Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fiktív1
tag
válasz
elite.cs11 #88097 üzenetére
Én rádiókontrollos kvarchoz mérem. Nekem a Monster kézen halál pontos, ha számlappal felfele rakom le, akkor picit késik, máshogy leakva siet. Tökéletesen tudom pontosan tartani. Ehhez azonban be kellett szabályoztatnom. Ha a felhúzása a végéhez közelít, akkor sietni kezd.
-
elite.cs11
senior tag
Ha már nekem is lesz automata órám, és láttam, hogy sokan mérik, mennyi az eltérés naponta, majd én is kipróbálom, a kérdésem csak annyi, hogy hogy méritek?
-
válasz
excalibur36 #88095 üzenetére
Szerintem mindenki annyiért adja el, amennyiért akarja. Ha valaki megveszi, lelke rajta.
Nem kicsit van túlárazva. (Csak nem valami magyar rakta fel?)
-
excalibur36
senior tag
Ettől az ártól leesett az állam!
Ehhez képest Tutu-nál ingyen van:[link] -
ans
aktív tag
Gratula az új TAGokhoz!
-
werna4
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #88087 üzenetére
Egyetértek
-
condy
senior tag
válasz
phranxinatra #88081 üzenetére
Köszönöm, és persze köszi mindenkinek!
Azt azonban nem értem, hogy mi ezen a meglepő?
-
Ra3
őstag
válasz
Többször elhangzott már hogy órát leginkább magának vesz az ember, ha belegondoltok akkor 99%-ban senki le se sz@rja hogy mi van a kezeden, vagy ha igen akkor tényleg az van amit mondasz, egy drága órára egyből azt gondolják hogy hamis, egy túlárazott kínában készült feltűnő divatórát meg többen megdicsérnek mint mondjuk egy Omegát.
Amennyi pénzt én az elmúlt 2 évben órára költöttem abból kis szerencsével kijött volna egy olcsóbb 8-10 éves használt Omega, de nem bánom hogy helyette van jópár japán automata, meg eco-drive órám, és mind tetszik. Persze nézelődök feljebb hogy mi elérhető svájci vonalon ami bejönne, de nem nem fogom elkapkodni. -
TripleB
senior tag
válasz
A Trans Alp-pal még konditerembe sem kell majd járnod.
Mennsi az önsúlya?
-
5-ös kezelő
senior tag
Gratula az új szerzeményekhez. Szerencsére nem izgatott fel egyik sem, így én nem órát, hanem egy Kross Trans Alpot vettem. SRP 307 belőve, napok óta tartja kézen a cca. -1-2 mp-et/fél nap, letéve meg behozza. Február végéig nem kell kitekernem a koronát, ha minden nap hordom. Tök jó érzés, főleg, hogy magamnak sikerült beállítani. Tudom, már írtam. Minek a Longi, Tag vagy akár a Rolex, ha nem tetszik annyira, és a Seiko meg az Orient is meg tudja adni azt a jó érzést, amit egy szép és pontos mechanikus óra nyújthat? Csak azért vegyek / tudnék / Rolit, hogy felvágjak vele? Félnék hordani egy ilyen drága valamit. A japókat meg nyugodtan lehet nyúzni mindennapi használatra. Én inkább több olcsóbb/középkategóriás órát birtokolok, mint egy nagyon drágát. Nem az óra márkája a legfontosabb nekem, hanem amit nyújt / küllem,belbecs,használhatóság,ár-érték arány/. És hogy nézne ki egy melós kezén egy Roli? Mindenki hamisnak gondolná, nem? Nem akarok többnek látszani, mint aki vagyok. 8K14 5-ös kezelő.
-
Mr. Deluxe
tag
válasz
vadászcsiga #88077 üzenetére
Upsz. Ezt beneztem. :-)
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mr. Deluxe #88076 üzenetére
Egy kvarcnak?
-
teratti
senior tag
válasz
Szabikaa20 #88072 üzenetére
Meg van bocsájtva!
Mr.Deluxe: 5 éves németországi vásárlás....
-
teratti
senior tag
válasz
Szabikaa20 #88031 üzenetére
-
young78
tag
válasz
vadászcsiga #88068 üzenetére
zafir, automata, power reserve
-
squir
aktív tag
válasz
Mr. Deluxe #88060 üzenetére
Aha, ezt a legendát már én is hallottam valahol...
-
squir
aktív tag
válasz
Mr. Deluxe #88054 üzenetére
Ez biztos? Lehet, az én ismereteim hiányosak, de mintha pont a Doxa Sharkhunter búvárórák elég komoly hírnevet szereztek, pl Cousteau révén...
-
Mercutio_
félisten
válasz
vadászcsiga #86885 üzenetére
Erre gondolsz? (Amúgy gyönyörű óra
)
Zafír üveggel valami hasonló létezik 30k körül? (Bocs, ha hülye a kérdés, egyáltalán nem vagyok képben órák és árak terén
)
-
condy
senior tag
válasz
Szabikaa20 #88050 üzenetére
Igaz. Te legalãbb megérted!
trassher: Köszi! Azért kell majd rá egy jóféle "SS"
bbuffy: -
squir
aktív tag
válasz
Mr. Deluxe #88043 üzenetére
"A második semmi extra."
Miért is?
-
Wg5113
aktív tag
válasz
" Emellett bármelyik Doxa elbújhat"
88045
Kérdezni és olvasni nem szégyen.Aztán a szerintem szó is egész hasznos,szerintem. -
Misi1979
őstag
válasz
Ideje lenne ismét visszafognod magad.
-
bbuffy
senior tag
Buta emberek butaságokat beszélnek.
[link] -
Wg5113
aktív tag
válasz
Mr. Deluxe #88034 üzenetére
Nem tudom miből gondolod,hogy nem tudom mit írok.
Sharkhunter SUB 5000TProfessional Divers.
Mint írtam érdemes utánanézni.
Van aki nálam gyorsabb,de láthatod. -
squir
aktív tag
válasz
Mr. Deluxe #88034 üzenetére
-
condy
senior tag
válasz
Ereshkigal #88035 üzenetére
Köszi!
Mivel két óra is kirepült a napokban, így nem volt nagy gond. Hiszen azok árából vettem. -
Wg5113
aktív tag
válasz
Mr. Deluxe #88019 üzenetére
Zack órája szép is jó is .Viszont a Doxa óra kinálatában vannak nagyon komoly órák is szerintem.Érdemes utánanézni.
-
condy
senior tag
válasz
Szabikaa20 #88031 üzenetére
Az teratti volt. Ő is vett egy kronót. Egy Link-et.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga #88024 üzenetére
Csak mert rémlett,hogy a múltkor valami Tag kvarcról beszélt...de lehet más írta akkor!
-
fagyalllo
őstag
válasz
Tothgera30 #88029 üzenetére
Kaptál ragszámot (a gmail szereti a spam mappába tenni a sky leveleit), itt követheted minden lépését: [link]
(#88026) SÖ újabb, NH35A (4R35)
-
-
fagyalllo
őstag
válasz
Tothgera30 #88022 üzenetére
Múlt héten megérkezett a decemberi rendelés.
(#88020) hagel: szép dolgokat készítenek, a nagymásodperces RWD és a mecaquartz kronó tetszik legjobban.
-
condy
senior tag
válasz
Szabikaa20 #88021 üzenetére
Ez auto.
Vadászcsiga:
Azért egy PO jöhetne kvarcban is.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #88021 üzenetére
Condy csak automataban utazik
-
A Skywatches-ről rendelt MDV-106-osok megjöttek már mindenkinek? Csak én maradtam ki?
-
SÖ
addikt
válasz
Mr. Deluxe #88012 üzenetére
Persze, mert egy öszvér verk. Szanaszét lehet tuningolni
-
zack
nagyúr
válasz
Mr. Deluxe #88012 üzenetére
Az enyém is Valjoux, de ez sem 5000EUR.[link]
Ami Valljoux, és drága, az esetleg a tokozás minősége, anyaga, brand presztízs miatt...
-
condy
senior tag
Gonzi: köszi szépen!
Wg5113: Köszi! Tomi szólt, hogy van belőle, akár azonnal is, én meg nem mentem el mellette. Most 12db-os a gyűjtemény, de a DB-ra most van egy érdeklődő.
Teratti: Igen. Egy zseblámpával mókáztam meg egy picit. Tükörreflexessel még lehetet volna belőle valai, de az Ipad-del csak ennyi jött ki belőle.
-
TripleB
senior tag
válasz
alphaville #87989 üzenetére
Majdnem szomszédom építget be zsebóra-szerkezeteket.
-
zack
nagyúr
válasz
Mr. Deluxe #88008 üzenetére
Valjoux szerkezetes. Az óra jó, minőségi belsővel szerelt, de lehet tényleg jobban járok, ha kihagyom, és inkább egyből egy magasabb szint.
-
teratti
senior tag
válasz
Mr. Deluxe #88008 üzenetére
Kis darabszámban gyártó cég....van itt egy pár tulaj a topikban.
-
zack
nagyúr
válasz
Mr. Deluxe #88003 üzenetére
Lehet a Steinhart kimarad...
-
zack
nagyúr
Az a baj, hogy (már) csak automatában tudok gondolkodni. Ott meg a brand zsebbenyúlós. Még várat magára, a PRC100-at imádom, és egyelőre változatosságra se vágyom.
Ami a 2 éven belüli terv, az egy Steinhart Le Mans GT [link], illetve egy automata Tag vagy Longines...
3 automatánál remélem meg fogok tudni állni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W