egymutatós szép órát. A neve: BOTTA watch -
OTika
aktív tag
válasz
Miamiquake #34063 üzenetére
-
Mosanke
senior tag
válasz
TimeCenter #34058 üzenetére
Én elég sok eredeti, kijelölt forgalmazóknál vásárolt Casio-t láttam kék háttérvilágítással. Gondolom azok sem hamisítottak annak ellenére, hogy nem zöld színnel világítanak.
-
artiny
őstag
Helotok.
szerintetek ez az ora hamisitvany? casio gold vintage(a kep minosege nem a legjobb)
http://i.imgur.com/1AN2nNq.jpg
-
Mosanke
senior tag
válasz
Miamiquake #34053 üzenetére
Én átvállalom szívesen azt "kis" fáradtságot és majd én kidobom.
(#34052) Dzsana
Fogadd újabb gratulációmat.
Ez is nagyon szép lett. -
nostromo73
tag
Sziasztok
Szerintetek, ez Elabore vagy Top-grade ?
http://www.youtube.com/watch?v=2rr6pSYAWiM -
Misi1979
őstag
A gagyióra-cserélgetés diszkrét bája, avagy hamisat hamisra: link
-
fiktív1
tag
válasz
BAti77 #34034 üzenetére
Bati77!
Igen, csak meglepődtem, hogy másodpercre pontos volt majdnem, az meg ugye egy non-hacking másodpercmutatónál elég jó. Igaz ezeknél a mutató állítás módban kissé visszafele tekerve meg lehet állítani az mp mutatót. Egyébként nekem az kissé furcsa, hogy eresebb rázásra hogy meg lehet "siettetni" a sec mutatót. Mindkét példánynál ugyanúgy.
Aha, az is zsír, bár külsőre a monster jobban tetszik. -
Palika71
őstag
válasz
happyguy #34026 üzenetére
Szerintem csak a technikai órák érik meg az árukat. (amiket célfeladatokra terveztek)
Ékszerként olyat vegyél, ami tetszik, ez a legfontosabb.
Mikor majd több százezret akarsz rákölteni, akkor kell csak azon gondolkodni, hogy melyik éri meg.
Ha sokáig szeretnéd, hogy szép legyen, akkor a zafír üveg legyen rajta. -
Adamf40
csendes tag
válasz
happyguy #34026 üzenetére
Ha quartz, akkor nem áll meg attól, hogy nem hordod, mert elem hajtja. Ha a klasszikus formát kedveled, akkor vaterán néznék egy régi Doxát, ami még szervízzel együtt is valószínűleg olcsóbb, na meg mechanikus is. Azokat naponta fel kell húzni, annyi a "hátrányuk". Az hozzáértőbbek pedig majd mondanak valami jobbat...
A linkelt órához nincs semmi közöm, csak ez volt az első normálisabb állapotú, amit találtam, na meg az szervizelt is, ahogy olvasom...
-
happyguy
csendes tag
Doxa Tradition-ról mi a véleményetek? Megéri azt a 40-50 ezer forntot?
Olvastam itt a fórumban olyat, hogy ha nem viseli az ember pár napig, akkor leáll. Nem tudom pontosan erre a modellre értették-e, de így értelmeztem.
Mindenképp az ilyesmi stílusú órák jönnek be, bőrszíj, elegáns, egyszerű kivitelezés. Nem szeretem az új, modern órákat, amikben az órán belül 3-nál több mutató van, azért gondoltam erre az órára. -
Cha-b
senior tag
válasz
BAti77 #34012 üzenetére
Nekem ez lenne az első "komolyabb" órám, de a keretemből nem kapott el még az "akarom" érzés nézegetés közben, mindig a fekete DS1-hez térek vissza, de az a célkereszt, vagy nem tudom mi van benne nem igazán jön be.
Az új DS1 nagyon tetszik amit young linkelt, de az csak párba lesz, de majd most meg kell majd néznem az új 3 mutatós PRC200-akat , mert új koronát kaptak, és eddig az nem tetszett bennük, de gondolom még sokaknak, ha megváltoztatták.
-
Cha-b
senior tag
válasz
Incastar #34003 üzenetére
Mondjuk vki jár olyan helyre ahova nem viszi az órát, pl én tavasztól ősz végéig sokat horgászok, több napokat is rendszeresen és oda nem vinném az órát, és ilyenkor többet állna mint menne, és vki azt írta régen ha sokat áll besűrüsödhet a kenőanyag vagy mi a fene, nemtom mennyi valóságalapja van neki nem értek hozzá. De mivel én rendszeresen eltünök napokra horgászni, még mindig gondolkozom, hogy quartz vagy automata legyen-e. Autómatát szeretnék , de a sok nemhordás miatt lehet nekem nem jó választás.
-
jookomak
őstag
válasz
Incastar #34003 üzenetére
Szoktákvolt mondani, hogy ha túl gyakran húzod fel, akkor megkophat a korona/tokcső, és az óra veszít a vízállóságából. Meg egy forgatóval az ember nem felejti el felhúzni. Nekem is van, hogy itthon vagyok 2-3 napot, olyankor nem hordom az órát. Mire venném fel, akkor jut eszembe, hogy vazze, lemerült, fel kell húzni.
-
Mosanke
senior tag
-
Geri8
tag
válasz
korpicschess #34001 üzenetére
Nekem Orient Mako van, nem kézi húzós, már amikor felveszem a dobozából, attól beindul. Napi pár óra hordással 1-1,5 napig bőven eljár.
-
korpicschess
veterán
Óh, akkor ez megnyugtató. Mondjuk az enyémnél ez annyiból hátrány, hogy kézzel nem lehet felhúzni, de gondolom hamar beindul.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával