Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phrenetiX
tag
válasz
margithid #274085 üzenetére
Inkább a csávó a gáz..pár éve, mikor belecsöppentem az órák világába szimpatikus lett, az ő egyik yt videója alapján vettem meg az első Pagani órámat is. Aztán egyre jobban elkezdett átesni a ló túloldalára és ellenszenvessé vált. Elvileg van egy óra webshopja, nyilván azért is mondja, hogy fúj timestore. Mostanában meg már teljesen vállalhatatlan, szerintem lassan eljön az a pont, hogy Michael Kors órákat fog promózni.
-
SOAD19
addikt
válasz
Throme #274086 üzenetére
Ténymegállapítást tettem, amire a kolléga idecitálta a kormány propaganda által nyomott lmbtq-s dolgot, és álszent módon az állította, hogy ő is a békés egymás mellett élés mellett van elkötelezve. Ennyi történt.
Láthatóan annyiban is maradt, de szóvá kellett tenned... Nyilván okkal...ON
-
tboldi
nagyúr
válasz
Icewloxy #274094 üzenetére
Simán, nem kell ráparázni.
~9 hónapja pihen a sötét fiókban a korábbi GW-B5600BC-m, pont a hétvégén pillantottam rá, még bírja.
Persze a powersave be van kapcsolva, olyankor tartja az időt, csak a kijelzőn nem látható semmi, de egy kis fény hatására egyből megjelenik újra minden.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Icewloxy #274089 üzenetére
Vegyük sorba.
CASIO G-SHOCK GW-M5610U-1ER napeleme tölt egy szobában is akár nappal?
Igen, de nyilván kisebb hatékonysággal. [link]Ugye külön nem lehet tölteni, soha nem tud lemerülni akkor?
De, elcsomagolva, tök sötétben ki tud fogyni a szuflából, de ehhez hónapok kellenek, ha "high" szintről indul.Télen mikor nincs napsütés nagyon hogy tölt?
Annyi azért van, hogy ne haljon éhen.Olvastam hogy valakinél a rádiós vétel problémás volt, ez mennyire gyakori? stabil?
Nálam többnyire talált jelet, de olykor azért előfordult, hogy nem. De függ a földrajzi helyzettől, a lakástól, az ablakától, illetve, hogy a torony felé néz-e, stb.a bluetooth benne mire használható?
BT az M5610U-ban éppenséggel nincs, de a hagyományosabb kocka G-k esetén, amikben van, az idő gyorsabb szinkronizálására használható (rádiójelekkel min. 2 perc a művelet, BT-vel 5 sec), valamint az óra kényelmesebb beállítására. Továbbá a Casio Watches app-ban lehetőség van 5 emlékeztetőt is beállítani, ez az órán magán nem elérhető, csak megjeleníteni tudja, illetve van telefonkeresés funkció is, ha nem emlékeznél, hova tetted. -
Icewloxy
tag
CASIO G-SHOCK GW-M5610U-1ER napeleme tölt egy szobában is akár nappal? Ugye külön nem lehet tölteni, soha nem tud lemerülni akkor? Télen mikor nincs napsütés nagyon hogy tölt? Olvastam hogy valakinél a rádiós vétel problémás volt, ez mennyire gyakori? stabil? a bluetooth benne mire használható?
-
driv4r
aktív tag
válasz
@mriya@ #274084 üzenetére
Max vintage nőiben:) De sajnos egyre ritkábban:(
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Veron #274075 üzenetére
Már régen elengedtem Rolexet. A tökéletes field órát várom, de azt is Ali árkategóriában - nem tervezek már órára költeni a saját lélektani határom felett, ami egyre lejjebb megy vmiért. TC kirakatában néztem az új, folyó mp-es Bulovákat is, de kinézetre érdektelenek voltak. Várok türelmesen tovább. De te azért ne add fel.
-
margithid
veterán
Youtubeon Timestore: [link]
Elég gáz, ha ez valóban igaz. -
Szatee
kezdő
válasz
Icewloxy #274070 üzenetére
Nekem hasonló van, csak a hibrid Crossover verzió.
Nagyon sokat kell tartózkodni vele direkt napsütésben, hogy a fogyasztást szinten tartsa, szinte kivitelezhetetlen.
Ergo - ahogy már írták - tölteni is kell, napsütéses időszakokban kevesebbet, mert a Solar kicsit rásegít a töltésszintre.
Ami az órát illeti, kedvelem a funkcióit, a testreszabhatóságát és sokoldalúságát, de nekem a vastagsága nem igazán tetszik, így rövidesen mennie kell majd... -
Veron
addikt
-
@mriya@
őstag
Csak nekem tetszik?
-
Veron
addikt
válasz
5-ös kezelő #274073 üzenetére
Sosem lesz Rolexünk, most már tényleg.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Icewloxy #274070 üzenetére
Solar, de indőnként azért kell hálózati töltőre is tenni. A Solar töltés csupán az üzemidőt növeli. Használattól függően két-három hetente fel kell tenni töltőre. A végtelen üzemidő az alábbi feltételek mellett áll fenn.
"Okosóra módban, folyamatos viselés mellett, napi 3 órában 50000 lux kültéri megvilágítást feltételezve." -
margithid
veterán
Az orient star mennyivel jobb mint a sima orient?
130k körül van.a golden eye II, majdnem dupla ennyi a STAR 50 Standard.
Plusz 10 ora jarastartalek és kijelzés az utóbbi előnye.
Videókon a golden eye II is nagyon rendben van. -
Icewloxy
tag
Garmin órákról vélemény? Ez tényleg solar és tölti magát, nem kell soha hálozati áramra tenni? [link]
-
margithid
veterán
A Breitlingek nekem is egyre jobban tetszenek.
Csak ugye az áruk... -
No.01
addikt
-
Veron
addikt
Mai óranézegetés.
.@orbit76: én szeretem a színes órákat, de jobb lenne egyszínű szíjjal.
-
orbit76
tag
válasz
SOAD19 #274052 üzenetére
Egyre több a hülye a világon, ezért egyre erősebbek a szélsőségesek, szélsőjobbos, populista pártok, politikusok. Hülyék paradicsoma... Úgy tűnik megint kell egy világégés, hogy az emberek újra elutasítsák a szélsőségeseket és a normalitásra vágyjanak.
Es mi a normális?
Ez?Mindenki máshogy hülye és ez így van rendjén.
-
Veron
addikt
válasz
No.01 #274054 üzenetére
Kissé a mutatók, indexek, talán tok is és új színek vannak. De leginkább:újra kapható.
@margithid: évekkel ezelőtt Angliába küldtem az enyém ingyenes szervizre, nem tudom mi most a process. Lehet számlát kell vinni helyi órástól és állják. A Traska a jobbak közé tartozik customer service szempontból.
-
Veron
addikt
Mától rendelhetők az upgrade-elt Traska modellek $640 áron, azaz tréfával kb. 310k Ft. Egyelőre még elérhetők raktáron.
-
SOAD19
addikt
válasz
dzsi23 #274050 üzenetére
"eleve nem kevés az 590€, de még fizessek 129€-t a szíjért"
Még mindig olcsóbban jön ki, mint az alapból fém verziós.
A neonsárga nekem már túl sok, csak abban a színbrn tetszene, amit linkeltem. Hát nem olcsó...
A Nordic-ra van európai beszerzés, a watchbandit (náluk 550 euró). Tavaly tőlük rendeltem meg a sötétkék számlapost, de visszamondtam, pedig próbáltak meggyőzni, hogy ne tegyem, adtak volna egy kis kedvezményt is. Helyette lett a Laco.
#274051 Polarstar
Hihetetlen, hogy azt a vadbarmot képesek lesznek még a végén újraválasztani. Dutyiban kellene ülni, amit csinált azn elvesztett választás után (lázitás, alkotmányos rend elleni szervezkedés). Egyre több a hülye a világon, ezért egyre erősebbek a szélsőségesek, szélsőjobbos, populista pártok, politikusok. Hülyék paradicsoma... Úgy tűnik megint kell egy világégés, hogy az emberek újra elutasítsák a szélsőségeseket és a normalitásra vágyjanak. -
Jaja... Engem sem nagyon lelkesít hogy dolcsiért kell rendelnem és még rájönne a sarc meg tréfa.
Nem, nem a Trump óráról lenne szó! -
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #274049 üzenetére
A Miyotás Officine majdnem elcsábított, de az, hogy az árba nem fér bele a fémszíj, az nálam már nem fér bele... eleve nem kevés az 590€, de még fizessek 129€-t a szíjért, és még további 30€-t a szállításért. Ezen sajnos az sem segítene, ha az euró 414 helyett 390 lenne most.
Szerk.: Na mondjuk, a Nordic Marine meg Szingapúrból postázza az óráit, szóval rájön még a tréfa, amival majdnem ugyanott van árban, mint az Officine... akkor utóbbira szavazok, pláne, ha a neonsárgát nézted ki.
-
válasz
Churpik #274047 üzenetére
Annyira nem csípi be a szőrt, mint elsőre gondoltam. Nem,.ez nam Jomashop. Marketplace-re rakta fel az eladó, 1 percen belül csaptam le rá.mart nagyon jó áron volt. Vadiúj, dobozában 65e. Ez ugye már évek óta nem kapható és eléggé elszaladt a gyűjtői piacon az ára. De egy ideje vadásztam ezt a modellt. Ez a 4. Snoopy Timex órám.
-
Churpik
tag
válasz
Lev Abalkin #274043 üzenetére
Igen, majd ha ideér, írok róla. DHL hozza már.
Így első olvasatra a szint kb. ugyanaz, mint egy 15 ezer Ft-os rozsdamentes kvarc, ezért emlegettem a Q&Q-t (bár azokon nincs forgatható lünetta), vagy inkább valamelyik offtopic Aliexpress-es kínai társa (Pagani kvarcok?). A "Designed in Belgium" és a fashion style itthon keményen felnyomja az árát a bevásárlóközpontos boltokban (én 85% off-ban vettem 23.85-ért), 200 dollárt nem ér meg soha.A review-okban jobbnak mondják, mint pld. egy Hilfiger-t (vagy hasonló fashion társait), de egy ~25 ezer Ft körüli 107-es Duro-t már egyértelműen jobbnak értékelnek.
-
fagyalllo
őstag
válasz
gipsztigris #274036 üzenetére
Emlékszem rá, karakteres órák voltak ezek. A Stargate tetszett még nagyon:
Seiko Superior SRP500K1 Stargate II -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
ricsik #274033 üzenetére
Egy baleset miatt nekem is tolatni kellett sok évvel ezelőtt, pár méterenként hátra kellett mennem, áll-e vki mögöttem. Hölgyvezetőnek mögöttem eszébe sem jutott dudálni, pedig lépésben mentem. Állt és várta a csodát. Nem jött rá, h útban van, és mindenki más már rég megfordult. Nem törtem össze szerencsére, türelmesen kivártam azt a tíz percet, míg megértette a helyzetet. Baj nélkül tolattam úgy száz métert, aztán kanyarodáskor legázoltam egy hirtelen mellém álló jelzőlámpát oszlopostól...260-ason csak a díszléc sérült kb. egy centiméteren, az oszlopon már nem lehetett segíteni. Holttér és memória, tudnom kellett volna, h ott van egy oszlop.
-
fagyalllo
őstag
Seiko Prospex Mohawk SRP589K1 és 5 Sports SRPA05K1
-
ricsik
őstag
válasz
@mriya@ #274032 üzenetére
Egy gyerekeket szállító távolsági busz ment előttem. Egy kisebb kereszteződésben lefékezett, gondolkodott merre menjen, úgy gondolta egyenesen megy tovább, de félúton meggondolta magát, hogy mégis jobbra akar fordulni és visszatolatott. Csak épp már ott voltam. Azon nem csodálkoztam, hogy a tükörbe nem látott, de azon igen, hogy a tolatókamerába sem vett észre. Nem nézte szerintem.
-
válasz
tboldi #274030 üzenetére
Én egy kicsit ferde este után másnap reggel tolattam neki épp hogy egy mögöttem állónak kamerás!!! autóval, mert nem a kijelzőt néztem és a csipogásra figyeltem, hanem arra hogy meneküljek az elől aki épp nekem akart jönni... Örültem, szerencsére egyik autón se látszott semmi...
-
tboldi
nagyúr
válasz
Icewloxy #274024 üzenetére
Bármelyik G-Shock nyugodtan vehető, mellényúlni egyikkel sem lehet szerintem. Az M5610 (ebből is inkább az U) remek ár-érték arányú óra, ha egy megbízható igáslovat keresel. Viszont ha hajlandó vagy többet is áldozni rá, akkor nézd meg a GW-5000U-1ER-t is, ami a funkciókat tekintve teljesen azonos, de minden másban egy kicsit jobb, acéltok a műanyagborítás alatt, puhább, kényelmesebb szíj, és japán gyártású. Vagy ha valami flashybb (szép magyar szó, tudom) kellene, akkor a GMW-B5000-es szériából is válogathatsz.
-
Icewloxy
tag
G-SHOCK GWM5610-1 elég jónak tűnik és népszerű ahogy nézem. van vmi amiért nem ajánlott esetleg?
-
Icewloxy
tag
hi. milyen férfi digitális órát ajánlotok 100 illetve 200 ezerig?
-
válasz
ricsik #274016 üzenetére
Én a saját szememnek hiszek. Jó dolog a 360 kamera, meg a körbe radar és a tolatókamera. De a két oldalsó tükör a legjobb, amivel centire rá tudsz állni a falra akár. De amikor párhuzamosan parkolsz, akkor bizony szívás, ha nem látod a padka szélét, pláne ha jó magyarosan még ki is van dőlve pár szegélykő. Szóval ja, a tolatáskor lebillenő tükör az egyik legnagyobb találmány ever!
-
andrew01
tag
Az érzés, mikor egy 1945-ben játszódó sorozatban (A sötétség teremtménye) egy ilyet látsz: /poén, hogy a két másodperces képkitartásban a mp. mutató meg sem mozdult, így nem elég, hogy kvarc, de egy megállt órán nézte az időt, mikor várt valakit
/
Ezen még csak derültem, és hidegen hagyott, de a rész végén, egy másik karakter is:
/Ez legalább járt, a két mp-es képkitartásban, ugrott szépen kettőt a mp. mutató/
PEDIG jól/autentikusan indult a sorozat ilyen téren, a főhős az első epizódban egy ilyet tesz a kezére, amit utána mindig hord. (Waltham)
-
ricsik
őstag
válasz
bigmasterg #274015 üzenetére
Ok, én vagyok csak ilyen maradi, hogy ilyen segédletek nélkül is be kell parkolnom, mert nincs a roncsomon. 😀 Meglepődtem hol tart a teknika.
-
ricsik
őstag
válasz
5-ös kezelő #274013 üzenetére
Úgy vettem ki, hogy padtka mellé betolatásra használja, hogy a tükör automatán lefele mutat, nem csak simán. Hogy a kereket ne csessze össze, ne húzza le a felnit a padtka széle. Ahhoz nem kell lemenő tükör, érzéssel baby
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Licitáltam a két fenti képen látható órára. Az lenne a kérdésem, hogy a dáutmot csak az idő előre pörgetésével lehet állítani az ilyen órákon? mert ahogy nézem 2 állása vna a koronának és az első álláson a napot tudom változtatni? Esetleg van valami amit nem vettem észre?
előre is köszi a segítéséget
-
zola96
senior tag
Tudor Pelagos FXD GMT, 42 mili, francia tengerészekkel való együttműködés mélyítése és Pelagos stílusjegyek.
-
Szatee
kezdő
válasz
dzsi23 #274000 üzenetére
Köszönöm, így már látható a különbség.
Mivel itt nincs az SBPX modell a piacon, valószínűleg az eladó ezért tévesen azonosította, én meg elhittem
Ezért jó ez a topik (is), ahol ennyi expert több szem többet lát alapon észreveszi az apró eltéréseket is két modelltípus között.
Ahogy írtad, nem von le ez az értékéből, főleg, hogy nagyon jutányos áron jutottam hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával