Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Kompakt vízhűtés
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe bácsi
őstag
Van egy PRC200-as típusú órám is és ma reggel a dátumot elsejére átállítottam. Namármost, éjfél után nem akar átállni másodikára.
Ok?!Valami olyasmi rémlik, h. nem egyből éjfél utná 1 mp-el áll át az aznapi dátumra, ha vmikor éjszaka. Ez igaz vagy hülyeségre emlékszem?
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Dzsana #24096 üzenetére
Ezeket az adatokat nem lestem meg.Az is érdekes,hogy 4 perc alatt kapott választ.Ennyi idő alatt nehéz fénykép segítségével rákeresni,hacsak nincs ilyen órája,vagy már látott ilyet és vág az agya.A választ adó nem utalt ilyesmire,lehet.hogy már kérdezéskor tudta a választ.Egyébként volt olyan is,hogy más nick-jén írt.Többen is válaszoltak volna,mert szép kis óra,de a napokban egyértelműen jelentkezett hosszú ídő után és ráismerhettek.Sajnos Béla volt,van és lesz.A moderátor sem tud segíteni ezen.Már szóba jött,hogy másik topicot nyitnak annyira hülye tud lenni.
-
WiZARD
addikt
megjött végre a Seiko Stargate-em
a postásokkal/vámosokkal nem tudom mi történt, 100$ érték volt írva a dobozra, és se vámot se áfát nem kellett fizetnem, sőt aláírás se kellett, hogy átvettem, pedig biztosítva volt...majd csinálok róla képet, nagyon tetszik.
ez a gyári gumi szíj rettentő kemény, tök béna, de majd rendelek ismét bonetto cinturini szíjjat, az elég baráti áron van, és nagyon bejött. (ráadásul van pont olyan formájú, mint a gyári seiko) -
-
Wg5113
aktív tag
-
válasz
szaszmadar #24089 üzenetére
Úgy tudom quartz Myota szerkezet, nekem volt ilyen szerkezetű órám, kettő is, eléggé hozzám nőttek. Mindenképpen ajánlom, szerintem jó döntés.
-
szaszmadar
csendes tag
vélemények erről az óráról?
http://image.rakuten.co.jp/watchking/cabinet/ef-336d-1avdf-b.jpg
köszi!
-
Uhhh...
-
Csigusz 1
aktív tag
Na, milyen órát visel Schwarzi?
-
csabulaxi
senior tag
ez is ott van a szeren
-
seiko
senior tag
válasz
Miamiquake #24072 üzenetére
-
Hankuk Taja
csendes tag
válasz
Miamiquake #24032 üzenetére
-
Jojo5
őstag
válasz
Jhonny06 #24070 üzenetére
nekem is nagyon bejön, meg a Fortis Spacematic illeve Oris BC3 valamint a Tag Heuer vagy a Longines Conquest
-
Miamiquake
aktív tag
Nézzétek mit találtam, valami aukciós online műsorban egy bácsi nem gyenge órákat akar elpasszolni.
Titanic roncsából eszkábált karóra, mérgespók óra, louis moinet tourbillon szépség és még egy tőle.
Nézzétek meg a videóban a 30. perctől jön a bácsi...
-
Jhonny06
veterán
Miért isteníti mindenki a Seamastert? Annyi szép óra van még.
-
Empsepo
senior tag
válasz
nostromo73 #24055 üzenetére
Tartsd meg!
Örök darab. -
Wg5113
aktív tag
válasz
nostromo73 #24052 üzenetére
Jól döntöttél amikor a Fortist megvetted, most, hogy lemondtál az eladásáról szerintem még jobban döntöttél. Gratula!
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Én is a 116610-re vágyom,de a lényegesen olcsóbb szerviz költségek miatt a Tudor Black Bay-t választom.
-
Empsepo
senior tag
válasz
-
ans
aktív tag
válasz
-
nostromo73
tag
válasz
Misi1979 #24061 üzenetére
Gondolom ő az "eredeti" Béla.....de jó ideje nem hallatott magáról, igaz az ottani törzstagok nem is hiányolták.
Az is igaz, hogy elégé szeretnek " Bélázni " .....hamar meg tudja kapni az ember fia tőlük ezt a jelzőt, ha kivívja a nem tetszésüket, persze vannak kivételek.
-
Misi1979
őstag
válasz
-
Empsepo
senior tag
válasz
-
Misi1979
őstag
válasz
nostromo73 #24060 üzenetére
Nem ismerem a munkásságát, érdekes lénynek tűnik, pár szóban össze tudnátok foglalni?
(+láttam, hogy néha ment a "bélázás", ezért is érdekel
)
-
nostromo73
tag
válasz
nostromo73 #24059 üzenetére
Más:
A Svájci órák, index fórum "nagy" visszatérője, lbéla......nem semmi az ürge
-
Attila!
tag
válasz
nostromo73 #24057 üzenetére
Milyen szerkezet van amúgy benne?
-
-
botarobi
tag
válasz
nostromo73 #24055 üzenetére
Soha ne add el...ha van rá módod mellé vásárolj órát.
Nekem egy egyszerű 40mm-es Pilot Professional Day/Date-m volt, most is bánom, hogy beszámoltattam a Pilot Professional Chronograph-ba, valamiért nagyon hiányzik!
-
botarobi
tag
válasz
Jó döntés...bár mostanában ritkán voltam erre, nem tudom melyik modell, de Fortis és ez a lényeg...
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
Yesss... Végre!
-
WiZARD
addikt
válasz
nostromo73 #24042 üzenetére
minőségre nem hiszem hogy nagy különbség lenne a kettő közt.
nekem a Fortis jobban tetszik, de ez meg szubjektív... -
Attila!
tag
-
Zozzer888
addikt
válasz
Omega De Ville
Azért mert gyönyörű,és szinte mindenhová fellehet venni
-
seiko
senior tag
válasz
Szerintem hasonló minőség.
-
nostromo73
tag
válasz
Miamiquake #24043 üzenetére
Hát mi-tagadás nagyon hezitálok.....
Lenne egy kérdésem..
Az antireflex bevonat, az idővel teljesen lekopik? vagy megmarad karcosnak.....gondolok itt a Fortis üvegére, bár nagyon puha ronggyal tisztítom, félek a kabát ujja kikezdheti majd a télen.. -
Jhonny06
veterán
válasz
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Nem tudom miért, de ezt, főleg ha kerámia lenne a lünettája és a segédszámlap sem kellene rá, pláne, hogy nem is tudom mit mutat.
A Deep Blue is tetszik és azon nem is találok kifogásolni valót.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
Tartsd meg... Én tuti megtartanám.
-
nostromo73
tag
Más
Egy kicsit elbizonytalanodtam, a Fortis eladásával kapcsolatban... lehet hogy utólag megfogom bánni?..
most nagyon tetszik a Tutima Pacific órája, de nem tudom hogy minőségben hozza e Fortist, az a baj hogy itthon nincs ez a márka így csak a netes információkra hagyatkozhatok....tanácstalan vagyok
-
nostromo73
tag
válasz
Miamiquake #24038 üzenetére
-
WiZARD
addikt
válasz
Miamiquake #24038 üzenetére
akartam írni, hogy rolexről sok más is beugrik nekem, de rájöttem, hogy szimplán azért mert órabuzi vagyok, és sok mást is ismerek
16610 is tetszett nekem, de a 116610 lett a tökéletes, nekem a régebbi csaton a zár mindig nagyon gagyinak tűnt, most végre olyan lett, ami szerintem a minimum az adott ár-név mellé...
de a GMTIIc is tetszik, na meg egy ExplorerII -vel se lenne bajomSeamaster PO 8500, vagy POC9300 kicsivel marad csak le a "tökéletes" kategóriáról nálam, a bizonytalan szerkezet miatt.
na meg az IWC Portuguese 7 days is a kedvencek közt van, de nem annyira az én stílusom, Aquatimer meg tetszik, és kéne, de ott meg bennem van a "tucat ETA szerkezet" (ami persze nem egy negatívum, sőt Omega Coax után/mellett inkább pozitívum), amitől nem lesz top nálam. (még ha az IWC módosította is)
JLC Master Compressor szériából is akad kedvemre való, de mégse mozgatott meg annyira soha...
-
jookomak
őstag
válasz
Úgyszintén a Submariner-t választanám, ha csak egyet lehetne. Szép és jó, tradicionális, elegáns, sportos.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
nostromo73 #24037 üzenetére
Kis pontosítást kérünk ha lehet, millió fajta Seamaster van.
WIZARD, Seiko:
Nagyon belőttétek magatoknak azt a 116610-est. A Rolex név hallatán szerintem mindenkinek egy Submariner formája kezd körvonalazódni.
-
nostromo73
tag
válasz
Omega Seamaster
Nálam ez a mindent visz....
-
seiko
senior tag
válasz
Rolex 116610.
A legszebb óra a szememnek, és elismerten a legjobb harommutatós automata szerkezet.
De nem venném meg soha, ennyit semmilyen óra nem ér nekem.
-
WiZARD
addikt
válasz
a miért az jó kérdés, igazán objektív, és ésszerű választ adni nehéz.
tetszik, régóta bizonyított, jó szerkezet, klasszikus forma, nincs túl sok csicsa, értékét is elég jól tartja, Rolex -
tupacamaru
veterán
válasz
-
Miamiquake
aktív tag
Mivel hétvége van kicsit dobjuk fel a hangulatot egy kis érdekességgel!
Szóval röviden:
Amennyiben csak egyetlen egy karórát választhatna mindenki saját célokra akkor melyik lenne az és miért?Kezdem én:
Márpedig azért, mert szerintem ideális méretben van (46mm),
letisztult formavilága van,
az ETA 2892 tökéletesen elég nekem (még a szerviz költségeit is ki lehet bírni),
zafír tehát annyira vigyázni sem kell az üvegre
és a végén a legfontosabb amit már már el is felejtünk a sok krono csoda és ilyen olyan elfajzott kijelzős hőmérős páratartalom mutatós felesleges dolog mellett: nagyon könnyű leolvasni róla a pontos időt. -
seiko
senior tag
válasz
Mika1227 #24030 üzenetére
Az analóg G-Shock szerkezet működése.
Mechanikailag megerősített, és ha mégis elmászna valamelyik mutató, akkor visszarángatja a megfelelő helyzetbe magát a szerkezet.
Ezzel én úgy vagyok, hogy maradnék a full-digitális megoldásnál, ha erős rázkódásnak tenném ki az órámat.
De ahogyan én használom a karórámat, arra bőven megfelel az ETA 2824/2 szerkezet.
Bírja a strapát, nem úgy, mint a legtöbb analóg kvarc. -
Mika1227
őstag
Milyen szerkezet van a G-shock analóg karórákban, hogy olyan jól bìrják a gyűrődést? A digitális G-shock az okés, hogy bìrják de az analóg.
-
Misi1979
őstag
válasz
Attila! #24022 üzenetére
Mekkora kamu ez.. Többszázezres hamisítvány, mi?
Az ilyen baromságokkal legitimizálják a "de ez eredeti replika, nem kínai vacak" -és hasonló kijelentéseket.
Ha meg valóban ellopták, nem kár érte
max a bolto(s)t sajnálom.
Valamiért azt érzem, hogy ez a "márka" ismertebbé tétele miatt lett kitalálva..
-
-
Elégedett vagyok a kis Seiko búvárórámmal, tökéletesen működik, persze van hogy fél napokat van az asztalon, reggel felveszem, és gondolom a nap során szépen feltöltődik a szerkezet. Nem bántam meg hogy megvettem, ha a Monsternek lenne plexi hátlapos verziója, abból is beszermányolnék egy fekete fém szíjas darabot.
-
WiZARD
addikt
válasz
jannuss #24004 üzenetére
tedd bankba, és kösd le
új óra erre nem alkalmas, mint a többiek is írták.
viszont, ha használtak közt böngészel, akkor tuti ki lehet fogni 1-1 jó vételt, de nem egyszerű, és nem árt ha picit értesz hozzá/ismered a piacot.
arra sajnos nincs garancia, hogy szükség esetén jól el tudod adni, főleg nem gyorsan. -
Misi1979
őstag
Ezt miamiquake kartársnak ajánlom figyelmébe
-
jannuss
tag
Értem, értem ...
akkor közelitsük meg a dolgot kicsit másképpen.
Adott havonta egy keretösszeg, amit ha nem költök el "normális dologra" akkor elillan ... Ez a normális dolog most az órabuzulás. Nemrég sikerült vennem egy nagyon jó állapotú Omega Genevét, ami szerintem tartani fogja az árát.
Nos szeretnék venni órát, hogy viseljem de ha neadj isten megszorulok, akkor nem mondjuk az eredeti ár 10%-ért tudjam már eladni hanem többért. Igy kérdem mely márkák, típusok azok amik ilyen céllal nyugodtan vásárolhatóak.Üdv!
-
Misi1979
őstag
válasz
Jhonny06 #24001 üzenetére
Új órát befektetés céljából botorság venni, kivétel ha tényleg valami nagyon limitált példányszámú csodáról van szó.
Használt órák között van pár márka, amik nem hogy tartjàk, de évről-évre növekszik az értékük. De ezek bőven nem a 70ezres kategóriájú órák.
Plusz az ember használt óra vásárlásakor nagyobb eséllyel fut bele visszautasíthatatlan ajánlatokba, lásd pokrócról árult rózsaarany Vacheronok, stb-stb.
-
Jhonny06
veterán
válasz
jannuss #23998 üzenetére
Ez az "órát befektetésként" venni egy téveszme az emberek fejében. Mint egy új autó, már a vásárláskor kurva sokat veszít az értékéből, nemhogy drágábban, de közel annyiért se tudod majd eladni. Esetleg ha valami különleges darabról van szó, de az nem ez az árkategória.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!